O paragrafın üzerinde durmalıyız...Adamlar şike var demiş...yapan düşsün arkadaş, ben yaptıysam ben o yaptıysa o...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
İlk olarak murat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBenim anlamadigim bu karardan sonra niye bazilari sevinir bazilari uzulur? feneri iddianame ciktiktan sonra kimse kurtaramaz!! bu karar fener icin en kotu karardir bence.TRABZONSPOR 1967
Yorum
-
İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKağan, etik kurulu raporu çok net ben bazı maçlarda şike olduğuna kanat getirdim diyor....
Şimdi bu şikeyi tespit etmek zaten çok zor, telefon kayıtları tek başına delil bile olmuyor, adam "şaka yaptım" deyip işin içinden çıkıyor, zaten tesadüfen bunlar ortaya çıktı, bir tehdit vakası takip edilirken bunlarda kazara oltaya geldi. E durum böyleyken ve polis bir daha hayatta 8 ay boyunca "dur bakalım bunlar şike yapacak mı yine" diye takip yapmayacağına göre, artık şike meşrulaşmış demektir, ve çoğumuzun düşündüğü gibi bundan sonra daha zor değil daha kolaydır.
E şimdi fenerle maç yapacak takım "yahu ben bunların şike yapmadığını nerden bileyim?" derse ne cevap verecek tff?..Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...
Yorum
-
Sinan Engin Hacıosmanoğlu için Delikanlı adam yakışmıyor bu cümleler.
Memleketine yakışmamış..
Ben daha fazlasını söylerim ama söylemiyorum..
Bir daha duyarsam gerekeni yaparım..Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..Real MadridManchester United
twitter.com/TSerdarSx
Yorum
-
Erdal abi sana bir sorum olacak akli selim bildiğim bir abimsin .
Ben yarını bekliyorum eğer bizim yönetim ortalığı bir birine katıp bizi taraftarıda arkasına almazsa yönetimde bitecek gözümde ..
Senin görüşlerin neler yönetim hakkında abi ?Yaşam kimliği: Trabzonspor .
Dünyada gördüğü renkler : Bordoyla Mavi.
Yorum
-
bugun maa nin vucut dilinin gerginligi , agababalarina verdigi tavizlerin baskisiyla aldigi karar ile durust delikanli namuslu imajinin resetlenisine kuculup buzulmesine engel olamamayisinin cagresizligini anlatiyordu sanki. o sirtarik gevsek surat ifadesi gitmis dislerini sikarak konusan, konusurken istemsiz olarak saginin solunun oynamasi bile kendisinin kalibinin boyle bir mekana yetmediginin benim gozumde kanitiydi. adam saka maka sorulan her soru sonrasinda kursuye yaslanip dansoz gibi kivirdi. omuzlari dustu herifin yahu konusurken, bu odlek bu pisirik adamdan milyonlar adalet bekliyordu .
Yorum
-
Evet malesef yine bizler yanılmadık.Evet bizans medyası ve onun tff'si etek giyerek masaya çıkıp kıvırtmışlardır.Eyyamcı tff ve onun üyeleri onur ve gurur sahibi iseniz istifa edip def olun............2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...
Yorum
-
İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNe dediler peki?...Ben eminim o bölümü okumayacaktı MAA...Yanlışlıkla okudu...Kemal abi kimyasını bozdu herifinİki renk ve Asalet Bordomavi.net
Yorum
-
İlk olarak hodlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİbrahim bey'in %10'u kadar adammısın sen sinan.........Yaşam kimliği: Trabzonspor .
Dünyada gördüğü renkler : Bordoyla Mavi.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum