Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak brodway93 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    biraz papağan gibi oluyorum ama 11 mayıs diyorum o taraf kozunu oynadı şimdi bu tarafın gücünü göstermesi lazım gerekli tepki başbakana bakana vekile il başkanına gösterilmeli hemde dünkülerden az olmamalı trabzonlu iş adamları buraların gücünü göstermeli milyonlarca insan asla pas geçilemez
    Padişahı yalamak için hazırolda bekliyorlardır şu an bence.
    Ne Mutlu Türküm Diyene!

Yorum

• İlk olarak kaptans tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      2012 kpss vatandaŞlik sorusu

İnsan haklari mahkemesİne en Çok sayida hangİ Ülke vatandaŞlari baŞvurmuŞtur ve en Çok cezayi kİm almiŞtir?

El cevap : TÜrkİye

sanirim her Şey burada yatiyor bu Ülkede adalet gelmİyor gelsede 1982 'nİn adaletİnİn Şİmdİ gelmeye baŞlamasi gİbİ geÇ gelİyor...uefa nin tokadini beklesİn herkes
      Kesinlikle
      Senin gücün karanlığı yırtacak

Yorum

• Beyaz Tv’de 6 Mayıs Pazar akşamı yayınlanan “Ve gool” programında yorumcu Adnan Aybaba oyuncumuz Didier Zokora’ya açıkça hakaret etmiş ve kendisini toplum önünde küçük düşürücü ifadeler kullanmıştır.

Bu vesileyle Adnan Aybaba hakkında gerekli hukuksal süreç başlatılacak ve RTÜK’e şikayette bulunulacaktır. Ayrıca hukuk birimimiz tüm tv programlarıyla ilgili incelemesini sürdürmektedir. Söz konusu programlarda bulunulacak suç unsuru içeriklerin tamamıyla ilgili aynı yönteme başvurulacağının kamuoyunca bilinmesini isteriz.

oh be biri beni duydu.bu embesile dava açıyorlar.
        TRABZONSPOR

Yorum

• tek kelimeyle yazıklar olsun diyorum...
          TrabzonSporlu olmak ayrıcalıktır...

Yorum

• İlk olarak hakankutlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bu arada güneydoğu bile inanın daha sakin.trabzonda olanlar buralarda olmuyor televizyondan izlediklerim korkuttu beni
            Kütahya da olmaz tabi... Ben diyarbakırda kolorduda askerliğim sürecinde her hafta olay oluyordu... Nasıl sakinmiş anlat bakalım...

Yorum

• birisi bu kararın neden fenerlilerin trabzondan çıkışından sonra verilebildiğini açıklayabilir mi?

Yorum

• Yazık şimid herşeyimizi kayıp mı ettik?
                Ya kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana

Yorum

• İlk olarak F.Levent Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  hepsinin tek bir cevabı var. "Olaylar güneydoğu'dan daha tehlikelidir". Ben tamamlayayım : "Hakikatten PKK neden dağa çıktı?"
                  Ağzına sağlık hocam.Allah razı olsun .
                  9 # Osvaldo'

Yorum

• İlk olarak anth tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Kütahya da olmaz tabi... Ben diyarbakırda kolorduda askerliğim sürecinde her hafta olay oluyordu... Nasıl sakinmiş anlat bakalım...
                    Kütahya'nın altındakini okumadın galiba batman'ın kozluk ilçesinde görev yapıyorum.
                    "Köpekler İstedi Diye Atlar Ölmez"
                    "Trabzonlu değil Trabzonsporlu"
                    43 Kütahya
                    41 Kocaeli

Yorum

• Şikenin gerçekleşmesi için adamların anlaşması, paranın bankadan şike parası diye havale edilerek kayıtlara geçmesi, stoperin kendi kalesine 2-3 tane gol atması, maçtan sonra da şike yaptım, para aldım diye açıklama yapması gerekiyor yeni talimatlara göre.
                      7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

• UEFA amcamiz ne diyecek onu bekliyoruz artik.

Pes etmeyin. Sonuna kadar gidecegiz bu isin.

Ben hala sikebahcenin düsecegine inaniyorum. Kupada gelecek.

Yorum

• Bundan sonra ne mutlu Hollandaliyim diyene.
                          .

Francesco
                          Totti

Yorum

• PKK ile kıyaslamaya başlanmışız yazık gerçekten...

Yorum

• İlk olarak winner tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              İ.Akın'a parayı lisanssız menajer yusuf turanlı vermiş...yusuf turanlıya parayı sivas yöneticisi ahmet çelebi vermiş...ahmet çelebiye parayı kim vermiş belli değil...aşçı bahçıvana, bahçıvan şoföre,şoför uşağa,sonra hepsi uşağa hikayesi...uşak ihalesi i. akın'da kaldı...
                              bu durumda sivas ın ceza alması gerekmez mi? ( normal şartlarda )

Yorum

• İlk olarak kaptans tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                birisi bu kararın neden fenerlilerin trabzondan çıkışından sonra verilebildiğini açıklayabilir mi?
                                Yusuf Reha Alp in aciklamalarina göre PDFK toplantiya dün saat 16 da baslayip gece 3 e kadar calismislar....

gece 3 de bitince aciklama yapmislar....
                                TRABZON / SALPAZARI / TEPEAGZI KÖYÜ
                                TRABZON / AYASOFYA MAH.
                                HEIDELBERG / ALMANYA

Yorum

Yükleniyor...
                                X