Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Mustafa Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    yildirim demiroren diyanet isleri baskani olsun zira yazin oruc zor oluyor onada bi ayar ceker kisin tutun yada bu sene tutmayin der
    Bunu çok beğendim. tebrik ederim...
    Adalet Yoksa, Barış da Yok...

Yorum

• Azız yıldırımın sıkeden degılde baska seyden sebeb ıcerı tutulduguna bende ınanmaya basladım tmm sıkeyede bulastı ama basta hedef azızı bıtırmek basbakan ıhalelere falan gırmesını ıstemıyodu helıkopter ıhalesı falan

Yorum

• İlk olarak Sami Kuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Azız yıldırımın sıkeden degılde baska seyden sebeb ıcerı tutulduguna bende ınanmaya basladım tmm sıkeyede bulastı ama basta hedef azızı bıtırmek basbakan ıhalelere falan gırmesını ıstemıyodu helıkopter ıhalesı falan
        Birini bitirmek hedef idiyse, biten sadece İbrahim Akın oldu.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

Azız yıldırımın sıkeden degılde baska seyden sebeb ıcerı tutulduguna bende ınanmaya basladım tmm sıkeyede bulastı ama basta hedef azızı bıtırmek basbakan ıhalelere falan gırmesını ıstemıyodu helıkopter ıhalesı falan
          Ya sikebahceliler gibi yorum oldu bu. Adamlarin tek dayanaklari bu yazdigin ve kendilerinin soyleyip herkesi inandirmaya calistiklari deli sacmasi seyler.
          TRABZONSPOR

Yorum

niye şikeden alsın o zaman içeri kardeşim ergenekon diye don lastiği var....istediklerini alıyorlar....bir bakmışsın bu gece beni götürmüşler yarın seni sucumuz ne bilmeden yatarız 24 ay.....artist niye çok sevdiği febeşini tehlikeye atsın azizden dolayı
            !

Yorum

• bize her yer trabzon face sayfasinda avrupadan tr ile ilgili haberler var cok dikkat cekici
              "Birinin seni dinlemesini istiyorsan omzuna dokunuvermek yeterli değil artık, balyozla vurman gerek, o zaman seni pür dikkat dinlerler." - John Doe - Se7en

Yorum

• Trabzon camiası olarak ne tür bi sonuç bekleniyordu merak ediyorum doğrusu bu sonucu aksine çevirecek ne gibi hamleler yapıldıda ne bekleniyodu yani anlayamıyorum insanımızda bir tuhaf...
                Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!

Yorum

• Güzel günler çok yakında arkadaşlar ya bizim hakkımızı verip rezil olacaklar. Yada hakkımızı vermeyim bütün dünyaya rezil olacaklar. Güzel günler çok yakın.
                  # Fırtınam bu yolda hep seninle !

Yorum

• Böyle bir sayfa oluşturmuşlar. Siz de sayfayı şikayet edin..

"get up, stand up: don't give up the fight!"

twitter

Yorum

• Ne olursa olsun.. Damga vuruldu

TRABZONSPOR 1967

Yorum

• Ülkede hırsızlık serbest...O kadar!

Yorum

• İlk olarak erolizmts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Böyle bir sayfa oluşturmuşlar. Siz de sayfayı şikayet edin..

http://www.facebook.com/PisZenciZokora
                          Ya bu serefsizler sikayet etmekle,opmekle,sevmekle s...e bitmez ki.
                          TRABZONSPOR

Yorum

• Yurtdışında yaşayan arkadaşların hepsi Türk Tvleri mi izliyor?

Ne konuşuluyor Avrupa'da?
                            Bordomavi.net

Yorum

• samı geldıyse ben kaçayım.

Yorum

• İşin kötü yanı Avrupa Basını faturayı tüm Türk takımlarına kesiyor, meseleyi bu raddeye getirenlere Tebrikler...
                                Dününden ders çıkar ki bugün görebilesin, bugün gör ki; yarınını düşünebilesin.

Yorum

Yükleniyor...
                                X