Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak metehan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Şu ses kaydından haber yok mu?

böyle bir seski kaydının olduğuda mechul abi.. 2-3 kişi twitter'de dinledik fln diyorlarda biz daha bişe göremedik..

Yorum

• ne bağırıyonuz ben size bağırıyo muyum

bakim dikkatiniz yerinde mi , kontrol ettim
      Oscar CARDOZO
      İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi
      Gerçek değeri gittikten sonra anlaşılacak olan bir sanatçı. Ortaçağ döneminde ''farklı'' olduğu için idam edilen insanlar gibi.

Yorum

• İlk olarak Ahmet Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        http://www.fenerbahce.org/fb2008/det...ontentID=29145

Bu haber nasıl oluyor da 06,05 tarihinde yayınlanıyor. Kararlar açıklandığında 07,05 olmamış mıydı ?

Teknik bir açıklaması vardır illa ki
        bakalim uefa kararlarini nerde yayimlayacaklar
        KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• İlk olarak Zafer Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Oha Her sene sampiyon veya ilk 2'ye girersen ~6 senede Bundesligadasin.
          Kreisligadan baslamiyor musun??Regional Ligaya gel ordan cikmak kolay olmuyor.En fazla zamani zaten Regional Liga,3.Liga ve 2.Liga da gecer.
          çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• fenerbahce resmi sitesi 07.05.2012 saat 03:00'de yayınlananan PFDK kararlarını 06.05.2012'de siteye koymuş!

ENDÜSTRİYEL FUTBOLA KARŞI YAŞASIN TRİBÜN
            KÜLTÜRÜ!

KAHROLSUN ENDÜSTRİYEL FUTBOL YAŞASIN SEHİR TAKIMLARI

Yorum

• İlk olarak Ahmet Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              http://www.fenerbahce.org/fb2008/det...ontentID=29145

Bu haber nasıl oluyor da 06,05 tarihinde yayınlanıyor. Kararlar açıklandığında 07,05 olmamış mıydı ?

Teknik bir açıklaması vardır illa ki
              TFF kararı gece 03.00 da açıkladı da ondan Tarih hatalı
              En son Katalan tarafından düzenlendi; 07.05.2012, 15:50.
              Ne hasta bekler sabahı
              Ne taze ölüyü mezar
              Ne de şeytan bir günahı
              Seni beklediğim kadar.....Üstad Necip Fazıl KISAKÜREK

Yorum

• İlk olarak tedicik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bence ukrayna ligine gidelim. Bahane ile oraya maclara gideriz :-D
                Ukrayna benim favorim, ne olur orda kuralım yeni kulübü
                TRABZONSPOR
                Bu lig için fazla ŞEREFLİYİZ
                Trabzonspor'un 27 senedir şampiyon olamaması Türkiye'nin ayıbıdır.
                ''Bu ülkede hukukun gücü yok, gücün hukuku var''

Yorum

• Herşeyi kitabına uydurdular .. zamanında adam gibi tepki koymadık bu saatten sonra hiç bişe olmaz ..

Yorum

• UEFA gerekeni yap gözünü seveyim.

Yoksa bunların adalet sağlayacağı yok.

Yorum

• a haber deki Hakan Kulaçoğlu'nun katıldığı program çok hoşuma gidiyor.Tarafsız ve haliyle bize daha iyi yaklaşan yazarlar(Gürcan Bilgiç hariç)
                      Trabzon da Bize Her Yer Trabzon diye bağrılması ...

Yorum

• volkan canaalioğlu basın açıklaması yapmış
                        https://twitter.com/malimar61

Yorum

• Mİllet noluyoruz ya bİrİ Çikiyor pkk neden daĞda dİyor .

Bİrİlerİ Çikiyor bİz tÜrkİye harİcİnde yok gÜrcİstan yok azerbaycan da oynayalim dİyor .

Bu İŞler sonuÇlansin sonuÇ olarak fenev net aklansin ?

AÇikÇa sÖyleyeyİm benİ İstemeyenİ ben İstemem deyİp lİgden Çekİlmektİr.

Şenol hocanin dedİĞİ doĞru . Yillarca pkk İle uĞraŞiyor devlet ????

Bu arada Şenol hoca uÇak kazasinda veya trafİk kazasinda ÖlÜrse ŞaŞmam .

İnsanlari bÖlmeye ÇaliŞiyorlar.

İstanbul ve karadenİz İnsani dİye . Zengİn ve onurlu dİye

yillardir yapilanlar senaryolar.

Herkes baŞkana yÖnetİme Şenol hocaya ve futbolculara sonuna kadar tek aĞizdan destek vermelİ . Olay bu kadar nett.

Yorum

• uefa'dan müdahale bekleyenler ve mevzuatı iyi bilen arkadaşlar

sizce uefa neyi bekliyor.
                            nihai tahkim kararlarını mı ?
                            eğer öyleyse 2 hafta sürer diyorlar tahkim kararlarının sonuçlanması ?
                            Arkadaşlar, alnımızın akıyla hep birlikte bugünlere geldik. Tarih bunu yazar, hiç kimseye borcumuz yok. Biz ilkeli ve dürüstlükle, emek verdik, parayla yapılmayan işleri, biz, emekle yaptık. Destek verdiniz, sağolun. Adalet yerini bulmazsa, ilahi adalet elbette yerini bulur. Hakkınızı Helal Edin...Şenol GÜNEŞ

Yorum

• İlk olarak DJTT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Adamların istediği olmuş olur. anca gülüp geçerler zaten onların gözlerinde biz büyük takım değiliz kendini beğenmiş Sirkeciler
                              nasil istedikleri oluyor

uefa tff yimi yeni temiz ligimi türkiye temsilcisi olarak kabul edecegine bakar
                              büyük ihtimallen yeni temizi sececegine göre tff de kalan takimlar cayin mac oynar
                              yabancilari tff uefa da cikartildigi icin kacar cünkü arkalarinda haklarini koruyan makam kalmamis olur
                              benmi cok büyük düsünüyorum

isin kisasi tff nin yok edilisinden bahs ediyorum

avrupali yeniyi sever
                              hemde dünyada sikeye verilmis en büyük ceza olur
                              ondan uefa bu adimi destekliyecekdir
                              "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Niyet başka olsaydı Aziz Yıldırım'a da ceza verilirdi
                                Ben kaçmam. Hep buradayım. Her soruya cevap veririrm. Ne karar çıkarsa çıksın, birileri memnun olmayacaktı. Ama belki de şimdi hiç kimse memnun değil; onu da bilemiyoruz. Yüzde yüz kişilerle kurumları ayırma gibi bir niyet olsaydı; Aziz Yıldırım'a da ceza verilir "kişiler ayrı kurumlar ayrıdır" da denebilirdisu acıklamaları yapan ınsanamı trabzonsporlu dıyosunuz o zman ben neyım yazıklrolsun sana ben
                                Ya kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana

Yorum

Yükleniyor...
                                X