Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Tangerine Dream tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Belgeleri bu ekip inceleyecek sanırım.

http://www.tff.org/default.aspx?pageID=912
    Dün kararı da icra kurulu verecek demişti atilla türker.

hepsi değerli(!) üyelerden oluşuyormuş..

Türkiye Futbol Federasyonu Resmi İnternet Sitesi - Milli Takımlar, Süper Lig, Puan cetveli, Fikstür,TFF 1. Lig, TFF 2. Lig, TFF 3. Lig, Ligler, Ziraat Türkiye Kupası, Futbol, Bilgi Bankası, Haberler, Futbolcular, Teknik Adamlar, Oyuncular, Hakemler, Maçlar, Statlar, Cezalar, Müsabaka programları

Yorum

• To Yılmaz Özdil

Subject hürriyet

Son günlerde gündemimize oturan futbolda şike ve teşvik konusu gazetenizde çok yanlı bir sekilde yer bulmaktadir. Artık hürriyeti bırakın almayı gördüğüm yerde yolumu değiştirir oldum. Adaletin , hakkın , hukukun her daim arkasında olduguna inandığım sizleri bu konuda duyarlı olmaya çağırıyorum. Hürriyet gibi büyük bir gazetenin bu denli kucuk hesaplar pesine düşmesini sizinde miğdenizin kaldırmayacağını umuyorum. Adaletli günler dilerim

Yorum

• İlk olarak Orhan Kahraman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        To Yılmaz Özdil

Subject hürriyet

Son günlerde gündemimize oturan futbolda şike ve teşvik konusu gazetenizde çok yanlı bir sekilde yer bulmaktadir. Artık hürriyeti bırakın almayı gördüğüm yerde yolumu değiştirir oldum. Adaletin , hakkın , hukukun her daim arkasında olduguna inandığım sizleri bu konuda duyarlı olmaya çağırıyorum. Hürriyet gibi büyük bir gazetenin bu denli kucuk hesaplar pesine düşmesini sizinde miğdenizin kaldırmayacağını umuyorum. Adaletli günler dilerim
        Bence içerik güzel. müsadenle ben de aynısını göndermek istiyorum..

bu elemanın mail adresi neydi?

bir değişiklikle : miğde değil mide

Yorum

• Beyler Trabzon'dan herkese slmlar..İnternete giremiyorum son gelişmeleri özetleyebilecek bi arkadaş var mı acaba?..Süper Kupa ertelendi bi tek onu biliyorum..Fener'in düşürülüp Şampiyonlar ligine direk katılma ihtimalimiz nedir?..Bişe de kalmadı eleme maçına..
          ölümüne trabzon !

Yorum

• İlk olarak Adem Öztürk 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bence içerik güzel. müsadenle ben de aynısını göndermek istiyorum..

bu elemanın mail adresi neydi?

bir değişiklikle : miğde değil mide
            iPhone da bu kadar oliiiyi

Yorum

• İlk olarak OLCAY ÇAKIR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Nuray Mert yazdımı bu konuda?

Ona da... Hatta ona daha da sert bir yazı gidebilir... O Trabzonlu ayrıca...
              nuray hn.'da çok iyi bir seçim olur.henüz bu konuda hiçbir şey yazmadı.ayrıca tv'yide çok iyi kullanır.mutlaka etkilenmeli.

Yorum

• elini kolunu sallayan, Azizi ziyarete gidiyor...nasıl oluyor bu ? bildiğim kadarıyla birinci derece akrabalar ve avukat harici görüş yasak...soy isim farkı olan akrabalar bile (teyze-hala-kız kardeş vb.) özel izinle görüşebiliyor galiba...bu Aykut-Rıdvan bilumum haşerat hangi sıfat ve izinle cezaevine alınıyor ki...

Yorum

• özdile gönderdiğim mail...

Şike Soruşturması ve Gazetenizin Tutumu

Merhaba;

Son günlerde gündemimize oturan futbolda şike ve teşvik konusu gazetenizde çok yanlı bir sekilde yer bulmaktadir.Eğer adaletin , hakkın , hukukun vicdanın her daim arkasında iseniz sizleri bu konuda duyarlı olmaya çağırıyorum. Hürriyet gibi büyük bir gazetenin bu denli kucuk hesaplar pesine düşmesini sizin de midenizin kaldırmayacağını umuyorum.

Adaletli günler dilerim....

Bir Trabzonspor taraftarı

Yorum

• FIFA'dan A Haber'e özel 'şike' açıklamaları

FIFA Güvenlik Komitesi Başkanı Eaten, Memleket Meselesi'nde konuştu

Eaten bazı bağlantıların kendileri tarafından da tespit edildiğini söyledi;

"Türkiye de bazı bağlantılar tespit edildi. Bu bağlantıları yetkililerle paylaşmayı planlıyorum. Bilgileri kesinleştirdikten sonra 3 hafta içinde Türk yetkililerle de paylaşacağım. Bu konuda TFF ve Türk polisi ile çalışmak istiyorum. Eğer bir suç önüme gelirse, benim görevim bunu yetkililere ulaştırmaktır. Türk polisiyle de bazı toplantılarımız oldu, onların ilgisini de çekecek bilgiler verdim

Yorum

• İlk olarak GÖLONSA tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      nuray hn.'da çok iyi bir seçim olur.henüz bu konuda hiçbir şey yazmadı.ayrıca tv'yide çok iyi kullanır.mutlaka etkilenmeli.
                      nuray mert, kendisine yöneltilen bazı suçlamalar nedeniyle farkettiyseniz bu sıralar tv.lara çıkmıyor. sanırım bir süre daha çıkmaz.
                      Vurdu, gol olduuuu...

Yorum

• İlk olarak OLCAY ÇAKIR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Nuray Mert yazdımı bu konuda?

Ona da... Hatta ona daha da sert bir yazı gidebilir... O Trabzonlu ayrıca...
                        Abi mailini bulamadım onun

Yorum

• İlk olarak Murat Erdem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          elini kolunu sallayan, Azizi ziyarete gidiyor...nasıl oluyor bu ? bildiğim kadarıyla birinci derece akrabalar ve avukat harici görüş yasak...soy isim farkı olan akrabalar bile (teyze-hala-kız kardeş vb.) özel izinle görüşebiliyor galiba...bu Aykut-Rıdvan bilumum haşerat hangi sıfat ve izinle cezaevine alınıyor ki...
                          savcılıktan izin alındığında bu ziyaretler mümkün.hem böylesi daha iyi.kim kimdir daha net anlayabiliyoruz.

Yorum

• Arkadaşlar kime mesaj göndereceksen mail adresi yazsanızda bizde göndersek...Birde kime gönderreceğimizi bilsek ona göre bir mesaj yazsak...

Yorum

• İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Beyler Trabzon'dan herkese slmlar..İnternete giremiyorum son gelişmeleri özetleyebilecek bi arkadaş var mı acaba?..Süper Kupa ertelendi bi tek onu biliyorum..Fener'in düşürülüp Şampiyonlar ligine direk katılma ihtimalimiz nedir?..Bişe de kalmadı eleme maçına..
                              En önemli haberi biliyorsun zatenOnun dışında azize sürekli ziyaretçi akını devam ediyor..

Bizim divan kurulu dün sert bir açıklama yaptı..

yönetici nevzat aydın şampiyonluğu istiyoruz diye bir açıklama yaptı..

bugün de savcılık elindeki belgeleri tff ye gönderiyor..

Yorum

• İlk olarak altinkaya08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Arkadaşlar kime mesaj göndereceksen mail adresi yazsanızda bizde göndersek...Birde kime gönderreceğimizi bilsek ona göre bir mesaj yazsak...
                                yozdil@hurriyet.com.tr

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X