Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak TheCrow tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Böyle bir şey bence mümkün değil, ŞL maçlarına çıkmaması "ben şike yaptım" demekle eşdeğer. fb sonuna kadar direnecek, zaman kazanacak, "benim suçum yok" diyecek, o arada talimatname değişecek, Uefa'nın uyarıları dikkate alınmayacak ve gerekirse fbnin selahiyeti için Türk futbolu komple feda edilecek. Bu işin gidişatı o yönde, erken dönmezse daha hiç dönemez.
    Ben de bu amaçta olduklarını düşünüyorum..bu isin sonunda darbeyi Turk futbolu yer..
    O nedenle TFF vakit kaybetmeden gorevi bırakmalıdır..
    Herkese Merhaba

Yorum

• İlk olarak kemalist tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Kimse bahsetmemiş ama Mehmet Ali Aydınlar etik kurulunun raporunun bir kısmını okurken;

"Kurulumuz bazı inceleme ve değerlendirmeler sonunda kanaat oluşturmaya yeticek düzeyde kanıt bulunan bazı müsabakalardaki eylemlerin spor kulüpleri bakımından şike, şikeye teşebbüs, teşvik primi veya teşvik pirimine teşebbüs oluşturduğu kanaatine ulaşmış, bazı müsabakalarda ya da olaylarda adı geçen kişiler bakımından ise kanaat oluşturmaya yetecek kanıt bulunmadığı şeklinde görüş bildirmiştir."

Diye bir paragraf okudu. Yani şike olduğu kanaatine varılmış. Timsaha yatan fenerliler dağılabilirler...

1:45'ten itibaren dinleyebilirsiniz.

http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=96820
      Belki Banka Asya maçlarında bulmuşlardır ..
      Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
      Real Madrid
      Manchester United
      twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• İlk olarak Ali Özcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        biz şampiyonluğu cepte görürken adamlara - puan bile vermediler ya...bu kadar alçaklık olmaz...
        Eksi puan beklemeyin. Sike ve tesvikin cezasi kume dusmek.

Yorum

• #gucluleriniktidarinakarsitrabzonspor

Yorum

• "kurulumuz, dosya içeriği ile sınırlı olarak yaptığı inceleme ve değerlendirmeler sonunda kanaat oluşturmaya yetecek düzeyde kanıt bulunan bazı müsabakalardaki eylemlerin; ilgili kişiler ve kişilerin eylem ve davranışlarının kulüpleri izafesi mümkün olduğu durumlarda spor kulüpleri bakımından şike, şikeye teşebbüs, teşvik primi veya teşvik primine teşebbüs oluştuğu kanaatine ulaşmış, bazı müsabakalar bakımından ya da olaylarda adı geçen kişiler açısından ise kanaat oluşturmaya yetecek kanıt bulunmadığı şeklinde görüş bildirmiştir"

arkadaşlar bu bölüm şikenin itirafıdır, maa aslında bu pasajı aktararak farkında olmadan suça ortak olmuştur..
            Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
            bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• Arkadaşlar o paragrafda DİYOR ki . MERSİN idman yurdu şike yapmıştır,Fenerbahçe ise yapmaz..

Yorum

• Savci bey, 5. Dalga Maa ve saz arkadaslarina gelsin lutfen!
                Sampiyon TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak Dursun Ali Bahçekapılı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Kanal24de söylediler abi az önce..

Ne dediler peki?...Ben eminim o bölümü okumayacaktı MAA...Yanlışlıkla okudu...Kemal abi kimyasını bozdu herifin
                  Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• Tamamm Faik başladı.

Sinan ve Faik yüzü gülüyor ..
                    Real Madrid
                    Manchester United
                    twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• 23'te Ahmet Çakar Beyaz TV'de..
                      Real Madrid
                      Manchester United
                      twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• ...dün kanalturk e bağlanan CAS Hakiminin söylediği bir cümle çok dikkatimi çekti "Karar almamakta bir karadır" ve UEFA nın böyle bir durumda müdahil olacağını söyledi. Acaba diyorum; Federasyon "etik kurulu bazı maçlarda ("etik" in de tam Türkçe karşılığı "AHLAK"tır neden kullanılmıyorsa!) evet şike ve teşvik kanaatine ulaşmıştır" ama biz bekleyeceğiz diyerek, UEFA ya asist yapıp, gelebilecek tepkilere karşı "biz ne yapalım? biz bekleyelim dedik, adamlar beklemedi" diyebilmek UEFA yı karara mı zorluyor.
                        "bazi topcular luks arabalar, evler icin milyonlar odeyebilir, ben ayni parayla dun gidip kendime livorno formasi aldim, hepsi bu." CRISTIANO LUCARELLI

Yorum

• Benim anlamadigim bu karardan sonra niye bazilari sevinir bazilari uzulur? feneri iddianame ciktiktan sonra kimse kurtaramaz!! bu karar fener icin en kotu karardir bence.
                          Kücük beyinlerin yönettigi büyük takimdir, Trabzonspor!

Yorum

• İlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            "kurulumuz, dosya içeriği ile sınırlı olarak yaptığı inceleme ve değerlendirmeler sonunda kanaat oluşturmaya yetecek düzeyde kanıt bulunan bazı müsabakalardaki eylemlerin; ilgili kişiler ve kişilerin eylem ve davranışlarının kulüpleri izafesi mümkün olduğu durumlarda spor kulüpleri bakımından şike, şikeye teşebbüs, teşvik primi veya teşvik primine teşebbüs oluştuğu kanaatine ulaşmış, bazı müsabakalar bakımından ya da olaylarda adı geçen kişiler açısından ise kanaat oluşturmaya yetecek kanıt bulunmadığı şeklinde görüş bildirmiştir"

arkadaşlar bu bölüm şikenin itirafıdır, maa aslında bu pasajı aktararak farkında olmadan suça ortak olmuştur..
                            Bu kısım çok çok iyi oldu burda aslolan kişelere yafta vurulamaması ve savunması alınamayan kişilerin cezalandırılamaması mantığı bakalım iddanameden mahkemeve kabul edildikten sonra gizilik kararı kalkınca ne yapacaklar.. Muhtemeldir ki kem küm ligin ortası oldu.Mahkeme sonucunu bekleyelim diyeceklerdir ondan sonrası zaten tufan..

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Ne dediler peki?...Ben eminim o bölümü okumayacaktı MAA...Yanlışlıkla okudu...Kemal abi kimyasını bozdu herifin
                              trt sporda bu konu iyi irdelendi, spor hukuçusu yok canım öyle dememiştir dedi. karşısında ki de hayır işte yanlış değil. nasıl yanlış olsun," bazılarında var bazılarında yok diyor"

Yorum

• Bu Faik denen ........ hasta fenerli ve bu şike operasyonuna ateş püskürüyordu radyosporda.Faik fener yalakasıdır..........
                                2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X