Bu ilk ziyaretinizse, önce bağlantıya tıklayarak SSS bölümünü kontrol etmeyi unutmayın.
Mesaj göndermeden önce kayıt olmanız gerekebilir: devam etmek için önce kayıt linkine tıklayın.
Mesajları görüntülemeye başlamak için, aşağıdaki seçimden ziyaret etmek istediğiniz forumu seçin.
fatih tekke ntv yaptıgı konusmada zenıte gittigini allah nasip ederse dondugunde tekrar trabzonspor formasını giymek istedigini soledi güle güle kaptan..
"t®ß" Biz TRABZON'luyuz; Susarsak Güneş Doğar, Konusursak Ay yanar, İsyanımızda Kıyamet Kopar
Lanet olsun, kulübe kazandıracağın paray değil, atacağın golleri tercih ederdik Fatih Tekke.
Sen de söylüyorsun Zenit senin hedefin değildi. Trabzonspora kazandıracağın parayı düşünmek sana mı kaldı be kardeşim.
o zamana kadar yerin dolmus olur fatih bey..Tam ideal Kadroyu kuruyoruk derken sen cekip gidiyorsun..hemde gittigin takimda takim olsa
beyfendı burayı babasının takımı sandı gıdecekmıs ıkı sene sonra donecekmıs,bızde oturup bekleyecegız, cok heyecenalıymıs takıma destek olmak ıcın gıtmıs yoksa ocak ayında dafa fazla paraya
(galıba fenere) gıdermıs.bence laf salatası yaptı.
3 gunde olmus hersey falan fılan. herkese tesekkur edıyomus,amacı daha buyuk klubmus ama trabzonspora faydalı olmak ıcın gıtmısmıs , zaten kekelıyodu ben basta fatıh degıl zannettım.
beyfendı gıder ayak kapıyıda donmek ıcın acık bıraktı
Tekke 7,5 milyon avroya zenite transfer oldugunu bunun kendisi için yeni bir başlangıç oldugunu ve menfaatlere göre (özellikle takımın) hareket ettigini söyledi.
Rusyaya alışabilecegini futbolun sahada oynandıgını ama kendisinin memleketinin ekmegini ve suyunu özleyecegini söyledi.
Yönetime teşşekkür etti.
Gelecegim yer gene trabzonspordur dedi.
Ama öyle bir konustuki tek amac para gitmesi için yani takıma katkı için.
Sanki bizim 100 milyon dolar borcumuz varda Fatihi satıyoruz borcumuzu kapatacagız.
Artık yoruldugunu (saha dışı sebeblerden dolayı) gene üstü kapalı ifade etti.
Giderken ki amacını sordu gültekin ama öyle bir cevap verdiki Fatih ona hiç yakışmadı.
Elin rus takımını ir kiev bir shaktar yapmak için gitmek ona hiç yakışmadı.
Kalıp Trabzonsporun şampiyonlugu demek sanki daha dogru olurdu.Ona daha çok yakışırdı...
Kral gitti arkadaşlar.Ama Yaşasın yeni kral diyebilirmiyiz işte bu soru işareti???
beyfendı burayı babasının takımı sandı gıdecekmıs ıkı sene sonra donecekmıs,bızde oturup bekleyecegız, cok heyecenalıymıs takıma destek olmak ıcın gıtmıs yoksa ocak ayında dafa fazla paraya
(galıba fenere) gıdermıs.bence laf salatası yaptı.
3 gunde olmus hersey falan fılan. herkese tesekkur edıyomus,amacı daha buyuk klubmus ama trabzonspora faydalı olmak ıcın gıtmısmıs , zaten kekelıyodu ben basta fatıh degıl zannettım.
beyfendı gıder ayak kapıyıda donmek ıcın acık bıraktı
donerse kapımız acık tabi ...gidiyor diye kın tutacak degiliz..
"t®ß" Biz TRABZON'luyuz; Susarsak Güneş Doğar, Konusursak Ay yanar, İsyanımızda Kıyamet Kopar
Yorum