Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Gökdeniz Karadeniz Rubin Kazan'da
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Hayirlisi olsun.Gitmek isteyeni zorla tutamazsiniz,Gökdeniz zaten firsat kolluyordu bir firsat elime gecsede su Trabzon'dan kurtulsam diye.Akilli bir yönetim olsa o gelen parayla en az 2-3 iyi topcu alinir bu takima ama bu yönetimin bunu yapacagini aklim kesmiyor insallah ben yanilirim.ama su bir gercekki Gökdeniz o takima gitmekle futbol hayatini bitirir bence.Fatih gibi adi duyulur Futbolu da biter gider.
Yorum
-
İlk olarak Süleyman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAhmet abi,iyi diyorsun da ben de şöyle diyorum:
Abi elde "Git!" denecek bir şey kalmadı ki...Ersun Yanal'ın gideceği söylentileri ayyukta...Transferi kendi kafalarına göre daha doğrusu Arçil'e vs. göre yapacakları da belli gibi...
Gökdeniz gitmek istiyordur,doğrudur...Bu şartlarda satılması da mantıksız değildir. Ama ben yerine alınacakların da çok iyi futbolcular olacağına inanmıyorum...TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...
Yorum
-
[QUOTE=Cafer1978;1190829]ayrica baskanimiz isteseydi gökdeniz kalirdi....QUOTE]
Kardes yanlis diyorsun... Baskanimiz istermiki Gokdeniz gitsin? o daha ne yapsin?... Adam kalkmis gitmek istiyor?.. Trabzon'u terk etmek istiyormus.. e zaman gule gule... zorla hic kimse burada kalamaz... ondan sonrasi bize zarar verir...
ve birde Gokdeniz'in yildiz olduguna bende inanmiyorum... Yildiz oyuncu baska.. iyi oyuncxu baska...
Saygilar
Yorum
-
Aslinda Gökdeniz satilmiyacak Futbolcu, ama gercekten gitmek istiyorsa ve iyi para kazanacaksan satilir... Ama ozman su yönetim Ersun Yanalin tüm istekleri karsilamali sezon sonunda... Yönetim bunu yaptikca Gökdenizi satmalarina ragmen arkalarindayim....
AMAAAAA.... Egerki Ersun Yanal hocamizi yollayipta Giray Bulak vesaire getirmeye calisirlarsa ozaman...
YÖNETIM ISTIFAAAAAAAAAAA!!!!! diye ilk bagiran kisi ben olacagim... Yani BASKANIM Ersun Yanali yollamak senin Trabzonsporda sonun olur...
Yorum
-
her gittiği yerde küfür yiyen,her gittiği yerde koruma ile dolaşmak zorunda kalan,kendi şehrinden bile tehdit alan,yapıtığı hata altında ezilen ve bunu unuturmak için formunu yükseltme çabası içinde tekrar ezilen ve çoooook yıpranan gökdeniz onun için rusyanın küme düşmemeye oynayan bir takımın teklifini düşünmeden kabul etti yoksa ingiltereye bedavada gidebilirdi
Yorum
-
8.7 milyon euro alacaklarıyla beraber 9 milton euro yani 15 milyon dolar hayırlı olsun iyi paraya gitti...bu paraya alex fernandao ve selçuk alınmaz mı yaa...gerçi brezilya seferleri durdurulmuştu...bari bu sefer şu parayı adam gibi değerlendirseler..........::::ıl cApiTaNo::::.......
Yorum
-
gökdenizin gitmesine üzülüyorum.neden?
çünkü ne kadar şikeye falan adı karışmışsa da o bizim evladımızdır,milli takımdaki tek futbolcumuzdur,yattara yattığına göre tek yıldızımızdır.bu takımın bir yeniden yapılanmaya ihtiayacı var ve gökdeniz bu yapılanmanın omurgası olmalıydı.kaldı ki gittiği zaman ters.2 maç daha alıp rahatlasak sonra gidebilseydi keşke.
gökdenizin gitmesine seviniyorum neden?
bir kere adam gitmek istiyoru,görevini yaptığına inanıyor ve gelen teklif harika bir para.bu parayı bir daha kimse gökdenize vermez bunu bir aklımıza sokalım.onun yanında bu takımın sezon sonunda bir yapılanmaya ihtiyacı varsa eğer gökdeniz her ne kadar omurga olacak topçu da olsa,0dan başlamak gerekli.belki de gökdenizle bu tam sağlanamayabilirdi.kendimi çürüten bir bakış açısı.ayrıca gökdenizin gitmesiyle gelecek bu büyük para akıllı harcanırsa bir takımı çok iyi topçularla kurmaya yetecek bir para.takım kuruyorsunuz bir kere.ayrıca gökdenizden boşalacak yerde barış memiş isimli genç kardeşimiz oynayacak.benden bile ufak olan bu çocuk oynadıkça pişebilecektir.kalan 9 maçta allah izin verirde yattarayla birlikte oynarsa,gelişimi açısından da büyük bir iş hamle olur.
bu bağlamda iki açı da hem üzüp hem sevindiriyor beni.başka bir durumda olsak sevdiğim ve güvendiğim sadri başkana bend e tepki koyardım.fakat gelin görün ki bu adama güveniyorum.tüm trabzonsporlular arasında takımını onun kadar seven,onun kadar takıma kendini adamış ve iş yapmış kaç adam var deseniz çok büyük bir araştırmayla bi kaç tane bulunur.bu adam işi biliyor ve bişeyler yapmak istiyor.bırakın da yapsın.daha kötü duruma düşmeyiz merak edilmesin.
zaten ligdeki durum itibariyle 10 puan var kayseriyle,onları yakalasak da gitmeme ihtimali var intertotoya.ölme eşeğim ölme durumunda.son 3le aramızda var 11 puan fark.oranın da bizi yakalama ihtiamli yok.zaten kalmış 9 maç.4ü içerde.seyirci ite kaka bunlardan 2sini kazandırsa takım zaten yerini garantiler.ondan dolayı gökdenizin bu saatten sonra gitmesi 5 puan bilemedin 10 puan etkiler.onu da boşverin gitsin.
gökdenizin de yolu açık olsun.ufak da olsa bir kırgınlığım vardı fatihe.artık gökdenize de var.
tabiki işlerin iç yüzünü bilmiyorum fakat yine de trabzonspordan(ki sizi siz yapan takım) gitmek istiyorum,gideğim diye açıklama yapıyorsanız;bayıla bayıla gittiğiniz takım bari azıcık takım olsun.trabzonspordan pek de büyük takım olduklarını sanmıyorum bunların ben.neyse yine de yolun açık olsun gökdeniz.HADDİNİ BİLEN MERTTİR,VATAN BÖLÜNMEZ TEKTİR,CUMHURİYET İÇİNDE CUMHURİYET KURAN NAMERTTİR!NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!
SERHAT KIRKAYAK,BÜNYAMİN KAHRİMAN,AHMET MUHAMMET DEMİREL VE MESUT KELEŞ!SİZİ HİÇ UNUTMAYACAĞIZ!21.12.2009
Takım tutmak farklı, adam tutmak farklı...
Yorum
-
İlk olarak Portis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHuseyin ide satsak soyle 1 milyon Euro ya falan , ne güzel olur.XXX
Yorum
-
İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebadaloglu abim fatih tekke giderken de trabzonspordan büyük degildir diyorduk.simdi ise yana yana fatih tekkeyi ariyoruz.sen sattigin oyuncu yerine daha iyisini aldinmi da gökdenizi satiyorsun.gökdenizin yeri dolmadan gökdeniz satilirsa hedef kücültüyorsun demektir.bu transfer de buna isaret ediyor.ayrica baskanimiz isteseydi gökdeniz kalirdi.ben son 1 senedir gökdenizin ayrilmak istedigine dair en ufak bir aciklama duymadim.son 15 gün icinde mi gökdeniz gitmek istedi.bunlar inandirici degil.ayrica trabzonsporun tek yildizi olan gökdenize baskan olarak yildiz degildi dersen insanlarin kafasinda soru isaretleri olusur.gökdeniz elbette satilabilirdi ama zamani degildi.
Caferciğim, herkesin yıldız anlayışı kendine göre değişebilir.1996 yılındaki kadronun temellerini bu ekip atmıştı.Ve bu konuda ben kendilerine güveniyorum! neden? çünkü Sadri şener, futboldan anlamasada ekibinde futboldan ve futbolcudan anlayan adamlar mevcut...
Gökdenizin gitmek istemesi neden size garip geliyor? Bu adam bu ülkede onca şeyler yaşadı ki; futbol oynaması bile mucize...Onun içinde kopan fırtınadan hangimizin haberi var ki?...TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...
Yorum
-
İlk olarak Badaloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBekleyip görelim...Bende diyorum ki: ''10 yıla damgasını vuracak bir takım yapılacak''
Benim de tek temennim;bu transferden gelecek parayla gelecek sene -iyi değil-çok iyi transferlerin yapılmasıdır. Eğer başkan Ersun'u gönderip,Giray'ı vs. getirirse;futbolcuları Arçil'in,Trabzon'lu eski futbolcuların isteğine göre alırsa çok çok büyük yanlış yapar...
Hayırlısı...
Yorum
-
Ulan gokdenizden once gidecek oyle cok futbolcu varki
saysam foruma sigmazlar
allahini peygamberini seven bu takimdan huseyini uzaklastirsin
biktim bunu sahada trabzonspor formasiyla gormekten
ulan fatih gitti gokdeniz gitti hatta hatta szymkowiak gitti
en iyi futbolcularimiz gitti ama bunu gondermediler
allah askina bu futbolcuda ne var
neyini begeniyorlar ki gondermiyorlar
baskan