Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke | Rubin Kazan

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• yılın bilmecesi.
    fatih mi gitmek istiyor?
    yönetim kaptanını para için mi satıyor?
    koskoca trabzon bi kaptanını ikna edip şampiyonluk için yola çıkamıyor veya trabzonu şampiyon yapmak isteyen sultan tekke yi şampiyonluğu hedeflemek yerine reklam peşindeki cimri yönetim para için satıyor.hangisi doğru acaba????
    Adam aldırmada geç git, diyemem aldırırım.
    Çiğnerim, çiğnenirim, hakkı tutar kaldırırım!

Yorum

• Gitmek istedi mi istemedi mi tartışması yapmak bence gereksiz bu dakikadan sonra. Artık Fatih Tekke'ye Trabzonspor'a verdiklerinden ötürü teşekkür etmek ve güle güle demek zamanıdır.

Yorum

• mağzada bilgisayarıma kayıtlı ticari kullandığımız kız kardeşinin telefonu var utanmasam arıcam soracam
        önümüzdeki sezonda boşa geçeceğe benzer

Yorum

• İlk olarak emducom tarafından gönderildi
          Son olarak Rusya'nın Zenith Petersburg Kulübü'nün transfer teklifi yaptığı öne sürülen Fatih, “Tüm bu konuşulanlardan bıktım. Zenith'le falan uğraşacak vaktim yok.” dedi.
          ----------------------------------------------------------------
          Fatih gitmek istemiyor ve bunu her fırsatta söylüyor ama bazı aklıevveller hala Fatih bizi sattı diyor. Aklınıza tüküreyim ne diyeyim.
          aynı fatih 1-1,5 ay oncede gidecegım bu kadar basıt dedı hangısıne ınanalım.ikisinide soyleyen aynı kısı.

bunların ıkısıde dogru olamaz.
          ortada bır sey var fatıh yalancı.bırınden bırı yalan cunku.
          kıncısı ıkı yuzlu.
          madem gıtmek ıstemıyor.yonetım bunu bılse yollamak ısteseler bıle nasıl yollayacaklar.bence hem yonetım hemde fatıh basına karsı farklı bıze karsı
          farklı konusuyolar.
          fatıh eger gıtmeyecegım dıye dogru dıyosa, o havaalanındakılerın MANTIKLI bır acıklamasını yapsın.
          son olarak eger p.tesi veya daja sonrakı gunlerde gıderse istediği içindir yoksa gerçekten istemiyorsa gönderemzler.taraftar bırakmaz.
          inşallah gitmek istemiyordur gerçekten.o havaalnındaki çıkışının bir açıklaması vardr.
          Fatih kimseden çekinmesin taraftara açıklasın herşeyi bak ozaman omu gidiyo yoksa yönetim mi.

Yorum

• İlk olarak Tslidrist tarafından gönderildi
            Dostum daha öncede defalarca yazıldı Fatih Zenit'e gitmek ister mi söylermisin? Bırak Fatih'i Ergin bile o takıma gitmek istemez. Ama Fatih'e Trabzonsporun çıkarları için böyle yapman gerekiyor denirse , oda kendini feda edecek kadar Trabzonsporludur. Hala gitmek istemzse gitmez deyip durmayın lütfen.
            Fatih'te inşallah yönetimin bu Trabzonsporun çıkarı için gitmen gerek masalına kanmaz.
            Farklı boyutlarda bakacak olursak, Fatih Zenit'e giderse Trabzonspor'da 4,5 senede kanacağı parayı 2 yılda kanacak üstelik 29 yaşında 3, 4 sene daha futbol oynayabilir. Bu yüzden parayı düşünmüş olabilir. Başka birt açıdan bakacak olursak Fatih'in böyle düşündüğünü farzedelim ayrıca Trabzonspor'a müthiş bir para kazandırarak gidiyor giderek ayak yine Trabzonspor'a hizmet ediyor. Yönetim açısından baktığımızda ise para eminim cazip gelmiştir. Fatih'la oturup görüşmüşleridir ortak karar almışlardır. Yani alan razı veren razı giden razıdır.

ha şu konuda haklısın yönetim elini cebine atmalı söçz verdiği gibi kadrodaki kaliteli isimleri tutup bunun üzerine yıldız vaadlerini yerine getirmelidir. Fatih satılırsa açık açık bu transferden gelecek parayı transferden kullanmayacaklarını açıklamalıdırlar. Yapılacak yıldız transferlerinden bir tanesi özellikle başkanın hediyesi olmalıdır. Aksi taktirde sözler havada kalacak..
            Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
            (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

• İlk olarak Emorfo tarafından gönderildi
              Farklı boyutlarda bakacak olursak, Fatih Zenit'e giderse Trabzonspor'da 4,5 senede kanacağı parayı 2 yılda kanacak üstelik 29 yaşında 3, 4 sene daha futbol oynayabilir. Bu yüzden parayı düşünmüş olabilir. Başka birt açıdan bakacak olursak Fatih'in böyle düşündüğünü farzedelim ayrıca Trabzonspor'a müthiş bir para kazandırarak gidiyor giderek ayak yine Trabzonspor'a hizmet ediyor. Yönetim açısından baktığımızda ise para eminim cazip gelmiştir. Fatih'la oturup görüşmüşleridir ortak karar almışlardır. Yani alan razı veren razı giden razıdır.

ha şu konuda haklısın yönetim elini cebine atmalı söçz verdiği gibi kadrodaki kaliteli isimleri tutup bunun üzerine yıldız vaadlerini yerine getirmelidir. Fatih satılırsa açık açık bu transferden gelecek parayı transferden kullanmayacaklarını açıklamalıdırlar. Yapılacak yıldız transferlerinden bir tanesi özellikle başkanın hediyesi olmalıdır. Aksi taktirde sözler havada kalacak..
              fatihin zenith gidince fazla para almaktan baska ne gibi bir menfaati olabılır.yasının gecmıs olması dezavantaj oradan daha baska klube gıdemez.futbolu o lıgte zenıht gıbı bır takımda mı bırakacak.gıttıgı takım buyuk lıglerde en azından kafaya oynayan takım olsa neyse.

eger sadece para ıcınce bızım 100 yıl calıssak kazanamayacagımız parayı 1 senede kaznıtor daha da fazlasını,daha fazlasını ne yapacak.her şey paramı ama para degıl baska nedenler varsa(dolasan soylentıler) bunlarıda acıklasın o zaman takımı sattı ımajından kurtulsun.

Yorum

• Niye satsın takımı gitmek istese bile hangi futbolcu giderken kulübüne 8 milyon avro kazandırmış... Gitsede kalsada ve ya gönderilse de gönderilmese de Fatih Trabzonspor taraftarının kalbinden silinemez...
                Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
                (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

• İlk olarak Emorfo tarafından gönderildi
                  Niye satsın takımı gitmek istese bile hangi futbolcu giderken kulübüne 8 milyon avro kazandırmış... Gitsede kalsada ve ya gönderilse de gönderilmese de Fatih Trabzonspor taraftarının kalbinden silinemez...
                  bilmem ama benim icin bi yil oynayipda parasiz gitse bile daha cok sevinirdim ah kaptan ah nasil bizi birakib gidersin senin gollerin olmadan nasil yasiyacagiz biz
                  "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Gitse bi dert kalsa bi dert ...
                    FATİH te takımı sattıysa artık .. yok daha neler
                    "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• Fatih gitmek istiyordu, bence bu rakamlara gittiyse iyi satmisiz, seneye bedelsiz de gidebilirdi. Ben daha kaliteli bir ligde 2-3 sene once kendini gosterebilmesini isterdim..

Yorum

• İlk olarak Kemençeci tarafından gönderildi
                        Gitmek istedi mi istemedi mi tartışması yapmak bence gereksiz bu dakikadan sonra. Artık Fatih Tekke'ye Trabzonspor'a verdiklerinden ötürü teşekkür etmek ve güle güle demek zamanıdır.
                        Fatih henüz gitmedi, kimse bizi Fatih'in gittiği fikrine alıştırmaya çalışmasın. Daha imza atılmadı ve ben bunu kabullenmek istemiyorum.
                        Taraftarin iyisi

Eski kullanıcı adı : Tslidrist

Yorum

• Gidişat o yönde, hatta Fatih'in gitmemesi büyük sürpriz olacakken kendimizi kandırmanın manası yok bence.

Yorum

• İlk olarak gkalmuk tarafından gönderildi
                            aynı fatih 1-1,5 ay oncede gidecegım bu kadar basıt dedı hangısıne ınanalım.ikisinide soyleyen aynı kısı.

bunların ıkısıde dogru olamaz.
                            ortada bır sey var fatıh yalancı.bırınden bırı yalan cunku.
                            kıncısı ıkı yuzlu.
                            madem gıtmek ıstemıyor.yonetım bunu bılse yollamak ısteseler bıle nasıl yollayacaklar.bence hem yonetım hemde fatıh basına karsı farklı bıze karsı
                            farklı konusuyolar.
                            fatıh eger gıtmeyecegım dıye dogru dıyosa, o havaalanındakılerın MANTIKLI bır acıklamasını yapsın.
                            son olarak eger p.tesi veya daja sonrakı gunlerde gıderse istediği içindir yoksa gerçekten istemiyorsa gönderemzler.taraftar bırakmaz.
                            inşallah gitmek istemiyordur gerçekten.o havaalnındaki çıkışının bir açıklaması vardr.
                            Fatih kimseden çekinmesin taraftara açıklasın herşeyi bak ozaman omu gidiyo yoksa yönetim mi.
                            Sana da aynı şeyi diyeceğim.
                            Dostum daha öncede defalarca yazıldı Fatih Zenit'e gitmek ister mi söylermisin? Bırak Fatih'i Ergin bile o takıma gitmek istemez. Ama Fatih'e Trabzonsporun çıkarları için böyle yapman gerekiyor denirse , oda kendini feda edecek kadar Trabzonsporludur. Hala gitmek istemezse gitmez deyip durmayın lütfen.
                            Taraftarin iyisi

Eski kullanıcı adı : Tslidrist

Yorum

Sana da aynı şeyi diyeceğim.
                              Dostum daha öncede defalarca yazıldı Fatih Zenit'e gitmek ister mi söylermisin? Bırak Fatih'i Ergin bile o takıma gitmek istemez. Ama Fatih'e Trabzonsporun çıkarları için böyle yapman gerekiyor denirse , oda kendini feda edecek kadar Trabzonsporludur. Hala gitmek istemezse gitmez deyip durmayın lütfen.
                              sence suan trabzonsporun parayamı yoksa fatihemi daha çok ihtiyacı var.(aklı karısık olmayan formunda bır fatih tekke)
                              bildiğim kadarı ile ts nin borc batagında degıl.
                              Fatih bunları bilmiyomu biliyodur.e o zaman fatihin satılmasın da ts nin çıkarı ne para dışında.
                              bence faih marceli ve olursa denilsonlu kadro ile ts ye daha çok fayda sağlar. kazanacagımız maclar la hem gelır gelır hemde morallerımız duzelır.

eger fatıh sırf bu sebeple ayrılıyosa yazık olur derım.

Yorum

Fatih henüz gitmedi, kimse bizi Fatih'in gittiği fikrine alıştırmaya çalışmasın. Daha imza atılmadı ve ben bunu kabullenmek istemiyorum.
                                inşallah.pazartesiye kadar bekleyeceğiz.atarsada bizimle atsın uzatmak için.

Yorum

Çalışıyor...
                                X