Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Beyler bizide pisliğin içine çekerlermi acaba sırf fenerin gönlü hoş olsun diye görünen ve benim inandığım TEMİZ olduğumuz fakat yinede insan şüpheleniyor çeşitli haberlerlen

Yorum

• İlk olarak TheCrow tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Of yaa, şimdi işin yoksa rize, samsun ve eskişehirden sonra fenerlilerden de "bizi siz düşürdünüz" ağlamasını dinle yıllarca...
      kardeşim adamlar zaten ağlıyor.köroldu gözleri hırsızları adalet dağıtıcı olarak görüyorlar.
      ADALET GECİKMEZ TEZ VERİLMELİ!

Yorum

• Eğer Uefa kupa işine karışmıyorsa biz kupayı unutalım dava açarak alabiliriz deniiyor ama oda çok uzun sürer

Yorum

• Şikebahçe alınmayacak yine C.L'ye ben inanıyorum bu hafta içinde açıklanır inşallah.
          Kadir Has Üniversitesi

Yorum

• İlk olarak Hürgün Aygün tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Şikebahçe alınmayacak yine C.L'ye ben inanıyorum bu hafta içinde açıklanır inşallah.
            İNŞALLAH abicim bir 24 Ağustos sevinci daha yaşarız burada çünkü bunu ençok hakeden biz BORDO MAVİ YÜREKLER

Yorum

• İlk olarak kral 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Eğer Uefa kupa işine karışmıyorsa biz kupayı unutalım dava açarak alabiliriz deniiyor ama oda çok uzun sürer
              Aynen öyle, herkes kızıyor bana ama ben baştan beri böyle düşünüyorum. Şuanda 1 haziranda yada yarın bu davadan suçsuz olarak beraat etsek bile bu kupayı almak için kafadan 2 sene geçmesi gerekir, bu 2 sene boyuncada bizim yönetim kalır mı? Kalmazsa yerine kim gelir, gelenler bu bilinçte olur mu, diğer mevkilerde kimler olur, o mahkeme bize o kupayı verir mi çok uzun süreç gerçekten bu yüzden herkes an ve an beklememeli kendi piskolojisini bozmamalı, hiç gelmeyecek ve asla şampiyon olamayacağız gibi düşünmek çok daha huzur ve güç veriyor insana bence, diğer türlü enerji boşa harcanıyor, gelmiyor işte demek ki Allah böyle yazmış kaderimizi yapacak birşey yok.
              Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

Eğer Uefa kupa işine karışmıyorsa biz kupayı unutalım dava açarak alabiliriz deniiyor ama oda çok uzun sürer
                Platini istanbul'da dedi kupa isine karismayiz diye

ben kupa'yi TFF'den bekliyorum ha verirmi orasi ayri ..
                Ibrahim Haciosmanoglu "Allah benim ömrümden alsın Başbakana versin"

Yorum

Cas'ta kısa sürer..Mahkemelerde ararsak evt uzun sürer..
                  #LiverpooL#
                  -GünahLarın Takımı Şikebahçe-

Yorum

• İlk olarak Hürgün Aygün tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Şikebahçe alınmayacak yine C.L'ye ben inanıyorum bu hafta içinde açıklanır inşallah.
                    Bu zamana kadar maili konularda verilen cezalara alışık değildik. En azından Türkiye ligleri olarak.

Bu durum bize gelinen noktada UEFA'nın Türk takımları üzerinde ki ince eleyip sık dokuma çalışmasını göstermekte.

Mali konudan ve sahtekarlıktan 3 kulübün dışarıda kalması Fenerbahçe'nin de dışarıda kalacağına delalettir.

Yorum

• Seneye CL de bu formayla Oynamaya ne dersiniz dostlar )

Uploaded with ImageShack.us
                      Hayattaki Firtinalar Hernereye Atarsa Atsin Beni , Ben SANA Bir yol bulurum.....

Yorum

• Eğer UEFA nın dediği gibi kupa verme işine karışmazlarsa dava açma hakkımız var.
                        ve o davayı açalım.
                        Ne kadar uzun sürsede o dava açılmalı o kupa gelmeli.
                        Kupa ızdırap çekmemeli onların kirli müzelerinde.

Havada kalmamalı o söz.
                        Bir Mahmut Hoca birde Trabzonspor dan çektikleri..
                        2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                        Gerçek budur. ☆

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Aynen öyle, herkes kızıyor bana ama ben baştan beri böyle düşünüyorum. Şuanda 1 haziranda yada yarın bu davadan suçsuz olarak beraat etsek bile bu kupayı almak için kafadan 2 sene geçmesi gerekir, bu 2 sene boyuncada bizim yönetim kalır mı? Kalmazsa yerine kim gelir, gelenler bu bilinçte olur mu, diğer mevkilerde kimler olur, o mahkeme bize o kupayı verir mi çok uzun süreç gerçekten bu yüzden herkes an ve an beklememeli kendi piskolojisini bozmamalı, hiç gelmeyecek ve asla şampiyon olamayacağız gibi düşünmek çok daha huzur ve güç veriyor insana bence, diğer türlü enerji boşa harcanıyor, gelmiyor işte demek ki Allah böyle yazmış kaderimizi yapacak birşey yok.
                          Aynen öyle bende artık kupa gelmiyecek piskolojisine kendimi soktum artık hiç bir beklentim yok kupa hakkında nasip böyleymiş demek herşeyin hayırlısı

Yorum

• İlk olarak Burçak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Eğer UEFA nın dediği gibi kupa verme işine karışmazlarsa dava açma hakkımız var.
                            ve o davayı açalım.
                            Ne kadar uzun sürsede o dava açılmalı o kupa gelmeli.
                            Kupa ızdırap çekmemeli onların kirli müzelerinde.

Havada kalmamalı o söz.
                            Bir Mahmut Hoca birde Trabzonspor dan çektikleri..
                            Trabzonspor onların sonu oldu
                            StopMatchFixing.Com

Yorum

• Kupa gelecek, hem de hiç beklemediğiniz şekilde zorluk yaşamadan alacağız o kupayı.

Yorum

• O değilde, bugün ki haberlerde Beşiktaş mevcut yönetiminin CAS'a gidip, mevcut durumun eski yönetimin kabahat olduğunu, kendilerinin bağlanmaması gerektiğini söyleyecekmiş. (Gerçi CAS bunları iplemeyecek ama)

Böyle bir durum olursa Yıldırım Demirören ve UEFA / CAS karşı karşıya gelecek.

Çok merak ediyorum ne düşünecekler. Adam sahte beyan ile dolandırıcılık yapıyor şimdi ülkesinin futbolunu kurtarmaya çalışıyor

Yorum

Yükleniyor...
                                X