İlk olarak zahido tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Gökdeniz Karadeniz Rubin Kazan'da
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak denizgrsy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleya adamın gitmek istemesinde ne gibi bi sakınca var ? senin rakibine mi gitti ? aksine bence iki katı para kazandırarak faydalı bile oldu ! ya Trabzonspor bu kadar küçük bir klüp değil arkadaşlar , öyle her gidenin ardından ''niye gitti,lan bilmem ne.. '' tarzında yorum yaparsak vay bizim halimize..aslanlar gibi ayaktayız,bizi Gökdenizler Fatihler sarsmaz ! bizi ihanet sarsar ,Gökdenizde Fatihte ihanet edip rakibe gitmemiştir ! Kazandırdıkları paralar için teşekkürler....
abi satılması edilmesi bişe değil bari adam akıllı bu pararı kullansalar...neyse görecez transfer döneminde neler yapacaklarını...Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!
Yorum
-
İlk olarak trabzonkolik61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemanevi boyutumu: maclarda ona malum skandaldan dolayi aleyhinde tezührat yaparken karsi takim taraftari bizim, takimin, ve bütün camianin neler hissettigini düsündümü...!!!
Malum Skandaldan sora ılk macında gol attıgında sevınmedınmı? ıste gokdenız bu demedınmı? hıcmı sevmedın takımının yıllardır en ıyı futbolcusu olan o adamı? Karsı takım taraftarının ne dedıgı umrumda bıle deıl Ezıklerın soyledıklerını takmıyorum..Benı sahada olan olaylar ılgılendırıyo..
Yorum
-
İlk olarak Portis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekeske Huseyin ide yanına bonus olarak verselerdi, madem is yaptınız.Özkan SÜMER
Yorum
-
İlk olarak eray61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyaa lanet olsun aglamak istiyorum haberi duydugumdan beri moralim cok bozuk offf gokdenizimide kaybettikYASAMAK BIR AGAC GIBI TEK VE HUR VE BIR ORMAN GIBI KARDESCESINE===>TSira YasemiN<===
Yorum
-
İlk olarak Fatih Küçük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegökdeniz gider şampiyonluk gelir bakarsın
Yorum
-
İlk olarak MRTCMRT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMalum Skandaldan sora ılk macında gol attıgında sevınmedınmı? ıste gokdenız bu demedınmı? hıcmı sevmedın takımının yıllardır en ıyı futbolcusu olan o adamı? Karsı takım taraftarının ne dedıgı umrumda bıle deıl Ezıklerın soyledıklerını takmıyorum..Benı sahada olan olaylar ılgılendırıyo..
ama "gitmek istiyorum" diyorsa buyursun gitsin. gidecekte tabiki...
Yorum
-
İlk olarak Mehmet Fırat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHenry gittikten sonra Arsenal nasıl zirveye oynamaya başladıysa, inşallah biz de şampiyonluk yarışına gireriz.
Yorum
-
İlk olarak Selim55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBenim bir sorum var. Gökdeniz konusunda anlasmaya varilinca Gökdeniz hemen mi gidecek yoksa sezon sonu mu?
hemen gıdıyo kardesım.. Rusyada lıg baslıyo
Yorum
-
İlk olarak Selim55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBenim bir sorum var. Gökdeniz konusunda anlasmaya varilinca Gökdeniz hemen mi gidecek yoksa sezon sonu mu?
yaırn öbürgün gidiyo kardeş... kısacası 8taş maçında yok...Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!
Yorum
Yorum