Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Gökdeniz Karadeniz Rubin Kazan'da

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak starofthenorth tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    bari rusyaya gitmese ispanyaya falan gitsede gururla seyretsek.fatih gitti rusyaya kralın adını duymaz oldukk
    onun üzerine bide anket yapildi...

hangi futbolcu aldigi parayi haketmiyor diye bi anket FATIH TEKKE ikinci cikti yani kötü oynuyor fatih orada ankete göre...

rusya ya giden auvruopaya gitmek icin gitmez para icin gider...
    ...TRABZONSPOR...
    "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• İlk olarak 61Emirhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      ya benim anlamadığın tamam transferde anlaşmış olabilirde liglerin ortasındayız nereye gidiyoo ya bjk maçına neden çıkmıyor çok saçma ya sezon sonu gitmeyecek mi?
      BJK macinda sahada yok....BARIS MEMIS-YATTARA showu izlicez
      ...TRABZONSPOR...
      "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• gökdeniz ve fatihe kimse laf etmesin arkadaşlar adamlar ellerinden geldiğince bu kulube hizmet etmiştir ve giderkende trabzon tarihinin değil türk futbol tarihin en yüksek ücretlerini trabzonspor kulubune kazandırarak gitmişlerdir gökhan ünal diyorsunuz o gökdenizin şuandaki yaptığı fedekarlığı yapamadı işte gökdeniz rus ligine çok mu bayılıyor sanıyorsunuz kulubun menfaatleri için rusyaya gidiyor gökhan ünal kayserispor düşünmediği için kendini düşündüğü içn rusyayı tercih etmedi trabzonlu bi oyuncuyla gökhan ünal arasındaki fark burda yatıyor işte

Yorum

• İlk olarak 61Emirhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          çömlekçinin ahı tuttu ruslar bütün futbolcularımızı sömürüyorr

Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• gökdenizi'i asla göndermezler... İNŞALLAH! ama gitmek isterse de yapacak bişi olduğunu sanmıyorum psikolojikman o adam gitmiş demektir.

Yorum

• İlk olarak lejyoner61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              gökdeniz ve fatihe kimse laf etmesin arkadaşlar adamlar ellerinden geldiğince bu kulube hizmet etmiştir ve giderkende trabzon tarihinin değil türk futbol tarihin en yüksek ücretlerini trabzonspor kulubune kazandırarak gitmişlerdir gökhan ünal diyorsunuz o gökdenizin şuandaki yaptığı fedekarlığı yapamadı işte gökdeniz rus ligine çok mu bayılıyor sanıyorsunuz kulubun menfaatleri için rusyaya gidiyor gökhan ünal kayserispor düşünmediği için kendini düşündüğü içn rusyayı tercih etmedi trabzonlu bi oyuncuyla gökhan ünal arasındaki fark burda yatıyor işte
              HOCAM....FATIH TEKKE yatip kalkip dua etsin TS ona sahip cikti herzaman gönderdiler geri geldi adam olmadi yine gitti yine adam olmadi yine gönderdiler en son geldi yine adam oldu dedik hazirlik macinda hakeme yumrugu cakti o gercekten yatip kalkip TS sahip cikti diye...

Gökdeniz zaten nasil birisi oldugu ortada...zamaninda FB ye ggidiyordu hatta pesin para almisti FB den bile ama orta ya iddaa isleri cikti bizde kaldi....o olaylardan sonra TS ona sahip cikti baska yerde oslaydi su an futbol oynayamazdi...aslinda gökdenizin ben gitmek istiyorum diye bi hakki yoktur...

yani ikiside yatip kalkip dua etsin TS onlara herzaman sahip cikti...

onun icin bana göre ikiside TS ona verdigi katkiyi onlar bize vermemisdir...
              ...TRABZONSPOR...
              "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Yönetim kurulu kararları
                Yönetim Kurulumuz haftalık olağan toplantısını Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde yaptı. Asbaşkanımız Hayrettin Hacısalihoğlu başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda gündemdeki konular görüşüldü ve karara bağlandı.
                Buna göre Beşiktaş maçı için A Takım Kafile Başkanı Cenker Üstün, PAF Takımı Kafile Başkanı Halil İbrahim Akçay olarak belirlendi.

Yönetim Kurlu kararıyla İstanbul Mövenpick Otel’de 14 Mart’ta gerçekleştirilecek olan dayanışma gecesinin organizasyonu için Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu, Başkan Yardımcısı Necmettin Aytekin, Genel Sayman Mahmut Aksu ve Mehmet Tunç’a yetki verildi.

Ayrıca basketbol takımımızın finansmanını sağlamak adına sponsor bulunması ve Trabzonspor Tv’nin altyapı çalışmalarını organize etmesi için Başkan Yardımcımız Saner Ayar, kulübümüzün 41. Yıl kutlamaları için de yine Başkan Yardımcımız Saner Ayar, Basın ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Levent Erkuloğlu ve Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Tunç görevlendirildi.

Yönetim kurulumuz kulüp bünyesinde bayan taraftarları tribünlere çekmek, bu yolla kötü ve çirkin tezahüratının önüne geçmek, H.Avni Aker Stadyumu’nun seyirci profilini değiştirmek amacıyla Kadınlar Kurulu oluşturulmasına karar verirken, Yönetim Kurulu Üyesi Sırrı Furkan Eren’i yetkilendirdi.

Yönetim kurulu toplantısında ligin kalan haftalarında H.Avni Aker Stadı’nda oynanacak müsabakaları Milli Eğitim Müdürlüğü ile koordineli olarak ortaöğretim kurumlarından belirlenecek öğrencilerin ücretsiz olarak izlemelerinin sağlanması kararı alındı.

Bu arada 2008–2009 sezonu kombine bilet satışlarının planlanması için de yönetim yurulu üyelerinden Coşkun Çebi ve Mehmet Tunç’un görevlendirilmesi uygun görüldü.

Gündemdeki diğer konuları görüşen yönetim kurulumuzda önümüzdeki sezon transfer faaliyetlerinin başlaması yönünde görüş birliğine varılırken, oyuncumuz Gökdeniz Karadeniz’e gelen transfer tekliflerinin değerlendirildiği bildirildi.
                TRABZONSPOR
                https://twitter.com/Muticancolak

Yorum

• Gokdeniz gitmek istiyorsa yaziklar olsun bu takim olmasaydi bakalim ne yapacakti bizden baska kim sahiplenirdi kendisini yonetime gelirsek Albayraktan ne farkiniz kaldi Ersun Yanalin yaninda duramiyorsunuz gokdenizi satiyorsunuz hatirlayin halilhodzic gonderildi tekke satildi ayni senaryoyu tekrar izliyoruz.Ayrica buyuk takimsan yildizini satmayacaksin zaten adam gibi 2 adamin var birinide yolluyorsun olcak is degil.

Yorum

• Giden gider...Burası Trabzonspor kimler geldi kimler geçti...Yolun açık olsun bücür...

Yorum

• sen fatih tekkenin yaptığı fedekarlıkları biliyormusun fatih tekkenin kayınpederi eski futbolcu adını hatırlamıyorum fatihin zenite gidişini anlatıyorken adam göz yaşlarına boğuldu sesi titreyerek şöyle dedi fatih trabzonspor için çok fedekarlık yaptı fatihi zamaında çok kırdılar o zaman ki yöneticilerdende bahsediyordu

Yorum

• İlk olarak Samsunluyum55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        HOCAM....FATIH TEKKE yatip kalkip dua etsin TS ona sahip cikti herzaman gönderdiler geri geldi adam olmadi yine gitti yine adam olmadi yine gönderdiler en son geldi yine adam oldu dedik hazirlik macinda hakeme yumrugu cakti o gercekten yatip kalkip TS sahip cikti diye...

Gökdeniz zaten nasil birisi oldugu ortada...zamaninda FB ye ggidiyordu hatta pesin para almisti FB den bile ama orta ya iddaa isleri cikti bizde kaldi....o olaylardan sonra TS ona sahip cikti baska yerde oslaydi su an futbol oynayamazdi...aslinda gökdenizin ben gitmek istiyorum diye bi hakki yoktur...

bravo!! cok dogru bir tespit ben bunu unutmustum

Iste bizim cikardigimiz oz evlatlarimizi goruyoruz. Birisi kabadayi otekisi Fenerbahceye gitmek istiyor.. ne icin ? Para icin.. hani Trabzonspor aski? hepsi fooossssss

Yorum

• İlk olarak Samsunluyum55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Yazdiklarina sonuna kadar katiliyorum ozellikle gokdeniz ile ilgili bolumlere

Yorum

• Gökdeniz satılırsa ne olur?
                            1-Gelen parayla büyük topçularımızın (bu günkü durumda olmamızın sebebi) transfer taksitleri ödenir onlarda bizi uçurur
                            2-Para çar çur edilir kıytırık iki topçu alınır yola devam edilir (Kayseri ve Sivasın peşinden)
                            3-Oluşturalan kardo ile Kasımpatı yı yenmek için bile (bilenler bilir bu deyimi) ÇİTİLERİZ...

Yorum

• Gökdeniz'i bu paraya (8-10 Milyon €) satarsak her yönden kulüp karli cikar bu isten. Ama kesinlikle gelen para'nin tümüyle yerine 2-3 kaliteli transfer yapma sartiyla. Gökdeniz'in seneye sözlesmesi sona eriyor ve Gökdeniz -benim anladigim kadariyla- sözlesmesini uzatmak istemiyor. Bu durumda seneye bedavaya gönderecegimize simdi iyi paraya gönderirsek kuskusuz daha iyi olur.
                              Ayrica Gökdeniz'in boslugunu Baris Memis ile doldurabilirz bence. Bu sezon takima iyice alistirirsak seneye Gökdeniz'in yerini doldurmus oluruz..
                              "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• Samsunluyum55 haklısın kardeşim giden gidr burası trabzon illaha daha kralı cıkar
                                TRABZONSPOR
                                https://twitter.com/Muticancolak

Yorum

Çalışıyor...
                                X