Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu Faik denen yaratık Neşe Düzel'e Başbakanın avukatlığından kendi isteğimle ayrıldım demiş...Rasim Ozan gerçeği bildiği için ,üzerine gitti,bastırınca Başbakanın azlettiğini itiraf etmek zorunda kaldı.

Bu adamın hayatı yalan..İnşallah Azizenin avukatlığından almazlar.

Yorum

• İlk olarak nihat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bu Faik denen yaratık Neşe Düzel'e Başbakanın avukatlığından kendi isteğimle ayrıldım demiş...Rasim Ozan gerçeği bildiği için ,üzerine gitti,bastırınca Başbakanın azlettiğini itiraf etmek zorunda kaldı.

Bu adamın hayatı yalan..İnşallah Azizenin avukatlığından almazlar.
      Bence işini bilen çok iyi bir avukat.Bakın 1 ayda davayı sulandırdı attı.
      федерации геев гей Фенербахче

Yorum

• İlk olarak Mesut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

ççççççççççççç

Çok güldüm ya. Hay Allah razı olsun sizden..
        Trabzonspor'un "T"si büyük yazılır!

Yorum

• Ama bu günden itibaren futbol terörü hortlamıştır...

İnanın artık fener formalı birini görünce tutamıyorum kendimi...

Belki onun suçu,günahı sadece bu pisliklere bulaşmış takımı tutmaktır ama...

Artık bünyem kaldırmıyor o formayı görmeyi bile

Çok kötü günler bekliyor bizleri...

GERÇEK TARAFTARLARI...
          2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU

ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR

Yorum

• Kendi adıma artık sadece Trabzonsporumuzun maçlarını izlerim sanki Avrupada bir maç izliyor gibi...O da oyuncularımızı meraktan, Şenol Hocama saygıdan.Futbolcularımızın emeğine hürmeten.

Puan hesabı yapmam, spor programı izlemem.....Kim şampiyon olmuş, kim ikinci olmuş, kim avrupaya gitmiş umrumda olmaz..HAngi spor yazarı ne demiş kim nasıl oynamış hikaye. Avrupada devam edersek de ne ala.

Yorum

• fenerbahçe ve sivas, Trabzon'a Bursa'ya ve inönü stadına nasıl gidecekler çok merak ediyorum.. Belki de düşmemeleri iyi oldu, her maça 3-0 mağlup başlayacaklar.. Bir garip fukara tesellisi sanırım bu da..
              “Mum eğer yanmırsa yaşamır demek, onun yaşamağı yanmağındadır."

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Türkiye süper liginde yaklaşık 250 yerli futbolcu bulunmakta .
                Bunların yaklaşık 30'u Trabzonspor camiasına dolaylı ya da doğrudan yakın isimler .
                Bu 250 futbolculuk grubun yarısı futbol maçlarına çıkmama kararı alırsa lig başlamaz .

Bunu şike operasyonu ile de ilişkilendirmeye gerek yok , futbolun sürüyle sorunu var :
                http://www.istanbulgercegi.com/Ispan...ber_21587.html İspanya
                http://www.internethaber.com/italyan...or-291141h.htm İtalya
                http://www.sporzin.com/?sayfa=haber&..._detay&id=1301 Yunanistan
                Benim aklıma şöyle bir tepki geliyor uygulanmaz ya uygulansa çok şık olurdu.

İlk maçta maç başlar başlamaz Trabzonsporlu futbolcular sahadaki topun değil olmayan hayali bir topun peşinde koştursa. Olmayan bir topla futbol oynasa.
                Kaybetme pahasına tepkimizi vermiş hatta dünyaya duyurmuş oluruz.
                "Çocuklar ölmesin şeker de yiyebilsinler"
                Nazım Hikmet

Yorum

• bu fenerliler gerçek değil dimi ben rüyadayım birazdan uyanıcam dimi
                  bunların bilinçli olarak konuştuklarını zannetmiyorum
                  ne anlatmaya çalışıyor bunlar, hala neyi savunuyorlar
                  ya savunduğunuz şeye dönün bir bakın hele ya

Yorum

• İlk olarak Tunga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Gürcan abi...

federasyon düşürmemek için çırpınıyor mu? Evet!

federasyon sulandırmak için çırpınıyor mu? Evet!

federasyon süreci uzatmak için çırpınıyor mu? Evet!

federasyon maddelerde değişikliğe varacak kadar alçak düşüncelerle hareket ediyor ve hala kurtarma hayalleri yapıyor mu? Evet!

federasyon beşiktaş'ın durumunu, feneri kurtarabilmek için kullanmaya çalışıyor mu? Evet!

Siyasi irade bu soruşturmanın ardında duruyor mu? Bence "şimdilik" evet!

(T)Etik kurul şike tespit etmiş mi? Evet!

Bunların hepsi evet.

Ama ben hala onlar açısından bir çıkış bulamıyorum. Ve tüm bu "evet"lere rağmen, hala kurtuluş yok, mızrak çuvala sığmaz diyorum.

Sorgu tekniği açısından tek eksik zaten savunmalarının alınmamasıydı. Bunu biliyorduk. Ama aslında savunmaya ihtiyaçları yoktu. Bunu da biliyorduk.

İzin verin de Aziz'in köpekleri o kadarcık olsa havlayabilsinler.

Bu sürecin uzaması şimdilik fenere nefes aldırmış olsa da, topu federasyonun sahasından mahkemeye atarak bence en zayıf olan yere düştüler.

Benim tek düşündüğüm siyasi iradenin bu işe menfi olarak el atmamasıdır. Eğer başbakan (bırakın soruşturmayı cesaretlendirmeyi)fenere destek olacak bir katkı yapmasın, bu iş er - ya da geç biter. Hatta bence bitti bile.
                    Sevgili Tunga aklıma hep başkanın sessizliğine olan yakıştırmalarımız geliyor. Ne diyorduk , bir söz almış olmalı. Öyle olmadığı gözüktü.
                    Şimdi Fener'in bu kararla daha zor durumda olduğuna inanmak için de bir yerlerden 55. maddenin değişmeyeceğinin garantisini almak aynı zamanda iddianameden sonra topun mahkemeye atılmayacağının garantisini almak gerekir. Trabzonspor'un şampiyonluk garantisinden bahsetmiyorum bile.
                    Şimdi bu kadar uygun bir ortamda düşmeyen Fener'in lig oynanırken düşeceğine inanmak çok kolay değil.
                    Erdal diyorki 55. madde bir değiştirilmeye çalışılsın tepkimizi veririz. Ama biliyorum ki bir süre önce bu kadar belgeyle düşürmezlerse artık sokağa çıkarız diyorduk.
                    Elbette meselem sokağa çıkmak değil. Gerekirse medeni şekilde onu da yaparız. Ancak bu kadar kolay kandırılmamalıyız.

Yorum

• İlk olarak Bilal ÇOBAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      fenerbahçe ve sivas, Trabzon'a Bursa'ya ve inönü stadına nasıl gidecekler çok merak ediyorum.. Belki de düşmemeleri iyi oldu, her maça 3-0 mağlup başlayacaklar.. Bir garip fukara tesellisi sanırım bu da..
                      Ya da her maç hükmen 3-0 galip olacaklar

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• arkadas fenerin adi sikeci oldu bu bile yeter artik,

soyle sakin kafayla dusunun 2 ay once bu olaylar olacak dense kim inanirdi"?

simdi en azindan sikeci olduklari ispatlandi adlari belli ve daha guzeli bu saatten sonra sike bitecek anadoludan sampiyonluklar bekliyorum

Yorum

• Yakında 55.madde de değişir her şey tam olur.Geçmiş olsun herkese...

(UEFA)

Yorum

• İlk olarak Tunga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Kabinenin, hele hele partinin Suat Kılıç'ı iplediğini düşünmüyorum abi. BEn de iplemiyorum.
                            Suat Kılıç başbakandan icazet almadan gak diyebilecek karakterde bir insan değildir arkadaşlar.
                            İnsan sevdiğini bırakmaz... FATİH AKIN

Yorum

• İlk olarak Berat Akçay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Ya da her maç hükmen 3-0 galip olacaklar
                              O da ihtimal dahilinde tabii ki.. Lakin o kadar şerefli futbol adamları - yöneticileri göremiyorum henüz..
                              “Mum eğer yanmırsa yaşamır demek, onun yaşamağı yanmağındadır."

Yorum

• İlk olarak asimetrik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Sevgili Tunga aklıma hep başkanın sessizliğine olan yakıştırmalarımız geliyor. Ne diyorduk , bir söz almış olmalı. Öyle olmadığı gözüktü.
                                Şimdi Fener'in bu kararla daha zor durumda olduğuna inanmak için de bir yerlerden 55. maddenin değişmeyeceğinin garantisini almak aynı zamanda iddianameden sonra topun mahkemeye atılmayacağının garantisini almak gerekir. Trabzonspor'un şampiyonluk garantisinden bahsetmiyorum bile.
                                Şimdi bu kadar uygun bir ortamda düşmeyen Fener'in lig oynanırken düşeceğine inanmak çok kolay değil.
                                Erdal diyorki 55. madde bir değiştirilmeye çalışılsın tepkimizi veririz. Ama biliyorum ki bir süre önce bu kadar belgeyle düşürmezlerse artık sokağa çıkarız diyorduk.
                                Elbette meselem sokağa çıkmak değil. Gerekirse medeni şekilde onu da yaparız. Ancak bu kadar kolay kandırılmamalıyız.
                                Abi bence biz hislerimizle zamanın biraz önüne geçtik, şimdi zamanı yakalıyoruz diyorum ben. "Ben olsam" başka olurdu. "Sen olsan" başka olurdu. Ama durum bu. Trabzonlu bir TFF başkanı Trabzonspor'u küme düşürmek için oyunlar oynadı. Trabzon'da adamın adı ile Trabzonspor'un tesisi var yahu.

TFF seçimlerinde onca güç - iktidar savaşı zaten bunun için yapılmıştı. Ama o gücü tüketiyorlar.

Ve eğer 55.madde değişecek olursa, bence o sadece bizim değil, tüm ülkenin acziyetini gösterir. Ona da sen - ben ne yapsak faydası yok.
                                Trabzonsporlu olmak...
                                Zor ama güzel be kardeşim!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X