Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke | Rubin Kazan

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak cIlgInIm tarafından gönderildi
    tabi satacaksın.. bıraksın gitsin ya.. oynayacagı bir senedir seneye dönüp dolaşıp gelecegi yer yine Trabzonsordur..satılması gereken birisi haline geldi artık.. gökdenizi neden istemiyorlar anlamış degilim..
    bu sene ii top oynasın oda gidicidir.biraz prim yapması gerekir
    önümüzdeki sezonda boşa geçeceğe benzer

Yorum

• Bu yönetim ilk seçildiği zaman sevinçten havalara uçmuştum ne yalan söyliyim.Ama geldiklerinden bu yana yaptıklarını gördükten sonra keşke diyorum özkan sümer seçilseymiş.

Sen "yıldız" alacam diyosun ki bunu senden hiç kimse istemedi bunu yapmadığın gibi takımın beynini sezonun başlamasına 1 hafta kala satıyosun.

Eeee FATİH ten doğcak boşluğu kimle doldurmayı düşünüyosun sayın ALBAYRAK?ersen martin le mi cem demir le mi?Ne olacak şimdi?Seçildiğin güne ve kendime lanet ediyorum.ne kadar aptalmışımki beni uyaran tüm TRABZONSPOR lu kardeşlerime karşı seni amansız savundum.En kısa sürede TRABZONSPOR başkanlığından istifa etmen dileğiyle ...
      MİMOZA

Yorum

• İlk olarak #10 Fietra tarafından gönderildi
        Bir Fatih gider bir Fatih gelir.Üzülürsem sadece Avrupa diye Rusya'ya gitmesine üzülürüm.

gitmesi kolay olurda diğeri ne zaman gelir meçhul,
        işi bilenler önce bulupo sonra satıyo.işin doğrusu bu.
        yoksa senın dediğin gibi olmuyo işler biri gider biri gelir.
        ronaldinho da gelir ama barca sor yenısını bulmadan zor satar.

birde bu avrupa işi hakan şükür oynadı arif oynaı bir çoğuda oynuyo adam gibi bir takımda oynamadıktan sonra hertada yana wiganda oynamıssın ne farkeder. bunu mu anlatan cocuklarına.ilk 5 e giren takıma gidersin yada ismi olan tamam anlarım örnek emre inter newcastle.yoksa diğerleri sırf o ligte oynadım dem ek için takımını bırakmaya değer mi.

Yorum

• Bu zenite ali şen ortakmı?eğer dediğin gibi ortaksa adamların bir futbolcuyu almak için yaptıkları çalışmayı bizim yöneticilerimizin örnek alması gerek.

Yorum

• iyi oynadıgından satılmamalı .. yaptıkları ve cektiklerimiz için yollanmalı.. hemde öyle bir yollanmalı ki geri dönüşü olmayan bir yola.. bizse kucak actık sarıldık ne büyük iş..

sonra istanbul takımlarını şike haksızlık gibi olaylarla sucluyoruz . önceden cevap veremiyorlardı simdi ise öyle bişe dediğimizde yap bi kupon diyorlar ..
            Trabzonspor

Yorum

• Fatih Tekke'nin Zenit'e gitmesini Nuri Albayrak istemiyormuş. Fatih başkanı ikna etmek için bir kaç gün önce istanbul'a gitmiş. Yöneticiler felan başkanı ikna etmeye çalışyıormuş yerel bir gazetenin haberine göre...

Bana da mantıklı geldi Zenit yöneticileri Trabzon'dayken Fatih neden İstanbul'a gitsin... Başkan Fatih'i satıp olası bir başarısızlıkta bunun hesabını veremeyiz felan demiş, miş muş,,,,
              Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
              (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

• İlk olarak Emorfo tarafından gönderildi
                Fatih Tekke'nin Zenit'e gitmesini Nuri Albayrak istemiyormuş. Fatih başkanı ikna etmek için bir kaç gün önce istanbul'a gitmiş. Yöneticiler felan başkanı ikna etmeye çalışyıormuş yerel bir gazetenin haberine göre...

Bana da mantıklı geldi Zenit yöneticileri Trabzon'dayken Fatih neden İstanbul'a gitsin... Başkan Fatih'i satıp olası bir başarısızlıkta bunun hesabını veremeyiz felan demiş, miş muş,,,,
                Fatih'i toplumun önüne atıyorsun
                Aslına bakarsan verdiği sözleri zaten yerine getirememiş bir başkan takımın kaptanı ve en etkili adamını yollayıp kendi kendini darboğaza sokmak istemez. Çok da mantıksız durmuyor.

Ama burası Trabzon... 15 günde tüm detaylar gelir sağdan soldan. Çok da önemli değil ama Fatih kendi mi gidiyor, gönderiliyor mu herkes görür yakında.

Yorum

• İlk olarak perhaps tarafından gönderildi
                  Fatih'i toplumun önüne atıyorsun
                  Aslına bakarsan verdiği sözleri zaten yerine getirememiş bir başkan takımın kaptanı ve en etkili adamını yollayıp kendi kendini darboğaza sokmak istemez. Çok da mantıksız durmuyor.

Ama burası Trabzon... 15 günde tüm detaylar gelir sağdan soldan. Çok da önemli değil ama Fatih kendi mi gidiyor, gönderiliyor mu herkes görür yakında.
                  ya kardeş kusura bakmada yönetimin fatih itopllumun önüne atma gibi bi durumu yop bunu yapan yalan yanlış haber yapan basındır.yanılıyomuyum?

Yorum

• İlk olarak kolombo tarafından gönderildi
                    ya kardeş kusura bakmada yönetimin fatih itopllumun önüne atma gibi bi durumu yop bunu yapan yalan yanlış haber yapan basındır.yanılıyomuyum?
                    Bi yanlış anlama olmasın, "toplum önüne atmak" bir ironiydi sadece. Haber konusunda söyleyecek bir şeyim yok ama çok yalan-yanlışını gördük tabi, ittiyatlı olmak lazım.

Yorum

• İlk olarak perhaps tarafından gönderildi
                      Bi yanlış anlama olmasın, "toplum önüne atmak" bir ironiydi sadece. Haber konusunda söyleyecek bir şeyim yok ama çok yalan-yanlışını gördük tabi, ittiyatlı olmak lazım.
                      kusura bakma dikkatimden kaçmış ya konu ile alaksı yok ama marce için karşılama falan düşünülmüyormu

Yorum

• Fatih toplumun önüne atmıyorum, yerel gazetenin haberi böyle bana da mantıklı geldi. Bildiğim Nuri Albayrak bu riske kolay kolay girmez. Her berabere ve ya malup bitirdiğimiz maçtan sonra sürekli eleştirilecek yönetim, camia Fatih'i sattılar öyle oldu böyle oldu diyecek. Gerçekten tam kumar...

Olaylara duygusal yaklaşıyoruz biraz gerçekleri görürsek Fatih Trabzonspor'un büyük silahı evet fakat 29 yaşındaki bir futbolcumuza 8 milyon avro gibi bir para teklif ediliyorsa satacaksın... Önemli olan Fatih'in yerini doldurabilmek Fatih'ten gelen parayı çok iyi kullanmaktır. Yöneticilik bunu gerektirir. Ancak herşey zamansız gerçekleşiyor malesef...

Marcelinho ve Denilson gelsin dediğim gibi forvete bir tane kütük koy gol kralı olur oyun sistemini oturtursan...
                        Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
                        (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

• artık fatih giddi bunu kabullenmemiz lazım.ALLAH kaptanın yolunu açık etsin.
                          ''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''
                          Kazım Koyuncu

Yorum

• avrupada hayalını kurdugu takıma gıtmıstır ınşallahh ee nede olsa o takım zenit avrupanın kalbur ustu takımlarından bırı
                            sorma neden...
                            hamiiiiiii mandıralıııııııı...

Yorum

• Bu saatten sonra yapılacak tek birşey kalıyor... Türkiye'nin en iyi forvetini, kaptanımızı, en iyi şekilde Trabzon'dan uğurlamak...

Bunun için bir organizasyon düşünülüyor mu Trabzon'da...

Yorum

• İlk olarak frango tarafından gönderildi
                                avrupada hayalını kurdugu takıma gıtmıstır ınşallahh ee nede olsa o takım zenit avrupanın kalbur ustu takımlarından bırı
                                fatihin ne suçu var bedeli belli zenit pesin veriyo fatih yıld a4 trilyon alacak bu parayı avrupadan bi takım verir mi sence vermez

Yorum

Çalışıyor...
                                X