Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Gökdeniz Karadeniz Rubin Kazan'da

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hayırlısı olsun demekten başka elimizden bir şey gelmiyor. 90'lı yıllardaki efsane kadrodan sonra Fatih Tekke ile birlikte çıkardığımız yegane yıldız (!) oyuncumuzdu Gökdeniz. Yaşadığı olaylardan sonra bu kararı almasını kesinlikle yadırgamamız gerekiyor. Ama Sadri Şener'in de aylar önca yaptığı açıklamaların altında kaldığı da ortada. Oyuncu satışlarıyla ilgili Nuri Albayrak yönetimine o kadar laf etti ama Gökdeniz'le birlikte en büyük darbeyi kendisi yedi. Birde üstüne Gökdeniz yıldız değil tarzında açıklamalar yapması hiç yakışı kalmadı. Bu adamın yıllardır kazandırdığı maçların haddi hesabı yok. Nihayetinde tek milli futbolcumuzu da kaybettik. Üstelik ona güzel bir veda yapamadan ayrılmasına göz yumacağız. Son maçında kırmızı kartla oyun dışı kaldığında, kimin aklına Gökdeniz'in Trabzonspor'daki son maçının bu olduğu gelirdi ki. Sonuçta Gökdeniz 28 yaşına gelmiş. Ve türk futbol tarihinin en pahalı yerli transferi olan Fatih Tekke'ye ödenen parayıda geçerek zirveye oturmuş. Bununla gurur duymalıyız ama bundan sonra atılacak adımlar bizim için hayati önem taşıyacak. Barış Memiş'i herkes yeni Gökdeniz olarak görüyor ama her şeyi de onun üzerine yıkamayız. Tekke'den gelen paraların ne olduğu meçhulken, Gökdeniz'den gelecek paraların her kuruşunun da kulübü atağa kaldıracak oyunculara ödenmesi gerekiyor. Yönetim ve Ersun Yanal bunu başarmak zorunda, aksi takdirde Trabzonspor'u sıradan bir takım haline getirme tehlikesiyle karşı karşıya bırakacaklardır. Ve tarih onları hiçbir zaman affetmeyecektir!
    Trabzon bir sevda,
    Trabzonspor bir destan...

Yorum

• İlk olarak cemkuleyin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Arkadaşlar ben Gökdeniz Karadenizin kuzeniyimm.. Gökdeniz rubinle tamamen anlaşmıştır. bu hafta kadroda yoq. 3 güne kadar rusyaya gidiyorr..DÜN Akşam beraberdik konuştumm kendisiyle
      ne dersun

söyle ona hüseyinide alsin yanina

Yorum

• artık trabzonsporda yıldız olupta gitmek istemeyen futbolcular istiyoruz yönetimin bunu çözmesi lazım

Yorum

• özel sebeplerinden dolayı trabzonda kalmak istemiyormuş. bu ne arkadaş ya. ne biçim özel sebepse bırak trabzonu karadenizi taa rusyaya kadar gidiyor. zaten takımda canı sıkılanın özel sebebi dolayısı ile gidesi tutuyor. bizim memleketin bi kısım topçusunda ufak tefek başarılar elde edince hemen özel sebepler doğuyor. bi taraf kalkması oluyor.yok mu adam gibi tarbzonsporlu. gider kemal gelir cemal.
          HAYDE HAYDE.ISTANBULU BIRDAHA GETIR DIZE TRABZON.EZE EZE KUPA KARADENIZE TRABZON HAYDE HAYDE VUR HAYDE TRABZON

Yorum

• İlk olarak MRTCMRT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Gokdenizin Trabzonspora yapacagi son bir iyilik var.. Rubin Kazana huseyini onermesi.. Eger Gorusme saglanirsa Transfer parasini ben verecem
            aynen bende vercemm

Yorum

• Olayın iç yüzünü tam anlamıyla bilmeden hem yönetimi hem de Gökdeniz'i eleştirmeyi doğru bulmuyorum. Ben Gökdeniz'in "beni göndermezseniz burada futbol oynamam" dediğine kesinlikle inanmıyorum. İstanbul basını, sözkonusu Trabzonspor olduğunda bu tür senaryoları çok iyi uydurur.

Yorum

• İlk olarak korsan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                artık trabzonsporda yıldız olupta gitmek istemeyen futbolcular istiyoruz yönetimin bunu çözmesi lazım
                insanoğlunun doğasında vardır daha fazlasını istemek..
                7-7-7-7-7-7-7

Yorum

• İlk olarak degok tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  özel sebeplerinden dolayı trabzonda kalmak istemiyormuş. bu ne arkadaş ya. ne biçim özel sebepse bırak trabzonu karadenizi taa rusyaya kadar gidiyor. zaten takımda canı sıkılanın özel sebebi dolayısı ile gidesi tutuyor. bizim memleketin bi kısım topçusunda ufak tefek başarılar elde edince hemen özel sebepler doğuyor. bi taraf kalkması oluyor.yok mu adam gibi tarbzonsporlu. gider kemal gelir cemal.
                  cok iyi dedin... bunlara varya.. dayak lazim

Yorum

• İlk olarak cemkuleyin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Arkadaşlar ben Gökdeniz Karadenizin kuzeniyimm.. Gökdeniz rubinle tamamen anlaşmıştır. bu hafta kadroda yoq. 3 güne kadar rusyaya gidiyorr..DÜN Akşam beraberdik konuştumm kendisiyle
                    isteyerrekmi gidio hocam?
                    İstanbul'un 3 Büyüğü varsa, Türkiyenin Tek Büyüğü Var! T R A B Z O N S P O R

Yorum

• İlk olarak Tangerine Dream tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Olayın iç yüzünü tam anlamıyla bilmeden hem yönetimi hem de Gökdeniz'i eleştirmeyi doğru bulmuyorum. Ben Gökdeniz'in "beni göndermezseniz burada futbol oynamam" dediğine kesinlikle inanmıyorum. İstanbul basını, sözkonusu Trabzonspor olduğunda bu tür senaryoları çok iyi uydurur.
                      Son haftalarda oynamıyoduki zaten.
                      Özkan SÜMER

Yorum

• Bu haber kesin mi uşaklar?

(UEFA)

Yorum

• İlk olarak Kalkinmali tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          arkadaslar,

tam zamani bence... gitmek istiyor... sorla takimda duramaz! bundan sonrasi zarar bize.. en iyi satalim gitsin... cehenneme kadar yolu var! yazik... Trabzonspor'u boyle bir zamanda birakiyor.. gitmek istiyor o zaman cek git! Trabzonspor sensiz gene Trabzonspor
                          aynen baba 8-10 sene önce yoktu 8-10 sene sonra gene yok.
                          HAYDE HAYDE.ISTANBULU BIRDAHA GETIR DIZE TRABZON.EZE EZE KUPA KARADENIZE TRABZON HAYDE HAYDE VUR HAYDE TRABZON

Yorum

• İlk olarak Fatih Küçük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            10 milyon euro kaba hesapla

2 milyon euro selçuk inan
                            1 milyon euro giray kaçar
                            2 milyon euro mehmet çakır

2 kaliteli yabancı 5 milyon euro
                            ama bu kadar akilli yönetici nerde bizde

Yorum

• İlk olarak pReN@_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bu haber kesin mi uşaklar?
                              Rubin Kazan transfer icin gerekli evraklari gönderirse yönetim onaylayacakmis. Yani kesin.
                              Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
                              Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• İlk olarak fromTheRApBZONe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Son haftalarda oynamıyoduki zaten.

Yaa kardesim cidden ayip ediyosunuz bu adam nasil oynamiyor .. Kim oynuyo o zaman bu takimda? yanı Gokdenız trabzonu sevmıyo oynamak ıstemıyo o yuzden o kadar parcalıyo kendını dımı.. Tamamen gıttıgıne uzuldugumuz ıcın elestırıyoruz adamı sunları yazmadan once bıraz okuyun..

Yorum

Çalışıyor...
                                X