Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Gökdeniz Karadeniz Rubin Kazan'da

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• tolga seyhan satilirken atay aktug,fatih tekke satilirken nuri albayrak hep ayni seyleri söylüyorlardi:yerleri dolacak diyorlardi.gökdeniz icinde sadri sener ayni seyleri söylüyor.ben degisen birsey olacagini zannetmiyorum.gökdenizin yerine 10 milyon euro bonservis bedeli verip de avrupadan bir oyuncu alsaniz o bile gökdenizin yerini dolduramaz.belki daha kaliteli diye alirsiniz ama gökdeniz kadar verim bekleyemezsiniz.bilmem anlatabildim mi?
    "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• Arkadaşla rbugün gazetede okudum.Hala Çok tehdit alıyormuş .....

Bize Her Yer Trabzon

Yuиuک λz | вσяdσ mλvi

Yorum

• Öncelikle hayırlı olsun arkadaşlar... Gökdeniz bu takımdan gitmek istediği için gitmiştir.İstemezse kimse onu göndermezdi.İyide paraya satıldı...

Ben olaya başka bir yönden bakmak istiyorum.Gökdeniz, iddia olayı patladığında neredeyse futbol hayatı bitiyordu değil mi? Hatta içimizdeki Bürütüs olan Ergün Gürsoy, neredeyse onu Galatasaray'a bedava alıyordu.Anında olaya atladı, onu bedava kapmak için atmadığı takla kalmamıştı.Son dakikada Atay Aktuğ vermedi...Eğer vermiş olsaydı Gökdeniz, yapmış olduğu bu hatadan (iddia olayı) dolayı Galatasaray'a bedava gidiyordu.Bu da Trabzonspor'a milyonlarca dolar zarar etmesi anlamına geliyordu. Üstüne birde Gökdeniz gibi bir adamı rakibimiz olan Galatasaray'a vermiş olacaktık.Yetiştir, büyüt, emek ver kaymağını onlar yesin.Yok öyle yağma!...

Şimdi gelelim plağın arka yüzüne... Gökdeniz, her ne kadar takımın yıldızıda olsa; tek başına takım olduğunu göstermez.Eğer öyle olsa idi 1 Gökdeniz ile maça çıkar, gerisini kulübüde oturturduk.Anlaşılan o ki; takımda sistem ve kadro değişecek.Bu transferi başkan hocaya danışmadan yapamaz.Eğer yaparsa hoca'nın istifa etmesi lazımdır.Demek ki; geleceğin kadrosunda değişik bir plan var.

Gökdenizin gitmesine gene farklı bir açıdan bakarsak.Gökdeniz, bu hafta takımda cezalı olduğu için Kasımpaşa maçında oynamadı!!! peki yerine kim oynadı? Barış Memiş oynadı...Yani Bir yıldız giderken diğeri parlayacak.Gökdenizin A takımdaki ilk zamanlarını düşünün.Ya yedekdi, ya kadroda yoktu.Nasıl ki; o dönemde de takımda revizyona gidildi, bir sürü futbolcu satıldı, kovuldu...Gökdeniz o döenmde, o takımda parladı.Artık bu takımın parlayan yıldızı Barış Memiş olacaktır...Bunun iyi tarafıda bu arkadaşlar.

Gökdeniz ismi Trabzonspor'dan büyük değildir.Bu zamana kadar vermiş olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür edip uğurlamamız gerekir.

GİDENE KAL, KALANA GİT DEMEM!...
        En son Badaloğlu tarafından düzenlendi; 11.03.2008, 19:18.
        TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...

Yorum

• bu nasıl iştir anlayamıyorum.. tamam iyi guzel parada kulube de iyi para verilse satılcak demek.. sonra takımı neden her mac maksimum 10bin kiisi izliyor kim neden gelsin çagdası huseyini ergini izlemek sinirlenmek icinmi
          Bordoyla Mavi Bitmez bu sevda...
          -ismail-

Yorum

• belki gökdenizin yerine alınacak adam onun yerini tam doldurmaz ama artan parayla en az 4-5 transfer daha yapılacaktır şu anda mevki olarak dolu ama oyun olarak boş mevkilerde kapatılacaktır

Yorum

• sadri senere göre gökdeniz yildiz degilmis.baskanimizin bu aciklamasina göre biz yildizlari artik gökte arayacagiz.gökdeniz yildiz degilse trabzonsporun yildiz transfer etmesi mümkün degildir.sadri sener gökdeniz kadar bu takima faydali olabilecek futbolcu transfer edebilirse yerini doldurmus sayilir.teknik direktörüne degil de trabzonlu teknik adamlara transfer icin baskanin transfer edecegi oyunculari merakla bekliyoruz...

Yorum

• ........................
                Bordomavi.net

Yorum

• İlk olarak Badaloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Gökdeniz ismi Trabzonspor'dan büyük değildir.Bu zamana kadar vermiş olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür edip uğurlamamız gerekir.

Ahmet abi,iyi diyorsun da ben de şöyle diyorum:

İlk olarak Süleyman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Öncelikle hem Trabzonspor hem Gökdeniz için hayırlı olsun...

Şimdi herkesin dilinde gurur okşatıcı bir söz var: "Trabzonspor kimseye muhtaç değildir.Giden gider.Herkesin yeri doldurulur." Szymek "Gelmeyeceğim." diye mektup gönderdiğinde de aynı şeyler söylendi. Sonra ne oldu? Orta sahamız Ayman,Hüseyin,Ferhat vs. emanet edildi. "Kimseye muhtaç olmayan Trabzonspor" bu futbolcularla rezalet futbol oynayacaksa;varsın birilerine ciddi anlamda ihtiyaç duysun yahu!! Fatih gittikten sonra her maç söylenilen sözler:"Fatih olsaydı,bu golü bir tarafıyla atardı."...

Sonuç olarak;büyük takımsan elindeki yıldızı tutmayı bileceksin. Her "Gitmek istiyorum." diyen satılırsa,takım sepetlere muhtaç olur... Başkan "Gökdeniz yıldız değil." diyor. Ayıp ediyor bence...Bu adam,Fatih gittikten beri takımı resmen tek başına götürüyor...Önceki senelerdeki performansı da mâlum...

Bu sene benim için bitmişti. Artık tamamen bitti. Gidip maçlarda kimi izleyelim???

Tek temennim;bu transferden gelecek parayla gelecek sene -iyi değil-çok iyi transferlerin yapılmasıdır. Eğer başkan Ersun'u gönderip,Giray'ı vs. getirirse;futbolcuları Arçil'in,Trabzon'lu eski futbolcuların isteğine göre alırsa çok çok büyük yanlış yapar...

Sonuç; bindik bir alamete,gidiyoruz kıyamete...

Abi elde "Git!" denecek bir şey kalmadı ki...Ersun Yanal'ın gideceği söylentileri ayyukta...Transferi kendi kafalarına göre daha doğrusu Arçil'e vs. göre yapacakları da belli gibi...

Gökdeniz gitmek istiyordur,doğrudur...Bu şartlarda satılması da mantıksız değildir. Ama ben yerine alınacakların da çok iyi futbolcular olacağına inanmıyorum...

Yorum

Öncelikle hayırlı olsun arkadaşlar... Gökdeniz bu takımdan gitmek istediği için gitmiştir.İstemezse kimse onu göndermezdi.İyide paraya satıldı...

Ben olaya başka bir yönden bakmak istiyorum.Gökdeniz, iddia olayı patladığında neredeyse futbol hayatı bitiyordu değil mi? Hatta içimizdeki Bürütüs olan Ergün Gürsoy, neredeyse onu Galatasaray'a bedava alıyordu.Anında olaya atladı, onu bedava kapmak için atmadığı takla kalmamıştı.Son dakikada Atay Aktuğ vermedi...Eğer vermiş olsaydı Gökdeniz, yapmış olduğu bu hatadan (iddia olayı) dolayı Galatasaray'a bedava gidiyordu.Bu da Trabzonspor'a milyonlarca dolar zarar etmesi anlamına geliyordu. Üstüne birde Gökdeniz gibi bir adamı rakibimiz olan Galatasaray'a vermiş olacaktık.Yetiştir, büyüt, emek ver kaymağını onlar yesin.Yok öyle yağma!...

Şimdi gelelim plağın arka yüzüne... Gökdeniz, her ne kadar takımın yıldızıda olsa; tek başına takım olduğunu göstermez.Eğer öyle olsa idi 1 Gökdeniz ile maça çıkar, gerisini kulübüde oturturduk.Anlaşılan o ki; takımda sistem ve kadro değişecek.Bu transferi başkan hocaya danışmadan yapamaz.Eğer yaparsa hoca'nın istifa etmesi lazımdır.Demek ki; geleceğin kadrosunda değişik bir plan var.

Gökdenizin gitmesine gene farklı bir açıdan bakarsak.Gökdeniz, bu hafta takımda cezalı olduğu için Kasımpaşa maçında oynamadı!!! peki yerine kim oynadı? Barış Memiş oynadı...Yani Bir yıldız giderken diğeri parlayacak.Gökdenizin A takımdaki ilk zamanlarını düşünün.Ya yedekdi, ya kadroda yoktu.Nasıl ki; o dönemde de takımda revizyona gidildi, bir sürü futbolcu satıldı, kovuldu...Gökdeniz o döenmde, o takımda parladı.Artık bu takımın parlayan yıldızı Barış Memiş olacaktır...Bunun iyi tarafıda bu arkadaşlar.

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• Gökdeniz gidebilir tabi,
                      Ama ondan gelecek para ile borcun bir kısmı kapatılırsa,çok değil 1 sene sonra elde var sıfır olur.
                      Gökdeniz'den gelen parayla kesinlikle çok kaliteli 2 oyuncu alınmalı,paraya acımadan.
                      Şunu artık anlamalıyız: Trabzon'un ekonomik yapısı ancak sportifi başarılarla düzelir,aksi taktirde yıllarca durmadan futbolcu satar borç öderiz,hatta bu borç ödedikçe azalmaz tam tersine artar.
                      Zamanında bunu anlayamayan Atay Aktuğ yönetimi,Şampiyonlar Ligi'ne girmemize ramak kalmışken,korkalıktan risk alamadı,dhaene ve tayfun coradan oluşan defans göbeğiyle rakibin karşısına çıktık,iki korner iki gol elendik haliyle.Halbuki o yıl tarihimizde bir dönüm noktası olacaktı."Önce Şampiyonlar Ligi'ne girelim sonra transfer yaparız" mantığı düntada eşi benzeri görülmeyen bir saçmalık ve işbilmezlik örneğidir.
                      Borsadan gelen parayla borç ödedik,şimdi borcumuz o zamankinin 10 katı oldu.
                      Ekonomik yapıyı düzeltmenin tek yolu Şampiyonlar liginden geçiyor,bunu anlayalım artık,yoksa futbolcu satıp borç ödeyen kulüplerin ne halde olduğu ibret alınacak şekilde karşımızda duruyor.
                      Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...

Yorum

• İlk olarak S@K@RON_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Arkadaşla rbugün gazetede okudum.Hala Çok tehdit alıyormuş .....
                        halbuki tehdite ne gerek vardı..yapılmaz ki bu,para için veya başka birşey için gidilmez..Fatih gitti noldu?elbette avrupa da Türk oyuncusu başarılı olsun ama önce bu takımın sana güvenen,sonsuz sevgisini veren taraftara borcunu ödemeden,yani Trabzonspor da başarılı olmadan,yani şampiyon olmadan başka yere gitmek çok yanlış oldu...

ama hayırlısı olur inşallah,hem Trabzon,hem Gökdeniz için...

şunu da demeden yapamayacam,karadeniz de o kadar seviliyordu ki,çocukların ismini bile gökdeniz koyan birçok insan var,onların hatrı en büyük paralardan daha değerlidir...
                        KARADENİZ---TÜRKİYE'DE TEKİZ!!!

Yorum

• Badaloğlu çok güzel yorumlamış
                          alıntı yapıp yer işgal etmek istemedim
                          şefim teşekkürler
                          aynen dediğin gibi.
                          Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

Öncelikle hayırlı olsun arkadaşlar... Gökdeniz bu takımdan gitmek istediği için gitmiştir.İstemezse kimse onu göndermezdi.İyide paraya satıldı...

Şimdi gelelim plağın arka yüzüne... Gökdeniz, her ne kadar takımın yıldızıda olsa; tek başına takım olduğunu göstermez.Eğer öyle olsa idi 1 Gökdeniz ile maça çıkar, gerisini kulübüde oturturduk.Anlaşılan o ki; takımda sistem ve kadro değişecek.Bu transferi başkan hocaya danışmadan yapamaz.Eğer yaparsa hoca'nın istifa etmesi kazımdır.Demek ki; geleceğin kadrosunda değişik bir plan var.

badaloglu abim fatih tekke giderken de trabzonspordan büyük degildir diyorduk.simdi ise yana yana fatih tekkeyi ariyoruz.sen sattigin oyuncu yerine daha iyisini aldinmi da gökdenizi satiyorsun.gökdenizin yeri dolmadan gökdeniz satilirsa hedef kücültüyorsun demektir.bu transfer de buna isaret ediyor.ayrica baskanimiz isteseydi gökdeniz kalirdi.ben son 1 senedir gökdenizin ayrilmak istedigine dair en ufak bir aciklama duymadim.son 15 gün icinde mi gökdeniz gitmek istedi.bunlar inandirici degil.ayrica trabzonsporun tek yildizi olan gökdenize baskan olarak yildiz degildi dersen insanlarin kafasinda soru isaretleri olusur.gökdeniz elbette satilabilirdi ama zamani degildi.

Yorum

• Yıldızları satmayızdan, gitmek isteyeni tutmayız manevrası zaten alışık olduğumuz bir ayak oyunu.

Küçük adamların yönettiği (her anlamda küçük) kulüplerin büyük hedefleri sadece palavradır. Bizimde başımıza son 10 yıldır TS'nin büyüklüğüne yakışmayan kişiler tebelleş oldu ve her gelen (bazıları saha sonuçlarında başarı gösterseler bile) kurumsal olarak camiayı gerilettiler.

Kulübün geldiği nokta, tek geliri yayın geliri olan sıradan anadolu takımı mali gücüdür maalesef.

Gökdenizi para için satanlar (sanki başka birşey için olabilirmiş gibi) ve yıldız diye takım kaptanını bize yutturmaya çalışanlar bu komediye son versin.

Takımın mali durumunu düzeltmek için Gökdeniz, Yattara gibi oyuncuların satışından medet ummak için yönetime talip olmaya gerek yokki. Zaten öncekiler tamda bunu yapmak üzereydiler.

Birde bazı arkadaşlar Dünya kulüplerinin bile yıldız oyuncularını sattığını söylüyorlar. Doğrudur ancak Ronaldinhoları
                              satanlar yerine Ronaldoları alıyor.

Gökdeniz'in yerine Robben mi alınacak?

Fatih'in yerine Henry mi gelmişti?

Takımın sadece iki tane kaliteli, büyük takım oyuncusu var. Ve bu sene onların sayesinde lige tutunabiliyoruz.

Ya seneye..

Neyse bildik senaryo sonrası Gökdeniz satıldı.

Bir Gökdeniz gider bin Gökdeniz gelirmiş. (Bin Fatih gelmişti ya, 20 yılda altyapıdan Hami-Fatih-Gökdenizden başka gelen varmış gibi)

Az kaldı 1-2 seneye tüm dertlerimiz bitecek, bizimde çocuklarımız şampiyonluklar görecek ve bir sürü idole sahip olacaklar...

Artık GB, Antep gibi sıradan takımlardan farkımız kalmadı maalesef. Futbolcunun gitmek istemesi kesinlikle bahane değil, sorun neden gitmek istiyor olmaları.

Neden futbolcular üç sülüklerden gitmemek için kıçını yırtarken bizim en kaliteli oyuncularımız gitmek için yırtınıyor.

Bu ortamı ben mi sağladım?

Takımı kaliteli futbolcuların talep ettiği seviyeye çıkarmak amacının peşinde koşmaktansa, koyver gitsin.

Fatih niye gitmek istedi; şampiyonluk ondan beklendiği için, Gökdeniz niye gitmek ister; şampiyonluk ondan beklendiği için. Oysa şampiyonluğu 1-2 futbolcu değil takım kazandırır. Bu sorumluluğu eldeki 1-2 kaliteli futbolcuya yıkar, geriye sıradan topçuları doldurursanız, her kaliteli futbolcu bizden gitmek ister.

Fatih'in can güvenliği yok, Gökdeniz şikeci, Yattara zaten alemci v.s.

Hadi canım sende..

Zaten esas sorun TS'nin artık yıldızları barındıramayacak bir yer gibi lanse edilmesinde. Bu kafayla ne Hami, ne Ünal ne de Apo 10 yıl bizde kalamazdı.

Barış'da ben artık yıldız oldum bu şehir bana fazla derse ne olacak? Bu şehir neden şimdilerde yıldızlara fazla geliyor?

Ya da diğer bir deyişle yıldızlara fazla gelen bir şehrin misyonunun şampiyonluk ya da Avrupa kupalarında başarı olduğu söylenebilir mi?

Sorun gidenlerde değil onlara bu gitme ortamı hazırlayanlarda, buna biz taraftarlarda dahil.

Başkanın Gökdeniz ile ilgili söyledikleri ise kedi-mundar hikayesini hatırlatıyor. Ligin en golcü oyuncusu için bu laflar söylenmez. Sırf İBB maçını hatırlasa bile bunu söylememesi lazım.

Taraftarın durumu kurbağa sıçrayışı ile izah edilebilir. Kurbağayı kaynar suyun içerisine attığınız zaman suya değer değmez sıçrar ve kendini kurtarır. Ancak kurbağayı soğuk bir suyun içerisine bırakıp suyu ısıtmaya başlarsanız, yavaş yavaş ısınan su kurbağanın refleksini ortadan kaldırır ve kurbağa pişer. Maalesef pişiyoruz. Yoksa hangi taraftar yerinin doldurulamayacağını bile bile böyle bir şeye ciddi tepki vermez.

Bari efendice gönderilsin çamur atılarak değil.
                              Kayıp Geçmişin izinde...

Ozzyfast52

Yorum

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                .........ayrica baskanimiz isteseydi gökdeniz kalirdi.....
                                gökdenizi hiçbir güç artık bu takımda tutamazdı

Yorum

Çalışıyor...
                                X