Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Külünkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Savcılığın serbest bıraktığı kişilere ne diyecekmiş pfdk ? Tutuklular dururken biz mi yanacağız ?
    Abi diyorum ya, adam savcının yeterli delil gördüğü belge için 'bizim için yeterli olmayabilir' diyor,

aynı adam savcının serbest bıraktığı kişileri pfdk ya sevkediyor. Pfdk dan bir ceza çıkarsa, ki amaçları belli oldu net olarak,ceza vermek istiyorlar, uefa tff nin pfdk sına güvenip bize ceza verebilir.

böyle bir haksızlığa karşı uyanık olmalıyız
    Entropi İyidir.

Yorum

• fenerli dövme mevsimi baslamistir
      artik tüm fb liler gözümde pkk li gibi gözükyor
      Münih"den Arafilboyuna Sevgiler _________________________Köpek Adnan ve Efsane Takimina Selamlar ;=)

Yorum

• Tüm taraftarlar, sadece TS değil. maçlara gitmemek gerçekten etkili bir tepki olur. Sizin kirli oyununuzu seyretmiyoruz diyeceğiz.
        En son graylight tarafından düzenlendi; 15.08.2011, 18:58.

Yorum

• yönetim halen daha neden sessiz anlamış değilim..........

gözyaşlarımızın bedeli ne olacak...

kalp krizi geçiren o amcanın hesabını kim sorcak......

yönetim sessiz kalmaya devam etmemeli.......KİMDEN NEYDEN KORKUYORSUNUZ ????

Yorum

• Söylencek tek şey Allah hepsinin belasını versin hem bu dünyada hem ahirette !
            Yalnız TS yönetimi bunun için mi sus pus olmuşlardı !

Yorum

• Kemal Belgin'den Mehmet Ali Aydınlara Müthiş Kapak

@tsmustafakemal
              "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• Arkadaşlar listede Semih Şentürk te vardı.Dikkatinizi çektimi bilmiyorum.Ya bunlar ne şerefsizler.Bu kadar adamı disiplin kuruluna delilin yoksa ne diye gönderiyorn.

Yorum

• Bugün iddanamaeyi bekleyen yarın mahkeme sonucu bekleyecez diyecek herşey örtbas edilecek bu iş en başından yanlış aziz yıldırım'ın seçtiği federasyon a bu kararı vermesini beklersen sonuçlarına katlanırsın

Yorum

• Kimsenin dile getirmediği konu yine için işine bizi soktular başkan dahil üç yöneticimiz pfdkya sevk edildi asıl önemli konu bu bence!!!!!
                    Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                    O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                    Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                    Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• Uzun lafın kısası bu ülkede FB şike yapmış, TS cezalandırılmıştır ve TS yönetimi buna gık çıkarmamıştır. Trabzonspor yönetimi derhal istifa etmelidir.
                      İSTANBULU EZE EZE ,
                      EL ELE ZİRVEYE.

Yorum

• TFF Küme Düştü!

Yorum

• Tekrar hatırlatayım UEFA'yı es geçiyoruz. TFF'nin buna bulduğu kılıf ben daha işi sonladırmadım, karar vermedim, süreç işliyor şeklinde. UEFA'ya atılacak e-postalarda bu işin bilerek zamana yayıldığı, mahkemlerin tutuklama verdiği delillere, 6-1, 4-3'lük yanlı kurulların yetersiz dediği, Türk kamuoyunda bunun büyük bir infial uyandırdığı vs. işlenmeli.
                          hatipoglu

Yorum

• İlk olarak majes tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            tedbirli olarak disiplin kuruluna sevk etmezdi o zman...
                            Eder niye etmesin, o kurula sevk edilen herkes suçlu mu bulunacak.
                            Teşebbüs muabbetidir mutlaka. Fener tek kalmasın diye bizi de eklediler.
                            Ey Türk Gençliği!
                            Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• Sadri Şener'den tepki beyler...
                              Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, Türkiye Futbol Federasyonu'nun aldığı karara tepki gösterdi.

Yorum

• İlk olarak macuka tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Arkadaslar eylemleri demokratik yonden yapmak lazim,
                                diger turlu yapanlara da bir sey olmayacagi asikar bu ulkede ya... Sadece giydiginiz formaya dikkat edeceksin...

Ilk Ts-sikeci Fb macinda stadi tam kadro doldurmali, mac dudugu ile birlikte hep beraber stadi terketmeliyiz. "Sikeci takim seyretmek istemiyoruz" pankarti ile beraber.
                                Bu çok iyiydi abi.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X