Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Federasyon bize şampiyonluğu vermezse ya da eksi puanla başlatma gibi bir karar alırsa neler yapabiliyoruz? Yine eskisi gibi protesto yürüyüşlerine devam mı yoksa UEFA ve FIFA'nın kapısını mı çalıcaz?

Yorum

• Aziz, Faik Işık'a şimdilik televizyonlara çıkma demiş.

Yorum

• Neyle suçlanacağız bilemiyorum yalnız Nevzat Şakar'ın teşvik görüşmesi yapmadığı kesin..bu kadar söylüyorum..ifade için de hazırmış şu an..
        Herkese Merhaba

Yorum

• bırakın şimdi o düşecek bu düşecek muhabbetini. Eğer adaletsiz bir karar çıkarsa, yapılacakları organize edelim. Sesimizi çıkaralım. Burda tartışarak alınacak kararları etkileyemeyeceğiz ne de olsa.

Diyelim tff beklentilerimiz dışında ve haksız bir karar verdi. Ne yapabiliriz? bence bunu tartışmalıyız.
          Biz TRABZONSPORLUYUZ. Bükemediğimiz bileği, KIRARIZ!

uozqɐɹʇ ɹǝʎ ɹǝɥ ǝziq

Yorum

• İlk olarak holaysa61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Dün akşam tartıştığımız konu buydu, tutuklama için telefon kayıtları yalnız başına delil kabul edilmiyorsa ve bizim için sadece bu tür bir kayıt varsa yöneticiler tutuklanmaz ama TFF idari olarak bunu küme düşürme sebebi olarak görebilir, özellikle bu takım trabzonspor ise ve fener beşiktaş gibi takımlar
            düşürülmüşse TFF'nin böyle bir şey yapmasını beklerim doğrusu. Ancak ilginç olan, bizle ilgili tel kayıtlarının bir türlü sızmaması bu durumda içeriği bilmediğimiz için birçok arkadaş işkilleniyor doğal olarak. TFF'ye giden belgelerde adımız geçmiyor ise rahat olabiliriz ancak bugün medyaya yansıyan haberler tekrar kafa karıştırıyor. Tam bir dezenformasyon süreci yaşıyoruz .
            Mahkemenin delil olarak kabul etmediği bişeyi,tff de etmez herhalde.Ozaman bizi düşüremezler.
            Herkesin yalan olduğunu bildiği bir yalan hala yalan mıdır?

Yorum

• - Alenen yapılan şeyle - sadece telefon konuşmasını aynı kefeye koyarlarsa gereken tepki verilmeli , hep aynı şey ortada menfaat varsa 3 büyükler kötü b,şey oldumu Trabzonsporuda işin içine katıyorlar
              Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
              Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
              ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak parandroid tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Yarabbim sabır...

O sabiri icinden diyeceksin ve buraya yazmayacaksinki bir anlami olsun.Yoksa o yazdigin bir iki kisiyi sinir eder falan anla iste..

Yorum

• İlk olarak parandroid tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Yarabbim sabır...
                  Hayırdır hacı biri canını mı sıktı senin mesajlarına biz nasıl tepki vericez o zaman 1 sene bekledin şimdi felaket tellalligina soyundun öylemi senin bu tanıdıklar transfer zamanı hiç birsey söylemedi mı gelip paylassaydin.
                  Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• Böyle bir sistem icerisinde, takimlari yöneten yönetici profillerinin ayni oldugu bir ortamda. kac kisi kendi takiminin
                    yöneticisinin böyle bir isi yapmadigina veya yapmaya tesebbüs etmedigine inanir. Ben su ana kadar Trabzonspor
                    yönetiminin beni ikna edici bir aciklamasini duymadim.
                    insanin gözlerini acmasi bazen cok aci verici olabilir!

Yorum

• Beyler gazetelere mail atıcağımıza kulube mail atıp bir bilgi istesek olmazmı? Bütün kulup temsilcileri konusuyor bizimkilerde ses yok. Acaba sessiz olun konusmayın yoksa sizede gelir bu işmi dendi bizimkiler dut yemiş bülbül oldu.

Yorum

• arkadaşlar daha öncede bizim durumdan yorum yapmıştım.beni rahatlatan tek şey zeki mazlumun serbest bırakılmasıdır.eğer biz rüşvet veya teşvik içinde olduysak bunu zeki mazlumun aracılığı ile yapmış olmalıydık.(yayınlanan haberler ışığında)o da serbest olduğuna göre demekki iddaalar çok temelsiz.tff etik kurulunun kararı dikkatle izlenmeli.olayı genele yayıp sulandırıp feneri kurtarmak için bizi de işin içine belge olmasa dahi sokabilirler.sonra yargıda iş ortaya çıkınca pardon özür dileriz deyip geçiştirebilirler.bu noktada trabzonspor yönetimi veya trabzonspor hukukçularının kamuya bilgi aktarması lazım.başkan veya yöneticilerin birinin çıkıp suçlu veya suçsuzus demesi lazım.sessizlik sanki bir şeyler karıştırmışız imajı doğuruyor-en azından bende var-yani mantığımla suçsuz bir takımız bizimlkilerin sessizliğiyle suçlu.anlamadım gitti.
                        YA DIŞINDASINDIR ÇEMBERİN YA DA İÇİNDE YER ALACAKSIN.KENDİN İÇİNDEYKEN KAFAN DIŞINDAYSA ÇARESİ YOK KARDEŞİM.

Yorum

• İlk olarak salihismet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Böyle bir sistem icerisinde, takimlari yöneten yönetici profillerinin ayni oldugu bir ortamda. kac kisi kendi takiminin
                          yöneticisinin böyle bir isi yapmadigina veya yapmaya tesebbüs etmedigine inanir. Ben su ana kadar Trabzonspor
                          yönetiminin beni ikna edici bir aciklamasini duymadim.
                          Tersi oldu mu peki.
                          Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• Trabzonspor yöneticileri. Yönetim konusunda sınıfta kalmıştır milyonlarca taraftarı olan bir kulüp taraftarlarını rahatlatıcı mesajlar yayınlamalıdır. Sitemizden kısaca "basında çıkan haberler külliyen yalandır. Kanmayın" diye kısa bir açıklama bile yeterli oysa

Yorum

• aydınlar 5 6 takım düşebilir demiş nasıl olacak fb bjk svs öbürküler kim kimsenin yönetici yok işin içinde biz olmayız inşallah
                              nasıl bakarsan öyle görürsün
                              neden trabzonspor sen benim gözümle görmedikten sonra anlatsam neye yarar
                              ne kadar anlatırsan anlat anlattığın karşındakinin anlayabileceği kadardır

Yorum

• İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Canım kardeşim,büyüksün.
                                parandroid de bu güzellikte bir cevap verir 10 numara olur.

arkadasla helallestik , sorun yok abi.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X