Bence Fatih yasadiklarindan ve ailesini dusundugunden dolayi cok da hakli olarak Trabzon'da kalmak istemiyor. Tercihi yurtdisi. Fakat yonetim FB'den gelen bonservis bedeli daha fazla oldugu icin FB'yi tercih ediyor. Yonetimin gorusu "rekabet var dusmanlik yok". Buradan yola cikarsak FB'ye Fatih'i satabilirler. Ben yonetici olsam, isin ekonomik boyutuna bakar, ben de satardim. Daha cok Fatih'ler gelip gecer Trabzon'da, fakat Trabzon'un guclenmesi lazim.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Fatih Tekke | Rubin Kazan
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Fenerbahçe; Hamit ve Fatih ile anlasti. Sira Schalke ve Trabzon'un bonservis konusunda ikna edilmesine geldi.
YAHU NEYE INANALIM SASIRDIK.SAMPIYON OLMAK ISTEYEN BIR TAKIM NASIL EN IYI OYUNCUSUNU STAR (HEM DE DUNYANIN SAYILI GOLCULERINDEN BIRINI)
YONETIM YINE BIZE SUPRIZ MI YAPACAK YOKSA LAZARONI GIBI
VERDI MI FATIHI.
Yorum
-
Yine yalan haber arkadaslar inanmayin
Ama bu konuda bütün haberleri bitirecek basin açiklamasi sart.Yoksa Ezikbahçe ve onun medyasi bu tür yalan haberleri transfer mevsimi bitene kadar yazacaklardir.........lar
BORDO MAVİ Asil rengiyle, KaraDeniz Fırtınası,Gerçek Efsane Başkaldırışın Destanı,İhtilal =TRABZONSPOR
Yorum
-
2 gün biraktik forumu yine satilma haberleri çikmis. Her haberden sonra Fatih'ten bir açiklama yapmasini mi bekleyecegiz! Kimse inanmiyor mu adamin açiklamalarina?
Neye inanacagini sasiran, ikinci bir açiklama bekleyen arkadaslarima sakin olmalarini tavsiye ederim. Birakin herkes kendi dogrusunu yapsin, biz kalmasini istedigimizi söyledik. Dogru olan artik bu konuda kendimizi germememiz. Kapatmaliyiz bu konuyu. Tepki göstermemiz gerekecekse, onun da nasil olacagini herkes bilir!
Bu bizim istanbul medyasini ve ezik yöneticileri sallamadigimizi,büyüklügümüzü, kendimize ve futbolcumuza güvendigimizi gösterir! Küçüklügümüzü ya da tedirginligimizi degil.
Yorum
-
Naim
İlk olarak My tarafından gönderildiEeee... Yöneticilerimiz bu tip haberlere çanak tutuyor. Bizlerde burda kendi kendimizi yiyoruz.
buyur 2 dakiak once Canli yayinda dedikleri Haciosmanoglu nun
Haciosmanoglu:
Sova dünük yapilan imza haberleri yalan ben Transfer komitesindeyim isimize yarayacak olani istedigimizi gidip aliriz
Gökdeniz ve Fatih le en yakin görüsen yöneticiyim benden izin olmadan beyanat vermez her hangi bir görüsmede bulunmaz bulunamaz!
Fatih bana gelip Avrupada büyük bir takimda Türkiye ve Trabzonu temsil etmek istiyorum bu olmaz ise Türkiyede Trabzon disinda bir takimda forma giymeyecegim.
Azize ve Nihat bizi 1 er defa aradi daha önce fikrimizi sordu bu konuda biz de hayir diyerek konuyu kapattik ve o günden sonra bir daha görüsmedik!
basinda yönetici arkadaslarimizin konusmlari yalan yanlis yerlere ucundan kösesinden çekilerek getiriliyor
Trabzonun haklarini en iyi koruyan insanim.
Trabzon lehine olmayan hiç bir hareket yapmayiz!
Ayri bir sorun üzerine üzerine basa basa söyle dedi fatih konusunda ayri Bakin bunun üzerine basarak söylüyorum fatih i bu konunun disinda tutarak bir
futbolcunun baska bir takima gitmesi normal olmali
takimlar arasi iliskileri düzeltebilir fakat fatih konusunda demiyorum yanlis anlasilmasin !
Olay budur Avrupa da büyük bir takim(bunu özellikle söyledi) olmazsa Fatih baska bir yere gidemez
Yorum
-
Ben Fatih ye cok tepki veririm giderse galiba Sampioyon olmak icin gidiyor . Hani orda Aziz y. varya o onlari sampiyon eder hem sampiyonligindeoynayacaklar ya katilabilirseler sayet . FATIHben almanyadan yaziyorumkalidigim yerede galiba 10.000 trabzonlun var hepsi kahrolmus Kaptana bak sanki bizim takimiz fakir .sanki bizim baskan seni parani vermezdi ,saanki bu yil sampiyona oynamacagdin seni Trabzonlu olarak sevecegiz Fenerli olarak azlaama azla olmaz olamaz.. cok üzgünüz giderse yasin 30 pascak Nereye
Yorum
-
vallah sahet Fatih geberlere giderse asla Trabzonlu oldugunu Trabzon menfati icin gittim demezin bu taraftar nasil Abdullahi ögünü kalbinden silmisse fatihi de siler. Hic bir futbolcu Trabzon dan üztün degildir Tek üstün Trabzondur Avrupaya bedava gitsin ama asla oraya gitmesin
Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)
Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)
Yorum
-
BU HABERLERIN SORUMLSU BASTA FATIH VE YONETIMDIR.ÜÇÜNCÜ AGIZDAN DEGIL DIREK TV YE CIKACAKLARDI YANNA OTURUP.KRDESIM FATIH GITMIYO BIZ BIRAKMIYORUZ DIYECEKLERDI FATIHTE GITMIYORUM DIYECEKTI.
YOK AVRUPA ALURSA DUSUNURUZ YOK OLE YOK BLOE DIYE ACIK KAPI VERIRISEN OLACAGI BU. TOPLAYIN TUM BASINI SOYEYIN BAK OZAMAN HABER CIKIYOMU.
BENCE ATES OLMAYAN YERDEN DUMAN CIKMAZ.
BU YONETIM FIRSAT KOLLUYO SATACAKLAR FATIHI.
FENER NIYE ALACAK CUNKU YABANCI KONTENJANI VAR BIZIMKILER DE KONTENJAN DOLU ONU SATIP YABANCI ALACAKLAR.
BIZ TEPKIMIZI AZALTINCA ACIKLAYACAKLAR.
Yorum
-
Fatih Tekke nin fb ye satilmasi son derece yanlis olur çünki Trabzonspor sampiyonluga oynayacak bi takim yaratmak istiyorsa Fatih'in bu takimda mutlaka yeri vardir hele takimin en golcü futbolcusunu ezeli rakipe satilmasi ben sampiyonluga degil tüccarliga oynuyorum demektir.Seneye anlasmasi bitiyor diyerek bizi kandiramazsiniz sözlesmesi bitiyorsaFatih'leanlasmak için masaya oturursunuz.Eger Trabzonspor sampiyonlukta ben de varim diyorsa elindeki degerleri tutuponlarin yaninayeni degerler eklemek durumundadir ama eger sampiyonluk istiyorsa.
Yorum
-
YÖNETIM ne desin daha...
arada zeyyat gibi dallamalar var... hep onun basinin altindn çikti bu haberler''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)
feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !
Yorum
-
bizi yildiramazlar [img]smileys/smiley7.gif[/img]kimse nabiz yoklamasin [img]smileys/smiley7.gif[/img]
KAPTANI yurtiçine S-A-T-A-M-A-Z-L-A-R [img]smileys/smiley7.gif[/img]Dün geçti , yarın var mı ? Gençliğine güvenme ölen hep ihtiyar mı ?
BMN Tsira TRABZON
Yorum
Yorum