Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Gökdeniz Karadeniz Rubin Kazan'da

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Geçmiş olsun ..
    "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• İyi bir takıma gitse gam yemeyeceğim.Gittiği yakıma bak Rubin Kazan.Para kazandın ama futbol hayatını bitirdin.Avrupa'da en zevksiz liglerden biri.Avrupa kupalarına da katılamadı galiba.Yazık valla...Hem bize hem kendisine.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• sadri senerin golüyle trabzonspor 1-0 malup,

ben böyle bir şey görmedim diyemiyom nuri ile görmüştük... ama bir şey var ki ben yıldız oyuncuyu satmam takımda tutarım diyen adam ilk transfer dönemine en azından 9 hafta kala "yıldız" oyuncusunu satarak oyuncusundan bütün beklentilerini bitirmiştir...

sayın şener ve tayfası ilk icratınız harkulade bravo size merak ediyorum onun yerine kimi satacaksınız ve seviniyorum satacak oyuncu kalmadı elinizde ....
        [ille d' 7]

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fırat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bugünlerde millet bi acayip olmuş yahu.
          evet katılıyorum özellikle bazı yerlere talip olup daha sonra onalrdan öncekileri aratmayan durumda olanlar gibi.
          Siyasetin "bizden olduğu sürece" yer aldığı, karşıda olduğu zaman "siyasete bulaştığı" büyük kulüp/taraftar camiası Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak GaMZe61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bu takım insana sabrı öğretiyor... İstanbul gibi. Trafiği, kalabalığı, kuyrukları, her anı zordur ya İStanbul'un. Her anında sabrı öğrenir adam. TRabzonspor'da öyle işte. Sabrı öğretiyor, sebatı öğretiyor insana... Bir de şükretmeyi!

Gökdeniz de bir açıklama yapsın, ondan sonra konuşacağım etraflı. Ama yaralandık öyle ya da böyle... Sebep Gökdeniz'in sahada yaratacağı boşluk değil, kafalarda oluşanlar olacak. Kim haklı, kim haksız? Göreceğiz...

Alın elinize tespihi şimdiden. Ya sabır...Ya sabır...Ya sabır...
            Ek olarak;

Bana göre net olan tek bir şey var; o da Gökdeniz'in gidiyor oluşu.

Bu zamana kadar sağladığı katkılar için Allah razı olsun. Her ne kadar maddi olarak karşılığını fazlasıyla almış olsa da rıza dilemekten bize zarar gelmez. Yaptığı çok büyük hataları bu kulüp ve taraftarlar sineye çekerek ona sahip çıktı, unutmasın bunları da. Baştacımız oldu, unutmasın. Memleketimizin çocuklarına isim oldu adı, unutmasın. İnsanlar evladı gibi, abisi gibi, kardeşi gibi sevdi, sahiplendi onu, unutmasın. Ve giderken, gittiğinde, sakın ola ki bir hata yapıp bu insanlara laf etmesin... Sakın ola ki... ''Severek ayrılalım'' Yolun açık olsun.

Yorum

• Doldurlur arkadaşlar,ben şahsen Sadri Şener'e güveniyorum. Seneye yapılacak transferlerle her şeyi başarmak mümkün. Hem başarılı olamayaınca geleceği yer de belli;ama umarım Gökdeniz Rusya'da adından söz ettirir.

Yorum

• İlk olarak lejyoner61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                GÖKDENİZ ÇARŞAMBA GÜNÜ RUBİN
                KAZAN’IN ANTALYA KAMPINA KATILACAK

Rubin Kazan takımına transfer olan Gökdeniz Karadeniz takım arkadaşları ile idman öncesi vedalaşacak.

Çarşamba günü Trabzon’da ki Rus konsolosluğunda sözleşme imzalayacak olan bordo-mavili futbolcu daha sonra ilk uçakla Rubin Kazan’ın Antalya kampına katılmak üzere Trabzon’dan ayrılacak.

Trabzon’da güzel günlerinin geçtiğini kendisini Gökdeniz yapan Trabzonspor camiasına teşekkür eden Gökdeniz” Kulübe katkı sağladığım için mutluyum. Kimseye kırgın ve dargın değilim.

Benim için başarı dualarınızı lütfen eksik etmeyin. Rusya’da artık ikinci bir eviniz var”dedi.

medyatrabzon

her zaman seninleyiz gökdeniz başarılı olacaksın inşallah
                iyi de transfer döneminde değiliz nasıl oyuncu alıyo bunlar anlamadım!!!

rus liginden dolayımı alıyolar sezon sonunu beklemeyecek mi bizimle
                [ille d' 7]

Yorum

• İlk olarak trabzonkolik61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  dolacak insallah geliyor firtina BARIS MEMIS
                  3-5 sene sonra rusyaya transfer olmak için geliyor olmasın oda.

Bu arada şunuda belirteyim özel sebepler bahanesinden dolayı takımı bırakıp ayrılan hangi topçu dikiş tuturdu gittiği yerde.
                  HAYDE HAYDE.ISTANBULU BIRDAHA GETIR DIZE TRABZON.EZE EZE KUPA KARADENIZE TRABZON HAYDE HAYDE VUR HAYDE TRABZON

Yorum

• İlk olarak Punisher-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    futbolcularin avrupa hayali basarili futbol degil PARA..ve Ruslarda son dönemde kesenin agizi acti paraya para demiyorlar
                    para belli bir miktari gecdikden sonra benim icin degerini kayipediyor hedef kariyerse üstelik sultan´da rusyada avrupa hedefim var diyordu sürekli sonuc ?

Trabzonspora ne kadar kazandirirsa kazandirsin düsüncesi bir tarafa.
                    "Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli

Yorum

• Hersey iyi güzelde bu Gökdeniz yildiz degil aciklamasitam sacma olmus ve hic yakismamis...
                      "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• İlk olarak units tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        sadri senerin golüyle trabzonspor 1-0 malup,

ben böyle bir şey görmedim diyemiyom nuri ile görmüştük... ama bir şey var ki ben yıldız oyuncuyu satmam takımda tutarım diyen adam ilk transfer dönemine en azından 9 hafta kala "yıldız" oyuncusunu satarak oyuncusundan bütün beklentilerini bitirmiştir...

sayın şener ve tayfası ilk icratınız harkulade bravo size merak ediyorum onun yerine kimi satacaksınız ve seviniyorum satacak oyuncu kalmadı elinizde ....
                        9 hafta kala takımın hiçbir iddası yokken oyuncuna 9mil euro para getiriyorlar.sezon sonu o parayı getirecek bir başka takım sen bulursun herhalde.takımın tarnsfer ihtiyaçları var ve bunun içinde sıcak paraya ihtiyaç var.önümüzdeki sezon sonu bedava gitseydi ne olacaktı bu zararı kim telafi edecekti

Yorum

• eğer satmak başarı sayılıyorsa biz neden 2 senedir ALBAYRAK A SÖVÜYORUZ

Yorum

• korkulan oluyormu en guwendigimiz yonetim bizi kotu durumamı dusuruyor?
                            İstanbul'un 3 Büyüğü varsa, Türkiyenin Tek Büyüğü Var! T R A B Z O N S P O R

Yorum

• İlk olarak units tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              iyi de transfer döneminde değiliz nasıl oyuncu alıyo bunlar anlamadım!!!

rus liginden dolayımı alıyolar sezon sonunu beklemeyecek mi bizimle
                              Rus lıgınde 2 gun ıcersınde bıtıyo transfer donemı bızım lıgle alakalı degıl yanı..

Yorum

• Olmusla bitmise care yok. Gokdeniz satıldı. bizi 9 maclik bir iskence bekliyor. Transfer donemini iple cekicez artık.
                                Şenol Güneş , iyi ki varsın hocam.
                                Alex Ferguson Manu ya ilk geldiğinde takımı 11.
                                2. senede 2. yapmış. 3. sene de yine 11. yapmış.
                                Bize gelseydi Allah muhafaza futboldan anlamıyo diye teneke takarak kovardık.

Yorum

Çalışıyor...
                                X