Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Gökdeniz Karadeniz Rubin Kazan'da

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak zahido tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    gokdeniz Trabzonsporu kaybetti.. Nerdeyse gokdenize minnet ediceksiniz yaa.. Sezon basinda tuncay fenerden gitti fenerin buyuklugunden bisey eksildi mi? Demek ki dogru transferler olursa kimse gokdenizi aramayacak.. Bukadar basit..
    sen o transferin gokdenizin yerini dolduracak inanıomusun?????
    İstanbul'un 3 Büyüğü varsa, Türkiyenin Tek Büyüğü Var! T R A B Z O N S P O R

Yorum

• İlk olarak denizgrsy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      ya adamın gitmek istemesinde ne gibi bi sakınca var ? senin rakibine mi gitti ? aksine bence iki katı para kazandırarak faydalı bile oldu ! ya Trabzonspor bu kadar küçük bir klüp değil arkadaşlar , öyle her gidenin ardından ''niye gitti,lan bilmem ne.. '' tarzında yorum yaparsak vay bizim halimize..aslanlar gibi ayaktayız,bizi Gökdenizler Fatihler sarsmaz ! bizi ihanet sarsar ,Gökdenizde Fatihte ihanet edip rakibe gitmemiştir ! Kazandırdıkları paralar için teşekkürler....

abi satılması edilmesi bişe değil bari adam akıllı bu pararı kullansalar...neyse görecez transfer döneminde neler yapacaklarını...
      Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• İlk olarak trabzonkolik61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        manevi boyutumu: maclarda ona malum skandaldan dolayi aleyhinde tezührat yaparken karsi takim taraftari bizim, takimin, ve bütün camianin neler hissettigini düsündümü...!!!

Malum Skandaldan sora ılk macında gol attıgında sevınmedınmı? ıste gokdenız bu demedınmı? hıcmı sevmedın takımının yıllardır en ıyı futbolcusu olan o adamı? Karsı takım taraftarının ne dedıgı umrumda bıle deıl Ezıklerın soyledıklerını takmıyorum..Benı sahada olan olaylar ılgılendırıyo..

Yorum

• İlk olarak OFLUTS61 tarafından gönderildi
          sana ne kimin nesi oldugumu sanami söylicem... daha sen nelerden nefret edecigini haberin yok. sütünü ic yallah yataga

ortamı germe arkadaşım yallah mallah ne demek
          Bordomavi.net

Yorum

• Henry gittikten sonra Arsenal nasıl zirveye oynamaya başladıysa, inşallah biz de şampiyonluk yarışına gireriz.

Yorum

• noliy birden albayrakçılar ortaya çıktı. Valla büyük çoğunuk görüldüğü gibi gökdenizin gitmesine olumlu bakıyor bende dahil. Sonuçta kendisi gitmek istedi. Israrla gitmek istedi. Hadi bakalım albayrakçılar ortamı germeyin size iş çıkmaz burada.

Yorum

• İlk olarak Portis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                keske Huseyin ide yanına bonus olarak verselerdi, madem is yaptınız.
                Valla hüseyine sıra gelene kadar takımda bonus olarak verilecek çok futbolcu var.
                Özkan SÜMER

Yorum

• Benim bir sorum var. Gökdeniz konusunda anlasmaya varilinca Gökdeniz hemen mi gidecek yoksa sezon sonu mu?
                  Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
                  Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• İlk olarak eray61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    yaa lanet olsun aglamak istiyorum haberi duydugumdan beri moralim cok bozuk offf gokdenizimide kaybettik
                    uzulme kardes degmez kendi istedi ve gitti bu kadar basit biz alistik artik cani sikilan ozel sebebi olan gidiyor buda oyle bisey artik trabzonda rahat degildi antrenmalara bile polis esliginde geliyordu yani anlayacagin coook sebebi vardi;varsin gitsin yoluda acik olsun ama umarim rusyanin trabzondan aldigi son futbolcu olur.
                    YASAMAK BIR AGAC GIBI TEK VE HUR VE BIR ORMAN GIBI KARDESCESINE===>TSira YasemiN<===

Yorum

• İlk olarak Fatih Küçük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      gökdeniz gider şampiyonluk gelir bakarsın
                      İnşallah demekle beraber şunu da eklemek istiyorum.Fatih gittikten sonra önce bjk yi sonra gs yi yenmiştik te bu sitede imzalar bile değişmişti."Tekke'den kurtulduk şampiyonluk geliyor" diye.Ne olduğumuz malum.Fazla dillendirmeylim derim.

Yorum

• İlk olarak MRTCMRT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Malum Skandaldan sora ılk macında gol attıgında sevınmedınmı? ıste gokdenız bu demedınmı? hıcmı sevmedın takımının yıllardır en ıyı futbolcusu olan o adamı? Karsı takım taraftarının ne dedıgı umrumda bıle deıl Ezıklerın soyledıklerını takmıyorum..Benı sahada olan olaylar ılgılendırıyo..
                        tabiki sevindim, tabiki dedim "ulan gökdeniz, agizlarinin payini verdin helal olsun" yinede diyorum, gökdeniz bize cok iyilik yapti.

ama "gitmek istiyorum" diyorsa buyursun gitsin. gidecekte tabiki...

Yorum

• birden albayrakçılar ortaya çıktı.
                          oysa foruma 6 aydır uğramazlardı

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fırat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Henry gittikten sonra Arsenal nasıl zirveye oynamaya başladıysa, inşallah biz de şampiyonluk yarışına gireriz.
                            evet güzel bir bakış açısı ama arsenal henrynin yerine genç ve daha istekli,yetenekli oyuncularla doldurdu..bizde doldurursak neden olmasın

Yorum

• İlk olarak Selim55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Benim bir sorum var. Gökdeniz konusunda anlasmaya varilinca Gökdeniz hemen mi gidecek yoksa sezon sonu mu?

hemen gıdıyo kardesım.. Rusyada lıg baslıyo

Yorum

• İlk olarak Selim55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Benim bir sorum var. Gökdeniz konusunda anlasmaya varilinca Gökdeniz hemen mi gidecek yoksa sezon sonu mu?

yaırn öbürgün gidiyo kardeş... kısacası 8taş maçında yok...
                                Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

Çalışıyor...
                                X