Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Behzat_06 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    bu pfdk kararları ne zaman çıkacak
    48 saat içinde dedi tüpçü.

Yorum

• İlk olarak arifberkay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Biz Türkiyenin zencileriyiz...
      kardes burda sıke surecı tartısılırken bu ıstanbuldakı trabzon stk toplantısının olduğu gun yazısırken bana yanılıyorsunuz tayıp erdoğan ts sızın sandığınızdan daha cok dusunuyor ve onemsıyor demıstınız bunun dayanağını sorabılırmıyım sımdı acaba neydı yada soyle sorım aynı dusuncelere devam edıyormusunuz..

Yorum

• İlk olarak Blackseaa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        hiç kimse kızmasın boşuna da konuşmasın . SİYASETİN ağababası yapıldı . UEFA yöneticilerinin yüzüne karşı biz 5 yıla razıyız dedi ve noktayı koydu .

SİYASİLERİ koyu koyuya destekleyin. Ağzınıza bir parmak bal çaldılar mı tamama dimi
        yazdıklarımı yanlışmı anladınız acaba?
        hiç bir siyasi parti değil tüm siyasi partilerin boykot edilmesini teklif ettim.
        Trabzon dan milletvekili çıkmasın bir dönem.
        çıkanların ne verdiği ortada değilmi zaten.

Yorum

• 5 sene men palavra

idda ediyorum seneye sampiyonlar liginde biz ve gs olacak

bjk zaten ban yedi, fb de bugun aciklanan kararlardan sonra seneye nah gider sampiyonlar ligine, yada uefa ligine

Yorum

• İlk olarak bariskaratas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Hikmet karaman da, soyunma odasında konuşuyordu futbolcular. ordan kulak misafiri oldum. ama hangileri diyordu sesinden çıkartamadım filan der.
            Hep bize karşı teşviklenip oynayan, fenere maçlarını satan takımlar bizi suçluyor ne kadar enteresan değil mi?
            Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

• bjk ve fb g.tü kurtulacak diye diğer takımlar ceza yiyemez isyan çıkar ülkede olağan üstü hal ilan edilir bu tüpçü çıkar derse biz kurtarmaya çalıştık uefa böyle istedi düşürdük diye heran herşey olabilir

Yorum

• başkan ın açıklamalarını dinledim,yerel basın dan hiç kimsemi yoktu Antalya ya gidip soru sorcak,başaka şeye gelince mangalda bişey kalmıyooo,
                başkan haklı beyler,adama vur masaya yumrugunu dediler,kimse arkandayız demedi...
                @zafercalikoglu
                @trabzonspor

Yorum

• İlk olarak Batuhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Hiçbir zaman ırkımdan utanmadım, utanmam da. Ancak sadece ülkenin şu anki hâlinden utanıyorum! Ülke olarak hak ettik deyip inşallah denemez ayrıca. Trabzonspor, Trabzonsporlu bunu hak etmiyor!
                  Valla bu süreç Türklüğümü zayıflattı , her türlü pisliği yaptılar olayın üstünü örttüler . Paşalarımız boşuna içerde yatıyor darbe gerçekleşti mi ? Yok , ozaman onlarında biran önce salıverilmesi lazım . Müslümanlıktan çok uzaklaştık elin yahudisi , Hristiyanı , Put peresti bizim ülkemizde adalet sağlayacak . Yazıklar olsun .

Yorum

• İlk olarak sessizkral_1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    arkadaşlar kenan yaralı : trabzonspor teşfik primi göndermiştir ! demedi

lafları çarpıtmayın

o dönem hikmet karaman bana trabzonsporun teşfik primi göndermeyi teklif ettiğini anlattı

dedi

yani..

ortada gönderilen birşey yok

sadece bir idda var.iddada şu "göndermeyi teklif etmek.."ve bu iddanın hiçbir delil yok.

hikmet karaman sorgulanmalı bence.
                    Hikmet Karaman denilen alkolik (firma olarak ,geçen sene devre arası kampını yaptıkları Titanik Otel'deydik.Akşam muhabbetleri herkesin diline pelesenk olmuştu).Ayıkken mi söylemiş,kafasıiyi iken mi ?
                    Önemli bir ayrıntı bu...
                    Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.

Yorum

• ismet inönü'nün dünya siyasetine kazandırdığı "açık oylama gizli tasnif" rezilliğinden sonra bugün tff'nin dünya futbol literatürüne "şike vardır ama sahaya yansımamıştır" rezilliğini kazandırdığına şahit oluyoruz. ve bu rezilliklerin benim güzel ülkemde olması ne acı. amma velakin ilahi adalet denen bir şey var. rant ve paranın gücü ile adaletle oynayanlar ilahi adaletin enselerine geçireceği tokata hazır olsunlar.

Yorum

• Tapelerde soyunma odasına girip taktik değiştirme meseleleri gibi şeyler vardı. Neydi o hatırlayan var mı?
                        Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                        Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                        Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                        Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• UEFA'ya attığım mail kadar yemin ederimki sevgilime kısa mesaj atmıyorum ya...
                          İstanbul saltanatını 6 kez yıktık yine yıkacağız
                          Bordo kanımızla mavi göklere şampiyon TRABZONSPOR yazacağız!!..
                          FC. Barcelona | Man. City | FC. Schalke 04 | AC MILAN

Yorum

• İlk olarak Timur tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            5 sene men palavra

idda ediyorum seneye sampiyonlar liginde biz ve gs olacak

bjk zaten ban yedi, fb de bugun aciklanan kararlardan sonra seneye nah gider sampiyonlar ligine, yada uefa ligine

bizide attılar ateşe şerefsizler, CL ye bizide almazlar ?
                            "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• infantino infantino diyoruz ama kel ile sansimiz hic tutmuyor, adam her cekiliste en zor rakibi cekti bize.

Yorum

• arkadaşlar şikenin sahaya yansımaması ile ilgili güzel bir örnek buldum nette :

şikenin sahaya yansımaması demek hani mesela ben taksim meydanı'na bomba yerleştirdim. bomba patladı ama kimseye zarar gelmedi. o zaman benim saldırım da sahaya yansımamış oluyor. bunun gibi bir şey işte sanırsam. ççç ççç
                                Arkadaşlar, alnımızın akıyla hep birlikte bugünlere geldik. Tarih bunu yazar, hiç kimseye borcumuz yok. Biz ilkeli ve dürüstlükle, emek verdik, parayla yapılmayan işleri, biz, emekle yaptık. Destek verdiniz, sağolun. Adalet yerini bulmazsa, ilahi adalet elbette yerini bulur. Hakkınızı Helal Edin...Şenol GÜNEŞ

Yorum

Yükleniyor...
                                X