Başbakan - Başkan görüşmesinden bir sonuç çıkar mı acaba?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
İlk olarak Adem Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBaşbakan - Başkan görüşmesinden bir sonuç çıkar mı acaba?
UEFA'yı bekliyorum.Şu anda Platini'nin açıklamalarını okudum,iyi başladım güne.
Beklemedeyiz,...Arafilboylu
Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...
Yorum
-
İlk olarak İlker Yazıcıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSanmam,ne değişti ki?
Beklemedeyiz,...
Biraz ümitleneyim diyorum ama ümitlenecek birşey bulamıyorum.
Dediğin gibi UEFA yı beklemedeyiz.
Zaten 1 haziran a kadar bir karar çıkar UEFA dan..
Şunun şurasında 15gün kadar kaldı..
Yorum
-
İlk olarak İlker Yazıcıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİydir Celal'im,çok şükür aynı.
Haftasonu yoktun buralarda...2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>
Yorum
-
Fener i kurtaracak şöyle bir formül üzerinde duruluyor rivayetleri duydum.
FB Türkiye kupasını alırsa yapılacak bir düzenlemeyle Türkiye Kupasını alan takım birinci lige çıkar şeklinde yapılacak bir değişiklikle FB önce düşürülecek sonra Türkiye Kupasını aldığı için tekrar Süper Ligden devam edecek. Bir nevi 80 li yıllarda Kenan Evren'in Ankaragücüne uyguladığı formül. Olurmu olur. Bu formül uygulanırsa bizim kazancımız şu olur ki ; FB nin ceza almasıyla Şampiyonluk Kupasının bize verilmesi kesinleşir.Ya bir yol bul, ya bir yol aç, yada yoldan çekil.....
Yorum
-
İlk olarak aurora tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFener i kurtaracak şöyle bir formül üzerinde duruluyor rivayetleri duydum.
FB Türkiye kupasını alırsa yapılacak bir düzenlemeyle Türkiye Kupasını alan takım birinci lige çıkar şeklinde yapılacak bir değişiklikle FB önce düşürülecek sonra Türkiye Kupasını aldığı için tekrar Süper Ligden devam edecek. Bir nevi 80 li yıllarda Kenan Evren'in Ankaragücüne uyguladığı formül. Olurmu olur. Bu formül uygulanırsa bizim kazancımız şu olur ki ; FB nin ceza almasıyla Şampiyonluk Kupasının bize verilmesi kesinleşir.
bu kadar da olmaz
uefa ne der bu işe
ülke olarak topyekün yasalarla oynayıp bir takımı kurtarmaya çalışılıyor
ankaraspor için ne yapıldı
Yorum
-
İlk olarak aurora tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFener i kurtaracak şöyle bir formül üzerinde duruluyor rivayetleri duydum.
FB Türkiye kupasını alırsa yapılacak bir düzenlemeyle Türkiye Kupasını alan takım birinci lige çıkar şeklinde yapılacak bir değişiklikle FB önce düşürülecek sonra Türkiye Kupasını aldığı için tekrar Süper Ligden devam edecek. Bir nevi 80 li yıllarda Kenan Evren'in Ankaragücüne uyguladığı formül. Olurmu olur. Bu formül uygulanırsa bizim kazancımız şu olur ki ; FB nin ceza almasıyla Şampiyonluk Kupasının bize verilmesi kesinleşir.
o dediğin olmazda hadi oldu diyelim ama fb sadece bank asyaya düşmeyecek ki. eğer UEFA ilk Etik Kurulu raporunu kabul ederse her yapılan şike için bir alt lig düşürülür deniyor. yani fb amatöre gider anlayacağınız. öyle bir Türkiye kupasıda kurtarmaz onlarıDünyada İsrail ne ise; Türkiyede fenerbahçe o'dur! Dünyada Türkiye ne ise; Türkiyede Trabzon O'dur!
Yorum
-
konumuzla alakası yokta gsliler sadri şenerde heryere saldırıyor diyorlardı tıpkı şenol güneşin g. doğu olaylarındaki haklılığı gibi dünde 2 tane ntv kanalının ispanya şampiyonunun kutlamalarını gösterip türkiye şampiyonunu göstermemesi sadri aganın ne kadar haklı olduğunu bir daha ortaya çıkardı zaten şampiyonluktan sonra dün kanaltürkte ali dürüst biraz patinaj yaptı gibi ben onu kastetmedim bunu kasetmedim diyerek
Yorum
-
Yorum
-
İlk olarak İlker Yazıcıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSanmam,ne değişti ki?
Beklemedeyiz,...
Yorum
-
Bu sene küme düşen sarı-lacivert renkli takımlar seneye Süper Lig'de başlayabilecek.Ama kulüp başkanlarının soyadının Yıldırım olması da ikinci şart.Bu koşullara uyan takımlar önümüzdeki sezon bu hakkı kullanabilecek.Ne Mutlu Türküm Diyene!
Yorum
-
Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..Real MadridManchester United
twitter.com/TSerdarSx
Yorum
Yorum