İlk olarak brodway93 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
İlk olarak kaptans tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle2012 kpss vatandaŞlik sorusu
İnsan haklari mahkemesİne en Çok sayida hangİ Ülke vatandaŞlari baŞvurmuŞtur ve en Çok cezayi kİm almiŞtir?
El cevap : TÜrkİye
sanirim her Şey burada yatiyor bu Ülkede adalet gelmİyor gelsede 1982 'nİn adaletİnİn Şİmdİ gelmeye baŞlamasi gİbİ geÇ gelİyor...uefa nin tokadini beklesİn herkesSenin gücün karanlığı yırtacak
Yorum
-
Beyaz Tv’de 6 Mayıs Pazar akşamı yayınlanan “Ve gool” programında yorumcu Adnan Aybaba oyuncumuz Didier Zokora’ya açıkça hakaret etmiş ve kendisini toplum önünde küçük düşürücü ifadeler kullanmıştır.
Bu vesileyle Adnan Aybaba hakkında gerekli hukuksal süreç başlatılacak ve RTÜK’e şikayette bulunulacaktır. Ayrıca hukuk birimimiz tüm tv programlarıyla ilgili incelemesini sürdürmektedir. Söz konusu programlarda bulunulacak suç unsuru içeriklerin tamamıyla ilgili aynı yönteme başvurulacağının kamuoyunca bilinmesini isteriz.
oh be biri beni duydu.bu embesile dava açıyorlar.TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak hakankutlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu arada güneydoğu bile inanın daha sakin.trabzonda olanlar buralarda olmuyor televizyondan izlediklerim korkuttu beni
Yorum
-
İlk olarak F.Levent Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehepsinin tek bir cevabı var. "Olaylar güneydoğu'dan daha tehlikelidir". Ben tamamlayayım : "Hakikatten PKK neden dağa çıktı?"9 # Osvaldo'
Yorum
-
İlk olarak anth tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKütahya da olmaz tabi... Ben diyarbakırda kolorduda askerliğim sürecinde her hafta olay oluyordu... Nasıl sakinmiş anlat bakalım..."Köpekler İstedi Diye Atlar Ölmez"
"Trabzonlu değil Trabzonsporlu"
43 Kütahya
41 Kocaeli
Yorum
-
Şikenin gerçekleşmesi için adamların anlaşması, paranın bankadan şike parası diye havale edilerek kayıtlara geçmesi, stoperin kendi kalesine 2-3 tane gol atması, maçtan sonra da şike yaptım, para aldım diye açıklama yapması gerekiyor yeni talimatlara göre.7 tertemiz şampiyonluk
Yorum
-
İlk olarak winner tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİ.Akın'a parayı lisanssız menajer yusuf turanlı vermiş...yusuf turanlıya parayı sivas yöneticisi ahmet çelebi vermiş...ahmet çelebiye parayı kim vermiş belli değil...aşçı bahçıvana, bahçıvan şoföre,şoför uşağa,sonra hepsi uşağa hikayesi...uşak ihalesi i. akın'da kaldı...
Yorum
-
İlk olarak kaptans tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebirisi bu kararın neden fenerlilerin trabzondan çıkışından sonra verilebildiğini açıklayabilir mi?
gece 3 de bitince aciklama yapmislar....TRABZON / SALPAZARI / TEPEAGZI KÖYÜ
TRABZON / AYASOFYA MAH.
HEIDELBERG / ALMANYA
Yorum
Yorum