Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak kaka6191 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Anlatamıyorsan, kitlesel hareket edemiyorsan. Direnişi gerçekleştiremiyorsan kimsede seni sallamaz. Cezbediciliğin yok cantada keksin, bu biraz şeye benziyor. Akp vazgeçilmez olduğunu hissettiği için ilk trabzondan vazgeçmiş . Vazgeçilmez olmadığını dürtüp hatırlatmak lazım. Oy meselesi de namustur. Şereftir. Sen eğer seni düzeni , yine getirip kafana dikersen. Aklına mantığına şerefine beynine şüpheyle bakarım. Başbakan'ın ağzından sadece , kime ne yapmışsa cezasını bulsun sözcüğü çıksaydı. Bugün tablo çok farklıydı. Nineler ve Amcalardan zaten oy aldığı yok merak etme Trabzonspor onur ve şeref sınavını verecek. Trabzonspor Trabzonda'da İstanbul'dada kendi adaylarını belirlesin seçime girerken. siyaset spora yeterince karıştı. Bu siyasi partilerin de ne kadar o... ç... olduğu ortaya çıktı bu sayede , kim ak kim kara belli de oldu. bize ayna oldu bu olay. Çok ciddiyim bölücü terör örgütü , vatana ihanet ediyor ama bizden çok daha fazla istediğini alıyor. Biz bu ülkeye açık çekle bağlılığımızı göstermiş hakkımızı isteyen insanlar olarak kasıtlı şekilde hakkımız gasp ediliyor. Burda adalet kimdeyse ona da saygı göstermem. Bizde artık o merciyi tanıyanıda. Sokaklara dökülüp ayaklanılmalı. O stadda yapılanların çok daha fazlası yapılmalı. Dünya'nın bütün gözleri okları buraya dönmeli. Trabzonlu istesin İstanbulda 1 milyon kişilik miting bile yapar.
    doğru dur aynen . Trabzonlu neneye sordun mu hani TRABZONUN 11 ini sayardı . Neneciğim dersin gider bak bunlar bize oyun oynadı haberin ola . sanduğa gidipta oy verma ??????????

diyebilirsin ????

Yorum

• Baskan kalmak istiyorsa ekibini degistirsin.Yoksa gide bilir sezon sonu.Senol hoca Sahadan Yönetime gecis yapsin.Ünal,Tolunay,Sota adaylarim.
      çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak F.Levent Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        hepsinin tek bir cevabı var. "Olaylar güneydoğu'dan daha tehlikelidir". Ben tamamlayayım : "Hakikatten PKK neden dağa çıktı?"
        Yanlis benzetme. Bizim hakli davamizla, o serefsizlerin daga cikmasi ayni kefede degerlendirilemez.
        TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak F.Levent Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          hepsinin tek bir cevabı var. "Olaylar güneydoğu'dan daha tehlikelidir". Ben tamamlayayım : "Hakikatten PKK neden dağa çıktı?"
          evt çok güzel bi soru artık benim için bu ülke bitmiştir keşke imkanım olsada baska bi ülkeye gidebilsem bu ülkeden cacık olmaz

Yorum

• Avrupa'daki terbiye anlayisi bize ters (en azindan bana ters). Ama bizim adalet anlayisimizda onlara ters...

Yorum

• Protestonun aslında başbakanın gelişinde yaşanması gerekirken biz bunu maçta gerçekleştik. Ne oldu mağlup olduk. Haklıyken haksız olduk.
              Hiç kimsenin düşünmediği bir gerçek var maç 2-2 olsa zaten fenerli futbolcular tahrik edip olay çıkarıp maçı iptal ettireceklerdi.
              FAAŞOD ONPKDA

Yorum

• Yönetim Teknik heyet sonuna kadar arkanızdayım bu süreç tamamlanmadan kimse bir yere gitmesin isterse 10 yıl sürsün istifa etmeyin...

Yorum

• İlk olarak ramazan-54 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  aksine burda kalmaları lazım şikeciler yeniden aday olurken bir yere gidemezler asıl mücadele şimdi başladı.taraftara genel çegrı yapıyorum herkes en kısa zamanda klübe üye olsun. yönetimde kampanyalarla yardımcı olsun bu konuda
                  Bende aynı şeyi yazdım zaten gitmesinler burdan kalsınlar diyorum..

Yanlış anladınız sanırım..
                  ömür umuttan önce bitmeli

Yorum

• İlk olarak Sinan Ayaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    evt çok güzel bi soru artık benim için bu ülke bitmiştir keşke imkanım olsada baska bi ülkeye gidebilsem bu ülkeden cacık olmaz
                    hayatımın en büyük pişmanlığıdır.. zamanında böyle bir fırsat yakalayıp bu ülkede kalmak... bu şike sürecinden sonra ne kadar yanlış yaptığımı bir kez daha anladım..
                    En son S.DEMİRCİ tarafından düzenlendi; 07.05.2012, 14:46.

Yorum

• eee şimdi ben önümüzdeki sezon nasıl maç izleyeceğim
                      maçların manuple edilmediğinden hakemlerin satın alınmadığından nasıl emin olacağım.Zaten şike falanda serbest.
                      "Köpekler İstedi Diye Atlar Ölmez"
                      "Trabzonlu değil Trabzonsporlu"
                      43 Kütahya
                      41 Kocaeli

Yorum

• biraz papağan gibi oluyorum ama 11 mayıs diyorum o taraf kozunu oynadı şimdi bu tarafın gücünü göstermesi lazım gerekli tepki başbakana bakana vekile il başkanına gösterilmeli hemde dünkülerden az olmamalı trabzonlu iş adamları buraların gücünü göstermeli milyonlarca insan asla pas geçilemez

Yorum

• İlk olarak brodway93 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          biraz papağan gibi oluyorum ama 11 mayıs diyorum o taraf kozunu oynadı şimdi bu tarafın gücünü göstermesi lazım gerekli tepki başbakana bakana vekile il başkanına gösterilmeli hemde dünkülerden az olmamalı trabzonlu iş adamları buraların gücünü göstermeli milyonlarca insan asla pas geçilemez
                          hiçbirşey olmaz....

Yorum

• Bu arada güneydoğu bile inanın daha sakin.trabzonda olanlar buralarda olmuyor televizyondan izlediklerim korkuttu beni
                            "Köpekler İstedi Diye Atlar Ölmez"
                            "Trabzonlu değil Trabzonsporlu"
                            43 Kütahya
                            41 Kocaeli

Yorum

• Su Trabzon'daki oy meselesi karisik bir durum.

Sizin bildiginiz gibi islemez. Cogu kirsal kesimde oturan insanlar. Onlarin Trabzonspor'dan daha büyük dertleri var. Yasam dertleri.

Burda romantik düsüncülere girmek kolay. Iste milletvekili cikaralim felan ama is gercekte cok farkli. Burda cogumuz gurbette oturuyoruz. Oranin sorunlarini bilmiyoruz.

Orda AKP'ye oy verenlerle ve vereceklerle dalga gecemezsiniz. SIkIysa gidin ordan aday olun. Su gariban Trabzon halkindan ne istiyorsunuz anlamadim gitti.

"Not ben Giresunluyum".

Yorum

• İ.Akın'a parayı lisanssız menajer yusuf turanlı vermiş...yusuf turanlıya parayı sivas yöneticisi ahmet çelebi vermiş...ahmet çelebiye parayı kim vermiş belli değil...aşçı bahçıvana, bahçıvan şoföre,şoför uşağa,sonra hepsi uşağa hikayesi...uşak ihalesi i. akın'da kaldı...
                                ÖNCE TRABZONSPOR DİYECEKSİN…ENDÜSTRİYEL FUTBOLA HAYIR!!! #DİREN TRABZONSPOR

UNUTURSAK KALBİMİZ KURUSUN...#KORAY ÇAPOĞLU

Yorum

Yükleniyor...
                                X