Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X
Daraltma

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak anth tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    PKK ile kıyaslamaya başlanmışız yazık gerçekten...
    Kıyaslama şöyle olabilir miydi? PKK - FENEV, Azize - APO.
    <Free Palestine>
    2010 - 2011 Türkiye Süper Lig Şampiyonu
    T R A B Z O N S P O R

Yorum

• Ben yapılanları yada halkları değil Trabzon halkının öfkesini örnek gösterdim yoksa herhangi bir benzetme söz konusu olamaz.Ama bu böyle gitmez ne yani her sene fener maçından sonra 2-3 maç saha kapatma mı alacağız.Kendimize gelelim.Dün sadece takımı destekleseydik sahaya sadece 58 yada 34 de beyaz mendiller atıp bıraksaydık daha iyi olmazmıydı.Şimdi hem para cezası alacağız hem saha kapatma.Bu kafa ile gidersek daha çok evde maç izleriz biz.Sadece takımı destekleyeceğimiz günler ne zaman gelecek acaba.
      "Köpekler İstedi Diye Atlar Ölmez"
      "Trabzonlu değil Trabzonsporlu"
      43 Kütahya
      41 Kocaeli

Yorum

• Artik bİzde pkk lilar gİbİ elİmİze molotoflari mi alalim!!!
        14 eylul 2011 milano'nun fethi

Yorum

• İlk olarak İskefiyelireis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Kıyaslama şöyle olabilir miydi? PKK - FENEV, Azize - APO.
          Kıyaslayanlar o.ç olduktan sonra ne farkeder abi biz onları artık insn süretinde bile görmüyoruz

Yorum

• Meriç Müldür: Buna o tarlalardaki kargalar bile güler
            Tek kelime ile karar skandal. Açıkçası bu sene alınan hiçbir karara şaşırmamak gerekiyor ama bu seferki şaşırılmayacak gibi değil. Fenerbahçe'nin İstanbul Büyükşehir Belediye maçında şike yapıldığına, Ankaragücü ve Gençlerbirliği maçlarında şikeye teşebbüs edildiğine, Eskişehir-Trabzonspor maçında teşvik teşebbüsünde bulunulduğuna karar veriyorsunuz, kararlara bakıyorsunuz fatura sadece yöneticilere bir de İbrahim Akın'a kesilmiş. Herkesle dalga geçiyorlar. Türk halkını kandırmaya çalışıyorlar ama bilsinler ki kimse bunları yemiyor. Her şey apaçık ortada. Bırakın puan silmeyi çıkan şu tabloya göre Fenerbahçe'nin küme düşürülmesi gerekir. İlhan Ekşioğlu'na yazık ediyorlar, ayıp ediyorlar. Adamı yaktılar, şikeci damgasını vurdular. Günah keçisi İlhan bey oldu. Şike yaptılarsa, teşvik primi verdilerse, bunlara teşebbüs ettilerse İlhan Ekşioğlu, Şekip Mosturoğlu, İbrahim Akın tek başlarına mı yaptılar. Buna o tarlalardaki kargalar bile güler. Tüm Türkiye de gülüyor. Bu kararlar ortaya koymuştur ki Türkiye'de şikeye ceza verilmez. Şimdi UEFA'nın ne karar alacağı merak konusu. Disiplin Kurulu'nun hem bu gerekçeleri gösterip hem de en hafif sayılabilecek cezaları kesmesine bakalım UEFA sessiz kalacak mı? UEFA'nın baskısı ile federasyon Fenerbahçe'yi düşürmek ya da puanını silmek zorunda kalırsa da hiç şaşırmam.

Mehmet Baransu: Demirören görevini yerine getirdi
            Zaten bu iş belliydi. Yıldırım Demirören, bu görevi yerine getirmek için geldi ve görevini yerine getirdi. Artık istifa edebilir. Alınan kararda, dikkatimi çeken; İbrahim Akın kendi kendine şike yapmış. Karardan çıkan budur. Bir karar alıyorsunuz, bari bu kadar komik olmasın. O zaman İbrahim Akın, 'Dur ben bir şike yapayım' dedi. Sağ cebinden aldığı parayı sol cebine mi koydu? Bu kadar komik olmamalı. Hepsini İlhan Ekşioğlu'nun üzerine yıkmışlar ancak, İlhan Ekşioğlu'nun Aziz Yıldırım'ı arayıp, maç öncesi gelişmeleri anlatması, emri yerine getirmesindeki konuşmaları ne yapacaklar? Aziz Yıldırım; Gençlerbirliği ve İstanbul BŞB maçlarından oy çokluğu ile suçlu bulunmamış. Demek ki bir şüphe var. Bunları kurtarmak için ahlaksızca bir iş yapıldı. Futbol bir ahlak oyunudur. Bugün futbolun öldüğü gündür. Başbakan da, Federasyon da, Fenerbahçe de sevinebilir.
            Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak Salih Yazıcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              arkadaşlar tahkim ne günleri toplanıyor kaç gün sürer tahkim işi

topLansa ne olacakki. bu sefer hepsini aklayacaklar..
              benim korkum onları aklayacaklar. bari bize ceza vermeseler..

Yorum

• İlk olarak RizeLim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                topLansa ne olacakki. bu sefer hepsini aklayacaklar..
                benim korkum onları aklayacaklar. bari bize ceza vermeseler..
                uefa topa girsin diye sordum

Yorum

• Trabzonspor suÇludur zaten geÇen sene o kadar puan toplamasaydi fener de Şİke yapmayacakti vurun trabzonspora
                  https://twitter.com/malimar61

Yorum

• cuma günkü maca cikarsagik yaziklar olsun
                    "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Bu işin sonunda adalet yerini bulmazsa taraftar için bizim için LİG'ten çekilsinler.

Hergün bu acıyla yaşanmaz.Buna son verin.Çekin fişi!
                      Ne Mutlu Türküm Diyene!

Yorum

• herseyi yönetime yikmaya gerek yok.taraftar olarak Türkiyede ne yaptik biz?sikeciler terör estirdi bizimkiler beyaz atlet atti.belki medeni bir protesto ama karsinda bunu anlamak istemeyen varsa veya anliyacak beyin yoksa bosa bu is.Su Söz aklima geliyor "romadaysan romalilar gibi ye"
                        çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• bakalım pazar günü başkan başbakanla ne konuşacak iş bitmiş şimdi konuşacak.

Yorum

• Haftaya yok fb yencek ortalık karısacak diye bekleyenler , çok beklersiniz gs yi şampiyon yapacaklar , hatta olay cıkmadan kupayı orda kaldıracaklar fenerliler tebrik edicek gs lilerde teşekkür edicek.Sonra fenerede türkiye kupasını verirler.Biz avrupa ya bile gidemicez eger uefa bir ceza vermese öyle ortada kalıcaz , vay anasını bu süreçte en agır darbeyı biz aldık , aksine adamlar 2 final oynayacak , ligler bittikten sonra biz tek basımıza kalırız gs falan hıkaye...

Yorum

• İlk olarak F.Levent Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              hepsinin tek bir cevabı var. "Olaylar güneydoğu'dan daha tehlikelidir". Ben tamamlayayım : "Hakikatten PKK neden dağa çıktı?"
                              kurt halkinin tarih boyunca ezildigine dair cok sey soylenir, anlatilir hatta belgelenmistir, ama su anda ki orda ki savasin nedeni biraz ozgurlukten saptigina inaniyorum ki meclise milletvekilleride girdikten sonra iyice cikar odakli olduguna inanir oldum ama sundan eminim: zokora, emreyi neden nakavt etti, benim icimdeki bu nefret neden dinmiyor, hakkimizi vermiyeceklerini neden dusunuyorum, salak yerine konuldugumu neden dusunuyorum, bunlarin hepsinin bir nedeni olduguna dair hicbir suphem yok. bu ulkenin civisi cikmis, cikmaya da devam ediyor, ozal donemindeki sahte cenneti yasiyoruz su anda, darkknight da ki ilahi sozlerden bir tanesi " bu medeni insanlar isler kotu gittiginde sen gor bak nasil birbirlerini yiyecek" su anda sisirilen ekeonomi balonu patlayinca millet birbirini nasil yiyecek merak ediyorum, iflasin esiginde ki ulkeler bile merkez bankasindan aldiklari paralari guvenli liman olan turkiyede isletiyorlar, bu sicak para ulkeden gittigi zaman hangi yilana sarilacak, milleti aptal sanan ceplerini dolduran miletin hakkini gasp eden ve ettiren seytanlar.

Yorum

• İlk olarak Salih Yazıcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                bakalım pazar günü başkan başbakanla ne konuşacak iş bitmiş şimdi konuşacak.
                                Ben TS başkanı olsam o herifin yüzüne bile bakmam.
                                Ne Mutlu Türküm Diyene!

Yorum

Yükleniyor...
                                X