Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Fatih tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    TFF Savcının delillerini yeterli görmüyor mahkemenin kararına güvenmiyor son sözü yine onlara bırakıyor saçmalığa bakar mısınız?
    Bende Bundan Bahsediyorum

Tutarsız Açıklamalar ile Karşımızda Mehmet Ali Aydınlar
    Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
    Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)

Yorum

• bizim tek ihtiyacımız örgütlenmek. fenerliler it sürüsü gibi örgütlenip yaygara yapıyor. biz ise sürekli sükunet süreklü sükunet. bu ülkede efendilik prim yap mı yor...
      Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Çok fena sınanıyoruz.
        Ya sabır,sabır ver ya Rabbim.
        Ben tersine dua ediyorum ALLAH ım bu gereğinden fazla sabırı verme şu Trabzonspor camiasına

Yıllardır sabrediyoruz tepemize çıktılar iyice İlk hafta verilmeyen karardan sonra gerekli sabırsızlık gösterilebilseydi bu maa pişmiş kelle gibi çıkıp sırıtarak bu deli saçması açıklamayı yapamazdı
        '' GERÇEKÇİ OL İMKANSIZI İSTE..! '

https://twitter.com/GERONIMO_TS

Yorum

• İlk olarak varsawa61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Yarın RTE kadıkoyun sokaklarına bilbaordlar astırsın.Şike hayaldi gerçek oldu diye. Boylece kadıkoy belediyesini garanti alır.
          aahhh ah seçim önce olucakti bu o zaman görürdüm ben onlari
          son basamagi ölüm olan bir merdivendir hayat

Yorum

• Eğer bu ülkede bu düzenle oynanan oyunlara hala futbol denilecekse biz artık burada olamayız....
            '9'
            fatih tekke

Adalet topaldır, ağır ağır yürür, fakat gideceği yere ergeç ulaşır.

Yorum

• Neyse arkadaşlar bizim iftar vakti geliyor.Şu orucu bir açıyım sakata gelmeden. Agzımız rahatlasın.Sıka sıka çatlayacagım burda.
              федерации геев гей Фенербахче

Yorum

• peki bu namussuzlar 2011-2012 de istedikleri gibi şike yapabilirler mi? vey aistedikleri gibi hakem ataması yapabilecekler mi? biraz da bunları konuşsak?
                Trabzonspor

Yorum

• Linki vermeyecegim cunku bir GS web sayfasi. Merak eden, arayan rahatlikla bulacaktir. Orada benim sinirden denklestiremedigim cok guzel sorular var MAA’ya. Bilhassa su alttaki ikinci soru:
                  Etik Kurulu diyor ki “Şüphe var kanıt yok!”. Siz de buna dayanarak gerçek bir hukuk kahramanı gibi yüzde yüz kanıt yokken düşüremem fikrinde olduğunuzu söylürsonuz. Peki TFF şahısları cezalandıran bir mahkeme midir ki ceza kanununu uygulama çabasındasınız? UEFA’nın usülsüzlüğe tölerans gösterilmemesini istediği, kuvvetli şüphe varsa federasyonların mahkemeden önce karar alabileceğini belirttiği bir ortamda “şüphe var” diyerek kendinizi hükümsüzleştirdiğinizin farkında değil misiniz? Ellerinizdeki belgeler “şüphe” ya da herhangi bir fikir oluşturmanızı sağlamış demek ki. Bu fikre sahip olmuşken adı geçen takımlar aleyhine ya da lehine bir karar almak yerine üzerinizdeki sorumluluklardan vazgeçmek hangi ahlakla bağdaşır?”

Yorum

• İlk olarak kayseriliyiz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    aahhh ah seçim önce olucakti bu o zaman görürdüm ben onlari
                    Seçimden once olmadımı? Bucada sakatlık olmasın falan.
                    федерации геев гей Фенербахче

Yorum

Yarın RTE kadıkoyun sokaklarına bilbaordlar astırsın.Şike hayaldi gerçek oldu diye. Boylece kadıkoy belediyesini garanti alır.
                      Bu konulara girmek istemiyorum ama sunu söyleyeyim: Garanti..

İlk olarak thepathfinder tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Sayın Başkan esip gürlüyor iyi hoş da bunca zamandır neden sessiz kaldığımızı da bir açıklasın lütfen. Malum takım düşmemek için elinden geleni yaptı, hastanelerde bilmem cafelerde toplandı, açıklama yapıp durdu. Biz neden sustuk acaba, açıklar mısınız lütfen ?
                      Halen susuyorlar...Halen..
                      İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

adam yine aldi %60 trabzondan abi
                        son basamagi ölüm olan bir merdivendir hayat

Yorum

• Ligden çekıielim.Bu pisliğin içinde verilecek mücadelenin ne önemi var ki?
                          Adamların meshepleri geniş,mideleri yok.

Yorum

• atletiko maçını arenayı doldurup ts onore edilmelidir ve 5. dakikada stat tamamen boşaltılmalıdır
                            1 bütün dünya görür haber ajanslarını düşünemiyorum bile
                            2 bu takımı terketmek değil aksine bütünüyle doğruya futbola ve canımız takımımıza sahip çıkmaktır

benim önerim bu dur: uefa ya maksadı hasıl eden bir pankart bırakılabilir ben şikecilerle aynı ortamda futbol oynamayı reddediyorum derhal bir şeyler yapınve fb maçlarına kimse gitmemelidir hatta becerilebilirse tüm takım taraftarlarıda fb seyretmemeyi düşünmelidirler görsünler 17 1 i ekonominin önemli parçalarının kimler olduğunu...
                            çünkü güzel sadece başlangıcıdır dehşetlinin böyle dayanılmaz olduğuna göre
                            RİLKE

Yorum

Ne meraklısınız her b.ktan kendinize siyasi rant çıkarmaktan.Başbakan bu ülkedeki bu işlere bulaşacak en son adamdır geç boş lafları.

Yorum

• İlk olarak fteotdgs tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Linki vermeyecegim cunku bir GS web sayfasi. Merak eden, arayan rahatlikla bulacaktir. Orada benim sinirden denklestiremedigim cok guzel sorular var MAA’ya. Bilhassa su alttaki ikinci soru:
                                Etik Kurulu diyor ki “Şüphe var kanıt yok!”. Siz de buna dayanarak gerçek bir hukuk kahramanı gibi yüzde yüz kanıt yokken düşüremem fikrinde olduğunuzu söylürsonuz. Peki TFF şahısları cezalandıran bir mahkeme midir ki ceza kanununu uygulama çabasındasınız? UEFA’nın usülsüzlüğe tölerans gösterilmemesini istediği, kuvvetli şüphe varsa federasyonların mahkemeden önce karar alabileceğini belirttiği bir ortamda “şüphe var” diyerek kendinizi hükümsüzleştirdiğinizin farkında değil misiniz? Ellerinizdeki belgeler “şüphe” ya da herhangi bir fikir oluşturmanızı sağlamış demek ki. Bu fikre sahip olmuşken adı geçen takımlar aleyhine ya da lehine bir karar almak yerine üzerinizdeki sorumluluklardan vazgeçmek hangi ahlakla bağdaşır?”

Bilindik seyler bunlar, bunun gibi bircok soru var benim kafamda, buraya yazmaya kalksam, bir 2-3 sayfayi bulur herhalde...
                                İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X