Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• açıklamanın hepsi önemli ama en önemli satırbaşları

Geçtiğimiz sezonun özellikle ikinci devresi hatırlandığında sık sık dile getirdiğimiz endişelerin ne kadar haklı olduğu yaşanan adli süreçle de ispatlamıştır.

Trabzonspor’un 2010-2011 sezonunda oynadığı müsabakaların sonuçlarını saha dışında lehine çeviren hiçbir eylemi yoktur. Aldığı tüm galibiyetler kendisine yönelik engelleme çabalarına rağmen hak ettiği kazanımlardır.

Topladığımız 82 puana rağmen elimizden alınan şampiyonluğun bize kaybettirdiklerinin bugünkü süreçten sonra her platformda takipçisi olacağımızın bilinmesini isteriz.

Gelinen noktada tarihi bir fırsatın eşiğinde olan Türk futbolunu yönetenlerin yasaları hiç sayan bir yaklaşım içerisine girdiklerine de üzülerek şahit olmaktayız.

Aydınlar ve ekibinin, milyonları etkisi altına alan böylesine önemli bir olayı sürüncemede bırakmaya hakkı yoktur. Asıl bu oyalama anlayışı, çok sözü edilen futbolun marka değerine vurulan en büyük darbedir.

Yine Federasyon Başkanı’nın, soruşturmayı yürüten mahkemenin insanların özgürlüklerini kısıtlayacak kadar önemli belgelere sahip olmasına ve bu yönde karar almasına rağmen, ellerinde yeterli delil olmadığını söylemesi adeta kendi konumlarını hukuğun üstünde bir seviyeye taşıdıkları izlenimini yaratmaktadır.

Devletin elindeki belgeleri ve tahkikat sürecini hiçe sayan bir federasyon yönetiminin bu ülke futboluna vereceği hiçbir şey olamaz.

Türkiye’de yaşanan değişimin ışığında kendini bu ortama uyduramayan federasyon da değişmek zorundadır.
    7
    Cngz_61

Yorum

• İlk olarak Adem Öztürk 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      "Futbol Federasyonu’na göre ortada suçlular vardır ama bu suçluların işlediği suç yoktur. Futbolumuz böylesine komik bir görüntüyü hak etmemektedir. "

Beni de bitiren bu cümle oldu

Yorum

• forum yönetiminden rica ediyorum şu forumu misafirlere kapatalım.. biz onlarınkine giremezken onlar bizimkinde cirit atıyolar..burda biz bize kalsak, neler yapacağımızı planlasak daha iyi olmazmı? adamlar burdan alıntılayıp kendi forumlarında dalga geçiyolar..
        Hemşeri: Trabzonlu Olan Değil, TRABZONSPOR'lu Olandır.

Yorum

• iyiki karar açıklanırken burda değildim kesin şu an cezalı durumda olurdum
          2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• Trabzonspor yönetimi çıkıp ''tff istifa etsin'' diyemiyor da, lafı eveleyip geveliyor? Bu açıklamalardan sonra bu kadar uzun yazmalarına gerek yoktu. Sadece ''TFF istifa'' deselerdi yeterdi. Bu açıklamalardan sonra bende diğer bir başlıkta yazmıştım Trabzonspor'un başkanı ve yönetiminin tek bir hedefi olmalı, TFF'nu düşürmek...

Evet TFF elindeki gücün farkında değil diyeceğim ama onlar farkında. TFF özerk bir federasyondur... Küme düşürülmesi ile ilgili alınacak kararlara hiçbir kurum ve kuruluş TFF'na mani olmazdı. Neden? çünkü TFF'nun bu durumu anayasada güvence altındadır. Yani federasyon küme düşürülmesi ile ilgili kararı verseydi ve tahkimde bunu onasaydı bu kararları bu ülkede temyize götürecek ne bir kurum ne de bir kuruluş vardı. Özerk TFF'nun bu durumu anayasa ile güvence altına alınmıştır. Ama maalesef Mehmet Ali Aydınlar'da bu yürek yok. Ciğersizin teki çıktı.
            TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...

Yorum

• Fenerin deplasman maçları nasıl oynanacak ey federasyon...
              Başlama düdüğü ile maçlar başlar ama artık polis düdüğüyle mi yoksa Jandarma copuyla mı
              biter bilinmez...
              "Benim geçmiş zaman içinde yan gelip yattığıma bakma
              Ben geleceğin kara gözlü zalimlerindenim"

Yorum

• bu yuzsuzlugu canak tutan butun kuluplerde fenev gibi satilmistir. Insan kalmamis memlekette,herkes birbiri yalakasi olmus. Adamlar pisligin icinde dura dura yuzleri kararmis, yanlisla dogrudan haberleri yok,tek dertleri ayni yatagi kullandiklarina zarar gelmesin.

Su pisirik hollandalilarda bile boyle seylerde turklerin 100 kati fazla cesaret var. Adam isine bakar,kime ne girerse girsin der. Karakterleri saglam kimseye yalaklanma gibi dertleri yok.
                İlk olarak Adem YILMAZ tarafından gönderildi
                ŞİKE TÜRKİYEDE 10 HARFLİDİR... http://s7.directupload.net/images/120830/dwkkcgqy.swf

Yorum

• Kulübün açıklaması yerinde ve güzel olmuş.

Üslubu koruyarak Tff'ye istifa çağrısı yapılmıştır.
                  ÖNCE TRABZONSPOR DİYECEKSİN…ENDÜSTRİYEL FUTBOLA HAYIR!!! #DİREN TRABZONSPOR

UNUTURSAK KALBİMİZ KURUSUN...#KORAY ÇAPOĞLU

Yorum

• Fenerasyon başkanı 2 gündür oruç moruç kalmıyo senin yüzünden

Yorum

• Bu sene Süper Ligde olmasını istediğim tek takım KARŞIYAKA idi.

Tam senin sezonun idi Karşıyaka, tam...

Yorum

• Bu duruma ses çıkarmayan kulüplerle ilişkilerin dondurulması gerekmektedir.
                        - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• İlk olarak SEDER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          forum yönetiminden rica ediyorum şu forumu misafirlere kapatalım.. biz onlarınkine giremezken onlar bizimkinde cirit atıyolar..burda biz bize kalsak, neler yapacağımızı planlasak daha iyi olmazmı? adamlar burdan alıntılayıp kendi forumlarında dalga geçiyolar..
                          neyle dalga geçecekki ezikler hala bu işten aklanacaklarını zannediyorlar bakın göreceksiniz uefa bu işe karışacak ulan ezikler mahfettiniz ülke futbolunu şikecisiniz işte bütün maçlarınızda bu damgayı yiyeceksiniz adam gibi top bile oynayamayacaksınız bundan sonra hava alanlarındaki şikeci fener tezahuratlarını duyar gibiyim
                          2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• Emre ve Levent kızıl neden disipline sevkedilmedi
                            Ya kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana

Yorum

• Aciklamayi begendim ama keske daha evvel konussalardi. Keske!
                              Sampiyon TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak SEDER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                forum yönetiminden rica ediyorum şu forumu misafirlere kapatalım.. biz onlarınkine giremezken onlar bizimkinde cirit atıyolar..burda biz bize kalsak, neler yapacağımızı planlasak daha iyi olmazmı? adamlar burdan alıntılayıp kendi forumlarında dalga geçiyolar..
                                bunu alıntılayp dalga geçsinler

"kurulumuz, dosya içeriği ile sınırlı olarak yaptığı inceleme ve değerlendirmeler sonunda kanaat oluşturmaya yetecek düzeyde kanıt bulunan bazı müsabakalardaki eylemlerin; ilgili kişiler ve kişilerin eylem ve davranışlarının kulüpleri izafesi mümkün olduğu durumlarda spor kulüpleri bakımından şike, şikeye teşebbüs, teşvik primi veya teşvik primine teşebbüs oluştuğu kanaatine ulaşmış, bazı müsabakalar bakımından ya da olaylarda adı geçen kişiler açısından ise kanaat oluşturmaya yetecek kanıt bulunmadığı şeklinde görüş bildirmiştir"
                                7
                                Cngz_61

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X