Mersinde biz temiziz diyor bizi düşürsünler en temizi..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
İlk olarak compemre tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleya ne zaman ove ove bitiremedi adam? Catsak adam ariyorsaniz baska kapiya bakin bence
Yorum
-
Vay anasını arkadaş ya.....ne mersin ne sivas ne eskişehir ne fener şikeye teşviğe yaklaşacak yapıya sahip değil zaten,hepsini biz yapmışızdır..sizi Allah'a havale ediyorum..şu mübarek günde günaha sokacaklar...
Ey oruç!!!Bugün biraz daha sıkı tut beni!!!!!!En son metinulusoy tarafından düzenlendi; 15.08.2011, 17:21.# BMN #
Yorum
-
İlk olarak SADECETRABZON61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBugün karar Filan Çıkmaz beklicez diyecekler boşuna kimse ümitlenmesin.
Yorum
-
İlk olarak Hamza Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebarisertul Barış Ertül
UEFA bu durumda ciddi bir risk..UEFA'daki takımları geri çekmek zorunda kalabiliriz. UEFA iki ay beklemez...
UEFA bence saibeli bir takimi oraya almaz imajini zadelemezson basamagi ölüm olan bir merdivendir hayat
Yorum
-
İlk olarak Recep Alkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAnlatmak istediğim konu şu...
Eğer karar mekanizması adam gibi adam ise, onuru, gruru var ise, hakkaniyete inanıyor ise bu işi olması gerektiği gibi bitirir.
Yoksa elit kurul'un hepsi GS'li olsa ne yazar.
Gördük GS'yi de. Bir kesimi bizimle işbirliği yapmak istiyor, diğer kesimi Topuk yaylasına sevgi gösterisine gidiyor.
Fark renk farkı değil, ADAMLIK farkıdır Beyler...İlk olarak cihatöztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbi etik kurulunu bizzat fenerbahçe kurmuş oraya atamış
savcı fenerbahçeli olabilir ama
sonuçda hepsini içeri tıkan adam bu savcı..
Ayrıca Etik kurulunu bu adamların kurduğunu şimdi senden duyuyorum kardeşim.
Yorum
-
Düşürülme kararı çıkacak olsaydı toplantı en az 10-12 saat sürerdi.
Çıkacak karar tahminim.
"İddaname beklenecek, bu arada etik kurulu da kendi incelemesini yapacak" diyecekler.Trabzonspor √Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|İki Renk ve Asalet √BordoMavi.Net √
Yorum
-
Federasyon bunları AKlarsa vay be. Mersin diyor tertemizim yarım saat sonra açıklanacak.@tsmustafakemal
"Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU
Yorum
-
insaallah iddianame beklenir lig baslar 2 ay sonra fener kume dusurulur, keskeeeeeeeeeeeee. fener 2 sene kaybetmis olurOnun icin bu ihtimal bile degil arkadaslar! Sadece soyle birsey yapilabilir. Onumuzdeki sene ne olursa olsun boyle oynanir ve karar gelecek sene icin gecerli olmak sartiyla alinir.
Kücük beyinlerin yönettigi büyük takimdir, Trabzonspor!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum