Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Uğur Tüysüzoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Erdal abi sana bir sorum olacak akli selim bildiğim bir abimsin .

Ben yarını bekliyorum eğer bizim yönetim ortalığı bir birine katıp bizi taraftarıda arkasına almazsa yönetimde bitecek gözümde ..

Senin görüşlerin neler yönetim hakkında abi ?
    Bana kalsa bu yönetim gitmeli..Ama bu meseleden dolayı kızamıyorum Uğur...Bu mesele çok çetrefilli mesele...Farzet ki başkanla Nevzat bey şike yapalım dedi...Hatta geyik yaptı...Adamlar kanaat getirdik derler...Derler mi? Yapmasak da yaptı derler....Diğer yandan vaktiyle AKP yalakası yaptık adamları şimdi hükümete isyandan ceza alacaklar....Ne bileyim...Ama başkan bir an önce savunmasını sızdırmalı...Bana versin ben yayarım
    Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• Sinan ve Faik hangi kanalda? Yanlis anlasilmasin, bakmicam - o kanala yanlislikla acip güzelim plazma televizyonu camdan firlama tehlikesi yasamamasi icin soruyorum.
      TRABZONSPOR 1967

Yorum

• twitterda herkese ulasmak istiyorum eklemeyenler eklesin bende geri ekliyorum

https://twitter.com/MustafaDEMlR

Yorum

• Savcı aydınları alıyormu içeri ah ah

Yorum

• İlk olarak Xavi Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Sinan ve Faik hangi kanalda? Yanlis anlasilmasin, bakmicam - o kanala yanlislikla acip güzelim plazma televizyonu camdan firlama tehlikesi yasamamasi icin soruyorum.
            tv 8 de )
            https://twitter.com/MustafaDEMlR

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bana kalsa bu yönetim gitmeli..Ama bu meseleden dolayı kızamıyorum Uğur...Bu mesele çok çetrefilli mesele...Farzet ki başkanla Nevzat bey şike yapalım dedi...Hatta geyik yaptı...Adamlar kanaat getirdik derler...Derler mi? Yapmasak da yaptı derler....Diğer yandan vaktiyle AKP yalakası yaptık adamları şimdi hükümete isyandan ceza alacaklar....Ne bileyim...Ama başkan bir an önce savunmasını sızdırmalı...Bana versin ben yayarım
              Teşekkürler abi varsa düşelim yoksada düşelim artık aynı ligde oynamakdansa .
              Yaşam kimliği: Trabzonspor .
              Dünyada gördüğü renkler : Bordoyla Mavi.

Yorum

• Eğer feneri düşürmeyeceklerse bizi düşürsünler,lanet adamlarla aynı ligde oynamayalım yeterki.

Yorum

• Yorum

• Şike filmini öyle güzel kurdular ki işi bağladılar. Önce etik kurul diye işin içine eden bir kurul çıkardılar ortaya.Sonra gizlice dosyalar bu kurula ulaştırıldı.Filmin en önemli noktası burasıydı çünkü belgeler gizli olduğu için savunma alınamayacktı ve otomatik olarak karar da verilemeyecekti.Bugünde kuluçkalarından filmi çıkarıp oynattılar. Bu satten sonra iş bitmiştir.Şike yapanın yanına bal gibi kalmıştır.Allah belasını versin hepsinin...
                    2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...

Yorum

• Bu adam mı feneri düşürebilecek ?

Yorum

• Bu adamlar hangi yüzle televizyonlara çıkabiliyor anlamıyorum,gerçekten.
                        Amatör ruh,profosyonel düşünce
                        İnsanların yaşaması için gerekli olan üç şey;Hava,su,DEMOKRASİ

Yorum

• İlk olarak Sami Kuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Savcı aydınları alıyormu içeri ah ah
                          Orasını bilemem ama,imzan şurda hayat veriyor insana.
                          Yine de umutluyum demiyeceğim,,ama kimsenin yaptığı yanına kalmayacak,Allah büyük.
                          Hiç belli olmaz,evet bu pisliğe,bu rezilliğe,bu insan kılıklı edep yoksunu tüm varlıklara rağmen,o gün gelecek.

Yorum

• Takımlar 2011-2012 fiyat listesi cıkarsa da bizde ona göre mac secsek..Ara sıcaklar,zeytinyaglılar,tatlılar...Derbiler,alt sıra takımları,bolge takımları..

Bu arada bazıları mac satmak insanın karısını satması gibidir diyordu..Söz meclisten dısarı...

Febey ve ezikleri küme dusene kadar futbolla tüm münasebetimi kesiyorum....

Bu kac yıl surer,dava sonucu ne olur bilemem..Ama sonucu belli maclar icin strese girmek kadar sacma bir seye alet olamam..

Hakkınızı helal edin Serefli camianın serefli taraftarları..
                            ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• Faik IŞIK Kanaltürkte .
                              Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
                              Real Madrid
                              Manchester United
                              twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• faik çetiner : doğru olanı yaptılar
                                sinan engin :ellerinde yeterli delil yok,bencede

bunların daha nesini izliyoruz ???
                                Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                                Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X