Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• futbol ile ilgilenmeme yemin edicem ama malesef okuduğum bölüm bunu yapmama engel oluyor 3 yıl önce olsaydı bunlar hayatta okumazdım

Yorum

• boyle bır tff.yi bırakın uefaya mahalle macına bıle almamak lazım...
      ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

• İlk olarak Mustafa Calik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Almanya'ya gelin hep beraber, ben cok rahatim burada
        Hangi şehrindesin
        - Hakkımızı 7rtmeyeceğiz !

Yorum

• Fenerbahçe herkesi uçuruma sürüklüyor. Bir tane cengaver de çıkıp öldüremiyor bu yaratığı!
          En son mackali_81 tarafından düzenlendi; 08.05.2012, 01:51.

Yorum

• İlk olarak Sencer Bulut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Keşke Uefa içinizdeki pislikleri temizleyene kadar süresiz men edildiniz dese ne güzel olur...
            Öyle birşey olursa bizle beraber birkaç temiz kulübü temizler uefaya öyle giderler

Yorum

• İlk olarak MonteCristo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Hangi şehrindesin
              Dortmund

Yorum

• İlk olarak mackali_81 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Fenerbahçe herkesi uçuruma sürüklüyor. Bir tane cengaver de çıkıp vurmuyor bu öldürmüyor varlığı!
                Bu Ülkenin Başbakanı bile Şikeye çanak tutuyorsa daha ne bekleyeceksin???

Hacıosmanoğlu İSTİFA!!!

Yorum

• almanyada yaşamayı cok istiyortum kendi ülkemden tiksiniyorum utanıyorum adalet yok bişe yk

Yorum

• İlk olarak Mustafa Calik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Dortmund
                    yerinde olmayı çok isterdim maç kaçırmazdım valla

Yorum

• feyzi işbaşaran ‏ @feyzi_isbasaran Koca bir il toplanmış Beni nasıl öldüreceklerine karar veremiyor) ÖLDÜRMEK KOLAY BİR İŞ.BİR KİŞİ YETERLİ.YAŞATMAK ZOR

itbaşaran işbaşında
                      Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                      bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• ahmet çakar yine yaptı yapacağını GAME OVER

Yorum

• İlk olarak Sinan Ayaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          yaşanabilecek bi ülke varmı dünyada sinir krizi geçirmeden şöyle adaletinde hiç çelişkili bir durum olmayn bi ülke arıyorum artık sıkıldım yaa nefret ediyorum bu ülkeden bu ülke için askerlik yapmak istemiyorum
                          Buyur, gecenlerde bu sehir ile ilgili bir belgesel gördüm. Belki isine yarar .

"Auroville is meant to be a universal town where men and women of all countries are able to live in peace and progressive harmony, above all creeds, all politics and all nationalities. The purpose of Auroville is to realize human unity."

Yorum

• İlk olarak Aşk-ı TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bu bizim Volkan Sen mi?

Yoksa maksat muhabbet olsun diye mi paylastiniz? Haberi olan var mi?

Yorum

• İlk olarak cerasus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bu bizim Volkan Sen mi?

Muhtemelen bizim Volkan Sen. Oyuncularla cok hasir nesir olan Adem isimli bir kisi Facebookta paylasmis.
                              "30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696

Yorum

• İlk olarak cerasus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bu bizim Volkan Sen mi?

Evet bizim Volkan
                                #7 Óscar René Cardozo Marin
                                #28 Abdul Majeed Waris
                                #8 Mehmet Ekici
                                #11 Kévin Constant

Yorum

Yükleniyor...
                                X