Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bir yandan da şunu düşünüyorum, olumlu düşünmek istiyorum..

Federasyon artık kendini bağladı, mahkemeden ne karar çıkarsa bire bir uygulamak zorunda. Büyük bir ihtimalle Trabzonspor bu işten mahkemede futbol ile ilgili bir ceza almadan sıyrılacak. Federasyon iş kendisine kalsaydı bizi mutlaka yakardı, ama artık mahkeme kararına göre hareket etmek zorunda olduğu için bize dokunamayacak.

Şu rezil kararı kafamda biraz güzelleştirmeye çalışıyorum, oldu mu sizce..?
    Es gibt kein richtiges Leben im falschen

Yorum

• İlk olarak lazofren tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      fenerasyon deliller şu şekilde olmalı diyor

Azize: Niyet ettim bu parayı şike vermeye.

Şikeci: Aldım kabul ettim, aldım kabul ettim, aldım kabul ettim.

Bunun dışındaki deliller makbul sayılmaz.

Bu fitre şikesi mi oluyor abi?

Yorum

• az sonra büyük ceza yiyecegim galiba , cünkü küfürün en alasini basacagim !!!

Yorum

• Arkadaslar Dream box diye bir alet var ondan alin lig tv ye bosuna para odemeyin. Heryerde bunlar mevcut artik. Hatta Istanbul`da oturanlar benimle irtibata gecsin yardimcida olurum.
          BIRDE BURADAKI HERKES TWITTER HESABI ACSIN ORADA MUKEMMEL BIR SEKILDE GUCUMUZU GOSTERIRIZ...
          Zafer mutlak inananlarindir...

Yorum

• MAA elinden gelse savcı Mehmet Berk'i tedbirli olarak disiplin kuruluna sevkedecek, ama şükür ki yargı ona bağlı değil.

Yorum

• Yazılcak çok şey var ama yazcak hiç bişey yok.. Yani yeri burası değil..Çok bekledik iddaanameyi de bekleriz mahkemeyi de bekleriz sorun değil 1o sene de olsa 2o sene de olsa bekleriz. Bu ayıp onlara yeter bu rezillik onlara yeter birazcık yüzleri insanlıkları adamlıkları şeref ve onurları olsa yüzleri kızarır ama yok.. Kim hazırlamışsa ellerine sağlık forumun girişinde yazdığı gibi para şike işte fener işte.. daha söyleyecek ne var ki bunun üzerine??

Yorum

• İlk olarak Johan Cyruff tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                bu tedbirli ile tedbirsizin farkı nedir?
                Örneğin bir maçta tekmeden kırmızı kart gördün seni tedbirli olarak kurula gönderirler ve cezan daha netleşmese de önündeki maçta oynayamazsın ama tedbirsizse cezan açıklanana kadar oynayabilirsin

Yorum

• İlk olarak lazofren tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  fenerasyon deliller şu şekilde olmalı diyor

Azize: Niyet ettim bu parayı şike vermeye.

Şikeci: Aldım kabul ettim, aldım kabul ettim, aldım kabul ettim.

Bunun dışındaki deliller makbul sayılmaz.
                  Niyet attim niyet eyledim şike yapmaya, uydum Azize, döndüm federasyona..
                  Tövbe tövbe..
                  Es gibt kein richtiges Leben im falschen

Yorum

• hadi durmayin ne yapalim !!!
                    tam detayli anlayamadim !! ne olacak simdi devaminda

Yorum

• Artık olanlara sadece gülüyorum,futboldan koptum herhalde

Yorum

• ben trabzondan sadece bir açıklama bekliyorum tek bir kelime . BÖYLE BİR LİGDEN ÇEKİLİYORUZ . en güzeli bu . böyle şaibelerin ve zavallılığın arasında TRABZONun yeri yok . . 3 ncü dünya ülkesi olduğumuzun en büyük resmi ve kanıtıdır.

Başkan sert bir açıklama yöneticiler neredesiniz. bu kadar mı korkuttular sizleri.

Eskişehir-Trabzon maçında ölen o insanın hakkını savunmak için . NEREDESİNİZ...

Yorum

• İlk olarak lazoli06 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Artık olanlara sadece gülüyorum,futboldan koptum herhalde

Aynen öyle valla bende koptum herşeyden

Yorum

• Yahu ben bu sitede hic ceza yemedim..Bu siteye son girisim..Bana bir ceza verin hadi

Trabzonspor yönetimiminin g.tü ligden cekilmeyi yemiyorsa serefli insanların yapcagı gibi istifa etsinler..

Bu adi serefsiz Fenerasyonu secerek en az Fenerasyon kadar onlarda suclular...

Sadri Sener ve aciz saz arkadasları yiyorsa cıkın Trabzonsporu ligden cekiyoruz deyin..

Yok eger biz bu kadar delikanlı olamayız yapımızda yok diyorsanız takımı savunurken gösteremediginiz cesareti vakit gecirmeden istifa etmekte gfösterin..

Mutlaka bir babayigit cıkar ve bu SEREFLİ RENKLERİ HAKETMEYEN BU LİGDEN BU TERTEMİZ CAMİAYI CEKER...

SENER VE SAZ EKİBİ UC MAYMUNU OYNAMAYI BIRAKIN VE HEMEN İSTİFA EDİN...
                            ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• Film bitmiştir. Bundan sonra ne yarın ne 6 ay sonra ne de 3 yıl sonra küme düşme işi bitmiştiiiiir.....
                              2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...

Yorum

• İlk olarak Hasan Cubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                az sonra büyük ceza yiyecegim galiba , cünkü küfürün en alasini basacagim !!!
                                bende senle gelıcem sanırsam

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X