İlk olarak karayamayman tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
İlk olarak EmreTS1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGençlerbirliği-Trabzonspor maçında fenerbahçenin gençlerbirliğine teşvik verdiği iddiaları olduğu için izletiliyor.O maçda soruşturma kapsamında.
Demek istediğim nokta o değildi.. o maçı izlettirirken altına "şike iddası olan maç" değil "teşvik iddası olan maç" şeklinde yazılması gerekiyordu. Benim takıldığım nokta budur ve bunun kasıtlı olarak yapıldığını düşünüyorum.
Yorum
-
FIFA Güvenlik Başkanı Chris Eaton du konuşan...Eğer yalan söylemeyi bilmiyorsan, sana yalan söylendiğini de anlayamazsın." - House (2004)
Yorum
-
fifa güvenlik başkanıydı abi...İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKonuşan eleman kim? Pozisyonu nedir?
adını unuttum şimdi ama sunucu uluslararası şike suçlamalarıyla ilgilenen en yetkili yönetici dedi...
en dikkat çekici cümle de tff bu kadar delile ragmen aksi karar alabilir demeye getirdi...
ama bu konulara el atabileceklerini,bundan sonra turkıye de futbolun daha guzel olacağını,maddıyat olarak da tum ulkelerde bu olayların ustune gıdıp temız futbolu ızlettıreceklerını söyledi...
bilgi vermekten kacındı (özel,detaylı)
cok sasırdım...
ama artık korkum da gectı...
fener bu aksam dustu ...2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU
ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR
Yorum
-
Hadi bakalım inşallah.İlk olarak ugur6101 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülefifa genel sekreteriydi abi...
adını unuttum şimdi ama sunucu uluslararası şike suçlamalarıyla ilgilenen en yetkili yönetici dedi...
en dikkat çekici cümle de tff bu kadar delile ragmen aksi karar alabilir demeye getirdi...
ama bu konulara el atabileceklerini,bundan sonra turkıye de futbolun daha guzel olacağını,maddıyat olarak da tum ulkelerde bu olayların ustune gıdıp temız futbolu ızlettıreceklerını söyledi...
cok sasırdım...
fener bu aksam dustu ..."Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."Ali Kemal Denizci
Yorum
-
İlk olarak ugur6101 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülefifa güvenlik başkanıydı abi...
cok sasırdım...
fener bu aksam dustu ...
İnşallah...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum