Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Gökdeniz Karadeniz Rubin Kazan'da

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Selim55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Benim bir sorum var. Gökdeniz konusunda anlasmaya varilinca Gökdeniz hemen mi gidecek yoksa sezon sonu mu?
    Antalya kampına katılacak Kazanın.Bu haftasonu yok bjk maçında.
    Özkan SÜMER

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fırat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Henry gittikten sonra Arsenal nasıl zirveye oynamaya başladıysa, inşallah biz de şampiyonluk yarışına gireriz.
      wayy be gorende gokdenizden deilde trabzonsporu katleden lanet bir oyuncudan bahsediorus sanacak şu hale bak ne engelmiş gokdeniz
      İstanbul'un 3 Büyüğü varsa, Türkiyenin Tek Büyüğü Var! T R A B Z O N S P O R

Yorum

Benim bir sorum var. Gökdeniz konusunda anlasmaya varilinca Gökdeniz hemen mi gidecek yoksa sezon sonu mu?
        Hemen.

Çünkü Rus liginin transfer dönemi 2 gün içinde bitiyor.

Yorum

hemen........

Yorum

• İlk olarak DİE4YOU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            albayrak gibi oyuncu sattığımız halde borç artacağına,tarifeli uçakla gidip borç azalması çok daha iyidir
            tarifeli ucakla gidip bir profosyenel takimin borcunu azalmasini umuyorsan ozaman sen umtugunu cok beklersein. Albayrak zamaninda özel ucak Haciosmanoglu ve kendisi
            karsiliyordu ve simde ne oldu fos kulübü bir kac insaatci sözde yöneticler ele aldilar herhalde akyazi projesin bayaa sulandilar.

Yorum

• Diğer yönetim gibi gelen parayı bu yönetim savuracağını düşünmüyorum.Onun için bu paraya iyi transferler yapılabilir.

Yorum

• İlk olarak eray61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                wayy be gorende gokdenizden deilde trabzonsporu katleden lanet bir oyuncudan bahsediorus sanacak şu hale bak ne engelmiş gokdeniz
                Söylediklerimden bunu mu çıkardın?!
                En son Mehmet Fırat tarafından düzenlendi; 11.03.2008, 18:08.

Yorum

• Hayırlı olsun.Gökdenize şimdiye kadar bize kattığı şeyler için Teşekkürler..İNşallah bizi en iyi şekilde temsil eder ve avrupanın daha büyük takımlarına gider..

Ayrıca Gökdenizin gitmesi bence olumlu oldu.Çünkü adam Trabzon'u artık kafasında bitirmiş..

Güle Güle Gökdeniz KARADENİZ
                  Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

• Vazgeçilmez

"Mezarlıklar Vazgeçilmezlerle Doludur" sözünü bir dostumdan öğrenmiştim. Bu olayda tekrarlamakta fayda var gibi.

Yorum

• Ya hala Nuri'nin ne lafını ediyorsunuz burda ya biz o defteri kapattık anasını ağlattı takımın gitti buradan onu referans alarak yorum yapmak ayıp bence.

Nihat , Osman, cengiz, arçil, şota, tolunay v.s. transferlerini Sadri Şener yapmıştı diye hatırlıyorum bence alınacak referans bu olmalı.

Selçuk, Giray, Kemal ( Kayseri) ,Fernandao, Alex (ya dadaha ucuz başkaları)
                      Ceyhun Gülesam, Mevlüt, zafer yelen ve nicelerinin alınmasıyla süper genç kaliteli bir takım kurulabilir.

Artık radikal kararlar alınıp taşın altına elini koyması lazım birilerinin bu para revizyon için bir fırsat olabilir. Gökdeniz'ide suçlamamak lazım emeklerine teşekkür edip kendine göre nedenleri olduğunu varsaymak gerekli.
                      En son emre81 tarafından düzenlendi; 11.03.2008, 18:11.

Yorum

• İlk olarak trabzonkolik61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        tabiki sevindim, tabiki dedim "ulan gökdeniz, agizlarinin payini verdin helal olsun" yinede diyorum, gökdeniz bize cok iyilik yapti.

ama "gitmek istiyorum" diyorsa buyursun gitsin. gidecekte tabiki...

Kardesım gokdenızın kendı acıklaması varmı ben trabzonspordan gıtmek ıstıyorum dıye..Illa benı gonderın oynamam dıyormu? Bence demez..Sence der.. Ama gokdenız ıllakı bı acıklama yapacak.. o zaman neyın ne oldugunu ogrenecez.. Olay oyle buyudukı adam sankı bızı sattı gıbı oldu..Emegı gecmıs bu adamın takımda ona bı tesekkur etmek yerıne Hala kurcalıyoruz olayı..

Yorum

• tuncay ve henrynin gitmesiyle gökdenizin gitmesini karsilastiran arkadaslar var.Iyide tuncay gitti ama geride tuncay gibi kaliteli bir sürü adam vardi fenerde,ayrica tuncayin yerine ugur borali, carlosu ,wedersonu aldilar.Ugur boralda ,tuncayi hic aratmiyor bu sene.Biz gökdenizin yerine kimi alacaz,Türkiyeden kimse bize gelmek istemiyor,gecen sene ugur boralda oldugu gibi.Yabanci tranferdeki isabet oranimizda gayet acik ve net.Bu gercekler ortadayken nasil bu kadar iyimser olabiliyorsunuz,anlayamiyorum..

Yorum

• hep aynı film. ya ben sanırım yanlış trabzonsporu izliyorum. gökdeniz gitsin şampiyonluk gelir diyenler yıldız değil diyenler hatta futbolcu değildi diyenler. aslında sizde haklısınız bizim elimizde messi, kaka gibi adamlar dururken gökdeniz de kimdir ya? helal olsun bu yedek futbolcumuzu satanlara. topa bile vuramıyordu zaten. birde 4 5 yıllık szöleşmeye imza atıp hemen gitmek isteyen biriydi sonuçta. bizim bütün iyi futbolcularımız gitmek ister zaten. hiç yönetim parasızlıktan satmaz. ASLA. hiç öyle birşey olmaz. bizde çıkıp bu takım 9 milyon euro ile şampiyon olsun deriz hayali kadrolar kurarız hadi gözümüz aydın yine eğlence çıktı bize. gökdenizden gelen parayla aldın diyelim futbolcu ee ne olacak? tek adam yetiyor mu? haa ama bizim süper ötesi bir futbolcu izleme komitemiz falan vardı. elimizde 7 8 tane çok çok çok çok çok iyi futbolcu ismi vardır. eminim. bir tanesinin tiyosunu da vereyim. 89. alternatif ismimiz şalpazarı takımının futbolcusu marangoz mustafa.çok iyi bir yetenek. tek eksiği 37 yaşında bir gözü görmüyor, topal. başka bir sıkıntısı yok. ah trabzonum ah acaba ne zaman büyümekle küçülmek arasında ki farkı ortaya koyabilecek en önemlisi de bunu idrak edebilecek insanlar tarafından kuşatılacaksın?

önemli not= takım ismi, futbolu ismi uydurulmuştur.
                            Siyasetin "bizden olduğu sürece" yer aldığı, karşıda olduğu zaman "siyasete bulaştığı" büyük kulüp/taraftar camiası Trabzonspor

Yorum

• geriye kaldi yattara,o da satilsin tam olsun.Koca Trabzonspor futbolcu coplugune donsun.Futbolcu satilmasi,alinmasi,gitmek istemesi normal ama bunlarin yerine alinacak adamlar onemli.
                              acikcasi ben yeni yonetimede tam anlamiyla guvenemiyorum,ondan gelecek parayla 4-5 tane futbol fukarasi alirlar,taraftarla dalga gecer gibi sene basinda iddialiyiz,sampiyonluga oynariz derler.Bu son yillarda hep boyle oldu,giden iyi futbolcularin yerleri dolmadi.
                              Bir petkovicin hatta cekik gozlu akrobat lee young'in yerini dolduramayan zihniyet,bunu da beceremez.kisiler farkli ama zihniyet ayni.
                              Insallah ben yanilirim ve insallah yonetimin bir plani vardir.Sirf kaynak yaratmak icin sattilarsa bu yonetimden de bir cacik olmaz.
                              Bir yonetimin kaynak yaratma projeleri elindeki iyi futbolculari satmak olmamali,hele ki Trabzonspor'da.

Yorum

• keske hüseyini de verselerdi.
                                benim aklim hala fernandao ve alex de, ordan gelecek parayla en az 3 kaliteli adam alinir.
                                kimsede gökdenizin yoklugunu hissetmez, yattara giderse biraz zor dolar yeri.

Yorum

Çalışıyor...
                                X