Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke | Rubin Kazan

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Zenit Fatih Tekke'yle güldü
    Trabzonspor'dan Rusya'nın Zenit takımına transfer olan Fatih Tekke, çıktığı ilk maçında golünü attı. Evinde Shinnik'i konuk eden Zenit rakibini Tekke'nin attığı golle 1-0 yenerek puanını 22'ye yükseltti.

Maça yedek başlayan Fatih Tekke, 55. dakikada oyuna girdi ve 69. dakikada attığı golle ilk maçta klasını göstermiş oldu.
    "Ya biz 2010-2011 Şampiyonluk Kupasını alacağız, ya da o bizi"...

Yorum

• Fatih in bir golüne bu kadar üzüleceğimi hiç düşünmemiştim...Sanki Fatih Trabzonspor da da kendi kalesine gol attı gibi oldum...
      "Ya biz 2010-2011 Şampiyonluk Kupasını alacağız, ya da o bizi"...

Yorum

• ben cok sevindim gol atmasına basarılı olmasını cok istiyorum onun

Yorum

• nede olsa Trabzonsporlu tekke die bilinecek. ben şahsen çok mutlu oluyorum keşke her maç 3 5 atsa
          Hadi eyvallah..

Yorum

• helal olsun be fatih golünü attin, sanada bu yakisir.

Yorum

• Helel olsun fatih abi . 3-5 atarsın insallah her hafta
              GOKDENİZ KARADENİZ

---------61---------

Yorum

• Şu Ruslar gelsin de golü bi seyredelim.

Yorum

• ah kral gittin ellere atıyon oralarda biz şut çekemez olduk
                  Trabzon'da dogan Kanuni Sultan Süleyman
                  Padişahlar arasında en uzun süre ve en çok topraga sahip olandır
                  çünkü o da bizim gibi BİZE HER YER TRABZON demiştir .

Yorum

• Arkadaşlar böyle olursa biz hersene F.tekke'yi ararız.20 sene sonra bmn forumu:

a : Bu iş bu böyle yürümez ahmetle,mehmetle olacak iş değil bu.Bunlar gitsin 2. ligde oynasın.
                    b : Haklısın abi.Hala Fatih gibi bi adam hala bulamadık.Yönetim istifa!!

yani diyeceğim şudurki: Fatih trabzon'a yıllarca hizmet etti.Trabzonu başarıyla temsil etti.Ve hala Rusya'da gollerine devam edip,temsil etmeye devam etmekte.Çok güzel gollere imza atti.Nasıl olsa oda her insanoğlu gibi yaşlanıp, futbolu bir gün bırakacaktı.O zaman napacaktık..Öyleyse bizim bir misyonumuz olmalı :yeni yetenekleri keşfetmek, kendi alt yapımızdaki futbolculara gereken önemi vermek.Fatih gibi,Hami gibi oyuncular yine kendi içimizden çıkacaktır.Belkide daha iyileri.Son olarakta kadromuzda bulunan oyunculara güvenilmeli.Zaten güven ve inanmak başarıyı getirecektir..

Saygılar.
                    Yeryüzü boşaldı habersiz miyiz ?
                    Güneşe göç var da kalan biz miyiz ?
                    N.F.Kısakürek

Yorum

• iste FATIH TEKKE bu!!
                      Bugün dünden akıllı değilsen kayıptasın!

Yorum

• dünki kayseri macinda fatih bizde olsaydi galip gelirdik.düsünün marcelinho,yattara ve fatih tekke yanyana.üffffff.

Yorum

• helal olsun kaptana yakışır ona goller
                          sadece aşk bizimkisi

Yorum

• işte golcü, işte kaptan, işte sultan, işte kurtarıcı..KRAL ı anlatmak için kelimeler yetmez..Ben FATİH in resmini bile 8 000 000 euro satmam

YÜRÜ BE KRALLL.SEN HER ŞEYLERİN EN İYİSİNE LAYIKSIN...

ve diyorum ki; FATİH i satıp bu takıma ERSEN, UMUT, CEM i golcü diye getiren yönetim sen bu işi bilmiyorsun onun için yönetim istifa

Yorum

• Bu kadar basit ama anlayana.

Kalitesini tartışanlara, arkasından defolup gitsin diyenlere, ruhsuz diyenlere cevap verdi yine ve vermeye devam edecek.

Alemin Kralı Fatih Sultan Tekke.

Yorum

• ah allahim ah bi sezon daha kalsaydin olmazmiydi offf offfffffff :.(
                                "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

Çalışıyor...
                                X