bu tv8 ne utanmaz birkanal ki hala sinan engini çıkartıyor.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
İlk olarak hodlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞike filmini öyle güzel kurdular ki işi bağladılar. Önce etik kurul diye işin içine eden bir kurul çıkardılar ortaya.Sonra gizlice dosyalar bu kurula ulaştırıldı.Filmin en önemli noktası burasıydı çünkü belgeler gizli olduğu için savunma alınamayacktı ve otomatik olarak karar da verilemeyecekti.Bugünde kuluçkalarından filmi çıkarıp oynattılar. Bu satten sonra iş bitmiştir.Şike yapanın yanına bal gibi kalmıştır.Allah belasını versin hepsinin..."Ya biz 2010-2011 Şampiyonluk Kupasını alacağız, ya da o bizi"...
Yorum
-
Bu karari beklİyordum...
Ve bekledİgİm an geldİ...
BugÜn İtİbarİyele bu kadar serefsİz,haysİyetsİz,karaktersİz,rezİl İnsanin oldugu futboldan uzak olacagima daİr kendİme soz verİyorum....ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.
Yorum
-
Rasim Ozan Kütahyali ve Ahmet Cakar var. Program yeni basladi."CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -
Yorum
-
Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..Real MadridManchester United
twitter.com/TSerdarSx
Yorum
-
Yahu saatler geçti,günler haftalar geçti, Trabzonspor'u yönetemeyenler kurulu halen bir satır açıklama yapmadı.Allah aşkına siz o koltukta ne diye oturursunuz.
Yazıklar olsun hepinize....2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...
Yorum
-
İlk olarak Johan Cyruff tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu tedbirli ile tedbirsizin farkı nedir?Attan inip eşeğe bindik!
okay gudubetinin bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!
Yorum
-
digitürk
arkadaslar hla digitürk iptal etmeyenler varsa bir zahmet iptal ettirsinler. tiyatro seyretmek istiyorlarsa o başka. fener düşerse digitürk yayın geliri düşer müser diyerek futbolu 3 büyüğe indirgenmesine gönlünüz razıysa, sizi kaale almamaları sizi ırgalamıyorsa diyecek birşey yok. baskı gücünüzü kullanarak olur. DİGİTÜRKLER İPTAL SEVİGLİ TİYATROSEVERLER (DRAM OYNNANIYOR)Do what to be done, show no mercy, do not hesitate
Yorum
-
fenerasyon deliller şu şekilde olmalı diyor
Azize: Niyet ettim bu parayı şike vermeye.
Şikeci: Aldım kabul ettim, aldım kabul ettim, aldım kabul ettim.
Bunun dışındaki deliller makbul sayılmaz.Birileri mutlaka bizi takip ediyor.
Hayatta her şey zanettiğimiz veya algıladığımız gibi olmayabilir.
Ön yargılara son.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum