Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Sayın Yılmaz Bey,
    Yazarı olduğunuz Hürriyet gazetesini şike konusundaki ahlaksız tutumundan dolayı midem kaldırmadığından, yazılarınızı da maalesef okuyamıyorum.
    Saygılarımla,

Bir Trabzonspor Taraftarı
    her kim bu pisliğin cezasız kalmasına göz yumuyorsa....

Yorum

• Belgeler adliyeden tff'ye götürülüyor - ntvspor
      KARADENİZ KAPLANI

Yorum

• Şu mail adreslerini bilen bir arkadaş başlığa yapıştırırsa mail sayısında artış olacağını sanıyorum. Benim internet sorunlu. Ayrıca bir gün telekoma da organize şekilde mail göndermemiz gerekiyor.

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Geliyorum inşallah...."Oy benum sevdiceğum olur mi böyle keder Çaykara yaylalari onbeş doktora bedel"
          Uyutmuyor havalar o kadar temiz ki...Hava kapalı,yağabilir..
          ölümüne trabzon !

Yorum

• tff .erefsiz şimdide belgeler inceleniyor vs açıklama yapar, sonrada herhangi bir bulguya ulaşılmadı der üstünü kapatmaya çalışır.
            Emekleri çaldın yine.
            Günahkarsın Fenerbahçe !
            Ama bu dünyada, ama Ahirette,
            Yakandayız Fenerbahçe !

Yorum

• hahaha fb sonu geliyor

Yorum

• Uefa işi araştırır anlarsa her dalda 5 sene men cezası alırız...5 seneyi Fenerbahçe'ye değişirseler bilmem...
                ölümüne trabzon !

Yorum

• Son dakika ... Adliyedeki belgeler Türkiye Futbol Federasyonu'na götürülüyor..

Yorum

• İlk olarak vavera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Son dakika ... Adliyedeki belgeler Türkiye Futbol Federasyonu'na götürülüyor..
                    arkadan bir gerilim müziği verin

Yorum

• Eğer bu ahlaksızlıkta biz olsaydık, sizi temin ederim 10 gün önce amatör kümeye kadar düşürürlerdi, istanbul basını da kafamızı kırardı.
                      Bu adamları iyi tanıyın. Bu olay bizim taraftarımıza da ders vermeli. Sürekli bölünme yerine birbirimize sımsıkı kenetlenmeli ve bir yumruk olmalıyız.
                      Kimlerle mücadele ettiğimizi artık iyice görsün herkes.
                      Çok ama çok zor bir yol bizimkisi!
                      Zor ama onurlu!
                      her kim bu pisliğin cezasız kalmasına göz yumuyorsa....

Yorum

• İlk olarak ONUR BEKAR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        tff .erefsiz şimdide belgeler inceleniyor vs açıklama yapar, sonrada herhangi bir bulguya ulaşılmadı der üstünü kapatmaya çalışır.
                        Bende öyle bir endişe taşıyorum ama belgelerin bir süre sonra Basına verileceği düşünülünce zorlana zorlana bir karar verilecektir, kararı da en yakın Cuma akşamına kadar beklemiyorum..

Yorum

• Belgeler tff'ye götürülüyor

Yorum

• İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Uefa işi araştırır anlarsa her dalda 5 sene men cezası alırız...5 seneyi Fenerbahçe'ye değişirseler bilmem...
                            değişir bunlar.süreci izle yeter.

Yorum

• size ben bir bigi verim bu dosyaları incelik kişilerin 3 ü galatasaraylı 1 i beşiktaşlı sanırım bir kişidaha var ama onu bilmiyorm hangi tkaımlı

Yorum

• Valla nedense ben çok rahatım.Bir hafta sonra bir ay sonra veya üç ay sonra hiç fark etmez.O hakettiğimiz,uğrunda ter,kan akıttığımız burun kırdığımız yedinci şampiyonluk kupamız gelecek.Federasyon ne kadar kıvırmaya,bu işten feneri kurtarmaya çalışsada başaramıyacak o kupa öyle veya böyle trabzona gelecek.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X