Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yatacak yerin yok Aziz, sana kolay ölüm de yok.

Aldığın beddualarla iki yakan bi araya gelmez.
    Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• kudretli ve bir o kadar da dindar( ! ) boşbakanımız hazretleri dün yine boş duramamış ve 23 nisan sebebiyle çocuklarla yapılan etkinlikte tesadüfen( !!!) kendisi gibi şikebahçeli bir çocuğa temsili olarak koltuğu devretmiş ve "allahın izniyle şikebahçemiz şampiyon olacak yine" beyanatı vasıtasıyla topluma ve karar vericilere subliminal mesajını vermiştir.

Yorum

• İlk olarak legorakiss tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        bende o meşhur soruyu sormak için bekliyorum. çok değil 1 ay var...
        Hala ümitli olmanıza sevindim.

Bakalım artık geri sayım başladı.

Haklılar mı kazanacak, güçlüler mi? Umarım biz kazanırız da Volkan yine yerin dibine girer.
        2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
        82 HELAL PUANLA
        TRABZONSPOR

Yorum

• inşallah fb bu yıl şampiyon olur..

bütün kalbimle istiyorum bunu..

yazın alacağım kola mı cipsimi tv karşısına geçip aksiyon - komedi - dram - macera filmini izleyeceğim..

Yorum

• lig den çekilmek bizi gerçekten telafisi olmayan bir yola sokar ama bu sezon böyle bittik sonra zalimler suçlular haklandıktan sonra,trabzonsporun hakkı yenşdşkten sonra varsın gelsin trabzonspor olmasın,,ilerde uşaklarımaza anlatacak gururlu bir hikayemiz olur!!!ezdirmedik kendimizi çekildik diyeeee
            https://www.youtube.com/watch?v=RitJ9T4kIE8

Yorum

• Şu anda ligden çekilmek = tüy dikmek
              Özkan SÜMER

Yorum

• İlk olarak lazibere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Tanrı hak edenın yanında asla olmadı
                tanrı olmayabilir ama ALLAH(cc) her zaman hak edenin yanında olmuştur.zafer her zaman sabredenin olmuştur..ayrıca fener şampiyon olsun diyenleri anlayamıyorum..bu eziklerin bir galibiyet sonrası nasıl köpekleştiğini görüyorsunuz şampiyon olsalar hayal bile edemiyorum..ki ALLAH(cc) bunlara yinbe müthiş bir final yapacak arefeyi görür bayramı göremezler yineo yüzden bu sene her şeye rağmen gs şampiyon olacak

Yorum

• Sivil Toplum Kuruluşları, yarın Trabzonspor yönetiminin çağrısıyla toplanıyor. Şike süreci ile ilgili alınacak tavrın tartışılacağı toplantıda gündeme gelmesi beklenen teklif çok ilginç: Trabzonspor ligden çekilsin

Trabzonspor yönetimi, sezon sonu yaklaşırken şike soruşturmasının hala sonuçlanmaması nedeniyle yarın kentte büyük bir toplantı düzenliyor. Futbol Federasyonu'nun hem Mehmet Ali Aydınlar yönetiminin yaşadığı kararsızlığın Yıldırım Demirören yönetiminde de devam etmesinden yana dertli olan bordo-mavili yönetim yarın yöneticiler, kulüp üyeleri, eski yöneticiler ve Trabzonlu birçok sivil toplum kuruluşu ile camianın önde gelenlerinin katılımıyla geniş katılımlı bir toplantı yapacak.

'F.BAHÇE MAÇINA ÇIKILMASIN'
                  Trabzonspor Başkanı Sadri Şener'in bundan sonraki yol haritasını belirlemek için fikir alışverişi yapacağı toplantıda Sivil Toplum Kuruluşları'nın (STK) önerileri gündeme alınacak. Bu önerilerin sadece Trabzon değil İstanbul ve Türkiye'nin farklı bölgelerindeki Trabzonlular'ın da önerilerine sunularak oylanması da gündemde.. STK'ların önerileri arasında, ;Trabzonspor ligden çekilsin, Trabzonspor, Fenerbahçe maçına çıkmasın, TFF'ye 'Bizi küme düşürün' diye dilekçe vermek; şeklinde dikkat çekici öneriler de bulunuyor.

Arkadaşlar, alnımızın akıyla hep birlikte bugünlere geldik. Tarih bunu yazar, hiç kimseye borcumuz yok. Biz ilkeli ve dürüstlükle, emek verdik, parayla yapılmayan işleri, biz, emekle yaptık. Destek verdiniz, sağolun. Adalet yerini bulmazsa, ilahi adalet elbette yerini bulur. Hakkınızı Helal Edin...Şenol GÜNEŞ

Yorum

• İlk olarak TSezgin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Haminin reportajini izledim simdide, bu adamlari niye kulübümüze almayiz? Hatta abdullahda...

96 kadrosu Trabzonsporluluk ruhunu yansitan son kadroydu...

Sonra kurulan kadrolarin hepsi profesyönellik geregince kurulan kadrolardi. Aralarinda son kirintilardan gökdeniz fatih gibiler vardi ama asla o ruh olmadi... Suanda ve gecen sene bile...

Yeri degil burasi ama yinede reportaji izledikten sonra bu basliga yazmak geldi icimden. Izleyenler anlar zaten nedenini...
                    hami, abdullah, ogün al bu üç adamı..alt yapıyı abdullah'a bırak,hami'yi al şenol güneşi yanına yanına..ogün'e ver 1461.i..

Yorum

• fb maçına çıkılmasın diye bişey yok . Çıkılacak yenilecek o şikeciler .. başka çözüm bulun hadi
                      "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• Trabzonspor ligden çekilmemeli. Bunun maddi kayıplarının yanında kalbur üstü futbolcularımızında elden çıkarılması demektir. Klüp kendini uzun bir süre daha toparlayamaz.

Bunun yerine dünyada ses getirecek başka eylemler düşünmemiz gerek diye düşünüyorum. Bir çok arkadaşda düşünmüştü bunu. Mesela maç başlama düdüğü çalar çalmaz 2-3 dk soha ortasında bütün futbolcuların oturma eylemi yapması gibi.

Yorum

• Fener maçına çıkılsın Gs maçına çıkılmasın eğer çıkılmayacaksa..
                          Ya kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana

Yorum

• İlk olarak arifberkay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Fener maçına çıkılsın Gs maçına çıkılmasın eğer çıkılmayacaksa..
                            yada fb maçına paf takım ile çıkıp yenilelim
                            gs maçında full gücümüzle yenip
                            şikecileri şamp. yapalım
                            bakalım kudretli padişahımız fb şamp.oldu diye sevinebilecekmi
                            Arkadaşlar, alnımızın akıyla hep birlikte bugünlere geldik. Tarih bunu yazar, hiç kimseye borcumuz yok. Biz ilkeli ve dürüstlükle, emek verdik, parayla yapılmayan işleri, biz, emekle yaptık. Destek verdiniz, sağolun. Adalet yerini bulmazsa, ilahi adalet elbette yerini bulur. Hakkınızı Helal Edin...Şenol GÜNEŞ

Yorum

• İlk olarak zarge tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              yada fb maçına paf takım ile çıkıp yenilelim
                              gs maçında full gücümüzle yenip
                              şikecileri şamp. yapalım
                              bakalım kudretli padişahımız fb şamp.oldu diye sevinebilecekmi
                              emin ol sevinirler...
                              2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• şu süreçte yönetim ligden çekilme kararı verirse çok sevinirim.
                                sürece baktığımda karar verilmemesi ve kupanın iade edilmemesinde
                                acizane yüzde olarak sebepleri şunlara bağlıyorum

%20 TFF
                                %20 ŞİKE MEDYASI VE LOBİSİ
                                %50 SİYASET
                                %10 TS YÖNETİMİ

suçluldur
                                benim gözümde

Yorum

Yükleniyor...
                                X