Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Gökdeniz Karadeniz Rubin Kazan'da

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 8.7 Milyon EURO + Gökdeniz'in alacakları = 9.078 Milyon EURO

Rakam bu arkadaşlar. Gazetelerde farklı rakamlar, veya dolar olarak çıkarsa aklınızda olsun

Şimdi bu para nasıl değerlendiriliyor ona bakmak gerekiyor. Albayrak ile Şener arasındaki farkı görmüş olacağız. Umarım
    Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
    Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
    Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
    Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak Fatih Küçük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      5 milyon ytl ye nestayı alalım madem
      yok yaaa o okadar etmez, giray daha kaliteli nestayla bizim hasani kafa kafaya takas öneririz

Yorum

• çok hayırlı ve isabetli oldu gerçi kaça satıldı sanırım tam bilgi yok .... şu ara bir de hüseyini satsalar 4 milyona hemen versinler .. hüseyin gibi adam 1 milyona her yerde var hatta 1 milyon dahi çok ...

bir arkadaş yazmış giray 1 milyon euro .. yani öle tahmin ve temenni etmiş.. arkadaşlar onu cavcav 2 milyondan aşagı satmaz .. oyuncunun çok ii piyasası oldu ...

sezon başı gökhan gönül 1 milyon dolara gitti fenere ....

allah yakarması yaptık gökhanla girayı alın diye ....aklıma geldikçe deli oluyorum o ruh hastasına .. başka şeyler yazacagım da yaşıma yakışmayacak ...o ruh hastası yüzünden neleri kaçırdık şimdi 2 katına ancak alırız .... 2 milyon dolara gökhan ve girayı veriyordu sezon başı .. şimdi girayı 2 milyondan aşagı vermesi mümkün değil zaten isteyenler de var ...

Yorum

• gökdeniz gitmek istediğine inanmıyorum 5 yıllık mukaveleye imza atmış onca yerden şu ana kadar transfer teklifi gelmesine rağmen gitmemiş gökdeniz şimdi birden gitmek istiyor

ve bunu insanların gözünün içine baka baka söylüyorlar, aynı şeyi fatih tekke içinde yaptılar..

yeni yönetimin transfer için parası yok kim para eder gökdeniz satalım o zaman
          ama taraftar tepki gösterir? gitmek istedi deriz
          yerler mi ki? Oo hem de nasıl, sanki ilk defa yapıyoruz ..........
          elbet bir gün... (belki yarın, belki yarından da yakın) ...PARAYA KARŞI EMEĞİN SAVAŞI...

...KONSANTRASYON...

Yorum

• Gökdenize hakaret etmek isteyenler ; bir kez daha tekrarlıyorum kimse kimseye hakaret etme söğme hakkını kendinde bulmasın ! Gökdenizde en az bizim kadar Trabzonsporludur , beğenirsiniz beğenmessiniz ama hakaret edemessiniz kardeşim !eğer illada söğeceğim diyorsanız , açın camı bağırın karşıya doğru
            Vasiyet ; Bordo Mavi mezar taşı
            ''NUFUS CÜZDANINDA TRABZON YAZIPTA İSTANBUL TAKIMLARINA GÖNÜL VERENLERLE GÖNÜL BAĞIMIZ OLMADIĞI GİBİ AYNI ORTAMDA OLMAKTA RAHATSIZLIK VERİR ''

Yorum

• 8.7 Milyon EURO + Gökdeniz Alacakları = 9.078 Milyon EURO

bu rakam kesin dogru bir bilgi midir

Yorum

• Korumalarını da yanında götürmeyi unutmasın...
                ÖNCE TRABZONSPOR DİYECEKSİN…ENDÜSTRİYEL FUTBOLA HAYIR!!! #DİREN TRABZONSPOR

UNUTURSAK KALBİMİZ KURUSUN...#KORAY ÇAPOĞLU

Yorum

• geçen sene bunlar hüseyinide istemişti...ne güzel elleri değmişken onu da alsalar keşke...
                  Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• İlk olarak cemkuleyin tarafından gönderildi
                    adam gibi konuşsana nie nankörlük yapıonuz
                    kaç maçı kurtardı o zmanlar kral gökdeniz gidincemi zorunuza gitti ayıp be ayıp kendi evladımız hakkında böle konuşuonuz
                    Trabzonsporun birakmak istemedigi bir futbolcuyu sirf kendi isteginden dolayi gonderiyoruz.. Ne yapmak lazim 10 sene boyunca arkasindan aglamak mi lazim?? Gokdeniz degil miydi benim trabzonspora vefa borcum var oyle kolay kolay odenmez diyen?? Megerse gitmek vefa odemekmis gokdenizin gozunde..
                    "İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"

Yorum

• İlk olarak MRTCMRT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Yaa kardesim cidden ayip ediyosunuz bu adam nasil oynamiyor .. Kim oynuyo o zaman bu takimda? yanı Gokdenız trabzonu sevmıyo oynamak ıstemıyo o yuzden o kadar parcalıyo kendını dımı.. Tamamen gıttıgıne uzuldugumuz ıcın elestırıyoruz adamı sunları yazmadan once bıraz okuyun..
                      ya dostum pele gibi oynasa ne yazar. özel sebebi var ne olduğu belli değil ama özel sebep işte. yerini beğenmiyo anlaşılan.
                      HAYDE HAYDE.ISTANBULU BIRDAHA GETIR DIZE TRABZON.EZE EZE KUPA KARADENIZE TRABZON HAYDE HAYDE VUR HAYDE TRABZON

Yorum

• İlk olarak coolank tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        8.7 Milyon EURO + Gökdeniz Alacakları = 9.078 Milyon EURO

bu rakam kesin dogru bir bilgi midir
                        evet son rakam bu

Yorum

• İlk olarak MarceloTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          nuri döneminde bu transfer olsaydı bu parada cebe indirilmiş olacaktı demeye çalıştı arkadaş;
                          yapma ya banka müdürü mü , kasanin sorumlusu mu????Yapmayin su dedikodu yaygarasin..

Albayrak yönetim devam etmeliydi. Bu yönetim gelir gelmez kulüpün arabalarini satmaya kalkti bilmem tarifeli ucakla seyahat daha baslangic bu dahasi bunlardan gelir.

Yorum

• en cok uzulduumde avatarımda bulunan 4 tane super topcudan 2 senede sadece 1 tane kalması o da ne kadar daha durur bılınmez
                            HEP DESTEK TAM DESTEK

Yorum

• yaa lanet olsun aglamak istiyorum haberi duydugumdan beri moralim cok bozuk offf gokdenizimide kaybettik
                              İstanbul'un 3 Büyüğü varsa, Türkiyenin Tek Büyüğü Var! T R A B Z O N S P O R

Yorum

• İlk olarak OFLUTS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                yapma ya banka müdürü mü , kasanin sorumlusu mu????Yapmayin su dedikodu yaygarasin..

Albayrak yönetim devam etmeliydi. Bu yönetim gelir gelmez kulüpün arabalarini satmaya kalkti bilmem tarifeli ucakla seyahat daha baslangic bu dahasi bunlardan gelir.
                                kalmalimiydi sadri sener arabalari satti cünkü luzumsuz cok araba duruyordu kulüpte...

tarifeli ucaga dönmemizin sebebi özel ucagi hak etmeyen futbolcularimizdir

Yorum

Çalışıyor...
                                X