Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak karayamayman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bu Aziz Yıldırım'ın avukatı bizim oralı mı ya?
    rizeli olabilir
    Bundan yirmi yıl sonra şikebahçeyi şampiyon yapmış, milli takımı çalıştırmış Emre Böğğğlözouğlunun teknik direktörümüz olmasını tartışacağız galiba. Olmasın diyenleri de hain ilan edeceğiz.Geçmişe takılıp kalmakla suçlayacağız.

Yorum

• İlk olarak EmreTS1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Gençlerbirliği-Trabzonspor maçında fenerbahçenin gençlerbirliğine teşvik verdiği iddiaları olduğu için izletiliyor.O maçda soruşturma kapsamında.

Demek istediğim nokta o değildi.. o maçı izlettirirken altına "şike iddası olan maç" değil "teşvik iddası olan maç" şeklinde yazılması gerekiyordu. Benim takıldığım nokta budur ve bunun kasıtlı olarak yapıldığını düşünüyorum.

Yorum

• FIFA Güvenlik Başkanı Chris Eaton du konuşan...
        Eğer yalan söylemeyi bilmiyorsan, sana yalan söylendiğini de anlayamazsın." - House (2004)

Yorum

• bi ara bi ark hem trabzonlu hemde ts li demisdi
          nekadar dogru bilmiyorum
          "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Konuşan eleman kim? Pozisyonu nedir?
            fifa güvenlik başkanıydı abi...
            adını unuttum şimdi ama sunucu uluslararası şike suçlamalarıyla ilgilenen en yetkili yönetici dedi...
            en dikkat çekici cümle de tff bu kadar delile ragmen aksi karar alabilir demeye getirdi...
            ama bu konulara el atabileceklerini,bundan sonra turkıye de futbolun daha guzel olacağını,maddıyat olarak da tum ulkelerde bu olayların ustune gıdıp temız futbolu ızlettıreceklerını söyledi...
            bilgi vermekten kacındı (özel,detaylı)
            cok sasırdım...
            ama artık korkum da gectı...
            fener bu aksam dustu ...
            2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU

ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR

Yorum

• Güzel günler geliyor yani...Çok iyi.

Yorum

• a haber nerden izleiriz neler dedi fıfa yetkilisi özet geçermisiniz

Yorum

• Dogru soyluyorsun Chris.

Yorum

• İlk olarak ugur6101 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    fifa genel sekreteriydi abi...
                    adını unuttum şimdi ama sunucu uluslararası şike suçlamalarıyla ilgilenen en yetkili yönetici dedi...
                    en dikkat çekici cümle de tff bu kadar delile ragmen aksi karar alabilir demeye getirdi...
                    ama bu konulara el atabileceklerini,bundan sonra turkıye de futbolun daha guzel olacağını,maddıyat olarak da tum ulkelerde bu olayların ustune gıdıp temız futbolu ızlettıreceklerını söyledi...
                    cok sasırdım...
                    fener bu aksam dustu ...
                    Hadi bakalım inşallah.
                    "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
                    Ali Kemal Denizci

Yorum

• Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Trabzonspor'un eski futbolcusu Umut Bulut, Fransa'nın Ligue 1 takımlarından Toulouse'a transferi sonrası açıklamalarda bulundu.

1:04 bakın umut touluse yerine Trabzonspor derken
                      !

Yorum

• Ne oldu beyler? Lütfen beni es gecmeyin
                        ''Nerden geldiğini bilmezsen, bulundugun yerden şikayetci olursun''

Yorum

• Ben düşünülenin aksine bizim memlekette bu sistemin asla değişmeyeceğini, değişse bile dahi ancak bir kaç yıl süreceğini düşünüyorum.
                          Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                          Murat

Yorum

• özetleyn pls lütfen

Yorum

• A Haber TV kanalı HD yayınını 24 saat kesintisiz canlı izlemek ve son dakika haberleri için ahaber.com.tr adresini tıklamanız yeterli.

ahaber'i izlemek isteyenler

Yorum

• İlk olarak ugur6101 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                fifa güvenlik başkanıydı abi...
                                cok sasırdım...
                                fener bu aksam dustu ...

İnşallah...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X