Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke | Rubin Kazan

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Fatih Tekke gitmeli. En azindan giderse üzülmem. Hatta Fenerbahçe'ye bile gidebilir. Daha iyisini alacaksak sorun yok. Ama bu yönetim bizi kandirmiyodur umarim. Zira henüz birakin yildiz transferini, teknik direktör isini bile halledemediler. Basindan beri samimiyetine inanmadigim yönetim, her geçen gün iyiden iyiye inandiriciligini kaybediyor kamuoyunun gözünde..

Bir an önce teknik direktör sorununu çözmeli ve sonra da 3-4 tane kaliteli futbolcu transfer etmeli.. Yoksa biz önümüzdeki sezonu da "bir an önce bitse de kurtulsak" diye izlemeye devam ederiz..Edited by: Oguz
    Fırtına olarak başladı, sahici bir ihtilâle dönüştü, uzun zamandır “sadece” bir efsane..

www.fikirbahcesi.net

Yorum

• FATIH?I SATANI TRABZONSPOR SATAR" <DETAILS>
      Can Bartu?nun dünkü Hürriyet Gazetesi?ndeki ?Paran varsa Fatih?i alirsin? yazisini okumussunuzdur.
      Söyle diyor Bartu; "Fatih Fenerbahçe?ye faydali olur mu? Diye sorarsaniz. Yüzde yüz olur derim. O komple bir oyuncu? Mükemmel bir oyuncu. Böyle bir futbolcu Türkse, paran varsa, paraya kiyar alirsin"
      Bir Fenerbahçeli olan Can Bartu?nun yazdiklari bu...
      Fatih?in özelliklerini anlatmaya gerek yok. Türkiye?de sira disi tek oyuncu Fatih Tekke?dir. Bunu 97?de takimda yer bulamadiginda söylüyorduk, 99?da kovuldugunda da? Ancak bilmeyenler vardi. Hatta bunlar çogunluktaydi?
      Hiç unutmam. 1995 yilinda Daum?un dahi ilan edildigi, Trabzonspor?un Besiktas?a 2-0 yenildigi maçtan önce PAF?larin maçi vardi Petrolofisi?yle. Fatih?i o maçta izledikten sonra heyecanla dönemin altyapi genel koordinatörü Özkan Sümer?i aradim. Oyuncunun kim oldugunu sordum. Sümer?in cevabi aynen söyle olmustu; "35 yillik futbol hayatimda gördügüm en yetenekli futbolcu?"
      Sümer?in bu cevabi beni daha da çok heyecanlandirdi?
      Dile kolay tam 11 yil önce. Fatih Tekke henüz 17 yasinda?
      Senol Günes?le baslayan serüveni kendi hatasindan kaynaklanan nedenlerle hem Yilmaz Vural?a, hem de Giray Bulak?a takildi. Hatta iki kez sürgüne gönderildi. Ilk sürgünde ayagi kirildi. Üstelik tedavisini Haluk Ulusoy yurt disinda yaptirdi.
      Fatih, büyükleri yardimci olmasa da sorunlarini bir sekilde asmasini bildi. Sonunda da kendisini yetistiren Sümer tarafindan tekrar geri alindi?
      Son iki sezondur da büyük çikis gösterdi. Hakli olarak da transfer piyasasinin en gözde ismi oldu.
      Mukavelesinin bitmesine bir yil var. Basinda çikan haberlere göre gitmek istediginin mesaji veriliyor.
      Ben bu yazilip çizilenlere asla inanmiyorum. Fatih Tekke çok iyi bir Trabzonsporludur.
      Trabzonspor?un sampiyonlugunu da herkesten çok istiyor?
      Galatsaray?in sampiyonlugu sonrasi, Hasan Sas?in hirsi konusuldu. Çok degil bir yil önce ayni Hasan Sas?in ?Ruhsuzlugu? konusuluyordu. Hatta Galatasaray?dan ha gönderildi, ha gönderilecekti. Sonuçta Hasan Sas kaldi, bu yil da motive oldu. Takiminin sampiyonlugunda da en büyük pay sahibiydi?
      Fatih Tekke, Hasan Sas?in düstügü durumlara hiç düsmedi. Bir takim hatalar yapsa da Trabzonspor?un en kötü aninda bile en iyi olmasini bildi? Ancak, O da diger futbolcular gibi bu sezon (ruhsal kondisyon problemi) yasadi.
      Büyük umutlarla baslanan 2005-2006 sezonu, önce Anarthosis faciasi, ardindan lig ve kupada yasanan hüsranlarla tüm camiayi oldugu gibi futbolculari da demoralize etti?
      Yeni yönetim de teshiste hata yapinca, tedaviyi yapamadi. Yangina körükle gitti. Ara transferde birçok oyuncuyu gönderip, yerlerine bir çok vasifsiz oyuncu alinca, Trabzonspor futbol olarak dibe vurdu.
      Oysa yapilacak is "Transfer operasyonu" degil, ruhsal kondisyonu saglayacak terapiydi. Tükenmislik sendromunu asacak psikolojik yaklasimlardi?
      Acemi yönetim yasanan bu "Ruhsal travma"yi göremedi. Transferle, primle, tehditle, "deprasyon"a girmis oyunculara ruhsal canlilik kazandirmaya çalisti.
      Aslinda futbolun ruhunu bilmeyenlerden daha fazlasini bilmesi de beklenemezdi.
      Olmadi. Olamazdi da?
      "Parali baskan" söylemlerine ragmen, birçok futbolcu Trabzonspor?dan ayrilmak istedi. Devre arasinda gidenler oldu. Simdi de gitmek isteyenler var.
      Neden?
      Önce ortam bozuldu. Ortam bozulunca, düzen bozuldu. Düzen bozulunca, sistem bozuldu. Sistem bozulunca, dogrularla yanlislar birbirine karisti?
      Fatih Tekke kendi ve çevresindekilerin yanlislarina ragmen bu tükenmisligin içerisinde yine de ayakta kalmayi basardi.
      Basardi ki, gündemin birinci sirasinda? Eger Nuri Albayrak ve ekibi, Fatih Tekke ve diger oyuncularin ruhsal kondisyonunu etkileyecek güven verici uygulamalar yapsaydi, inanin iki sezon üst üste ligi ikinci tamamlayan ve oynadigi futbolla gönüllerin sampiyonu olan bu oyuncular çok daha iyisini yapardi? Yönetim, yildizlarini koruyamadi?
      Yönetim, yildizlarindan verim alacak yöntemler gelistiremedi?
      Görünen o ki, içinde yasadigi ortam Fatih Tekke?yi o kadar umutsuzluga düsürdü ki, sevdigi Trabzonspor?dan ayrilma düsüncesini bile aklina getirdi?
      Acemi yönetim de bu durumu firsat bilerek açiklama yapti;
      "Fatih Tekke?yi birakmak istemiyoruz. Ancak gitmek isterse yapacagimiz bir sey yok?"
      Soruyorum simdi Nuri Albayrak ve yönetimine.
      Sadece yönetime degil, tüm caimaya ve taraftarlara.
      Toplumu vaat yagmuruna tutarak isbasina gelen bu yönetimin durusu, böyle mi olmaliydi?
      Yoksa, medyanin karsisina geçip, önce mukavelesini uzattiktan sonra, "Trabzonspor?u sampiyon yapmadan hiçbir yere gitmem" diyecek kosullar mi olusturulmaliydi?
      Camiaya inanç ve güven mi asilamaliydi?
      Satmanin zeminini olusturmak da yönetimin elinde, tutmanin zeminini olusturmak da?
      Nuri Albayrak ve ekibi satmanin zeminini olusturuyor?
      Faruk Özak yikimin yasandigi 96 yilinda sampiyonlugu kaybettikten sonra bile Ogün ve Abdullah?la sözlesme imzalamisti?
      Gitti, gidiyor denilen Gökdeniz ile Özkan Sümer?in görüsmesi bes dakika sürmüstü.
      Atay Aktug, en kizgin dönemde "Gökdeniz ve Fatih?i sampiyon yapmadan birakmam" demisti ve anlasmisti.
      Bakin siz ise ki, Trabzonspor geleneklerinden gelen baskanlar en zor anlarda bile yildizlarini çok kolay bir sekilde takimda tutarken, parali baskan tutamayabileceginin mesajini vererek toplumu yavas yavas satisa alistiriyor.
      Birakin satmayi, toplumu vaat yagmuruna tutarak isbasina gelen bu yönetimin Fatih Tekke?nin satilmasini tartismaya açmasi bile ayip?
      Delegeler yönetimi göreve yildizlari satmasi için degil, almasi için getirdi. Kimi kandirdiklarini saniyorlar. Bir futbolcuyu satmayi kafaniza koydunuzmu, kosullarini da olusturur, zeminini de hazirlarsiniz.
      Su anda yapildigi gibi?
      Elinizdeki en iyi silahinizi rakibinize vereceksiniz, sonra da toplumu sampiyonluga inandiracaksiniz. Lütfen aklinizi basiniza toplayiniz. Henüz yol yakinken sevdadan vazgeçin
      Murdar bir halden muhteşem bir maziye kanatlanmak gericilikse, her namuslu insan gericidir...
      Trabzon icin olmeli, Trabzonspor icin harp etmeli...
      Mustafa Korkmaz

Yorum

• Arkadaslar, Fatih gereken açiklamayi yapmis.Olay bu kadar, bunun disindaki haberlere itibar etmeye gerek yok.

Fatih Tekke: Yurt içinde bir takima gitmek istemiyorum <?:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-comfficeffice" />

Fenerbahçe ve Besiktas'in transfer gündeminde olan Trabzonspor takimi kaptani Fatih Tekke, yurt içinde bir takima gitmek istemedigini söyledi.
        (A) Milli Futbol Takimi'nin Almanya kampinda bulunan Fatih Tekke, AA muhabirine yaptigi açiklamada, yurt disinda bulundugu için transfer haberlerini takip edemedigini belirterek, ''Benimle transferim konusunda su ana dek kimse konusmadi. Yazilip çizilenler benim disimda gelisen olaylar. Kesinlikle yurt içinde bir takima gitmek istemiyorum. Böyle bir düsüncem yok'' dedi.
        Trabzonspor'dan ayrilmasi halinde Avrupa'ya gidecegi yönünde açiklamalar yaptigini dile getiren Fatih Tekke, söyle devam etti:
        ''3 yildir ben bunu diyorum. Insanlar niye farkli yerlere çekiyorlar. Trabzonspor benim hayatim. Futbolun içinde de disinda da olsam bu camianin içindeyim. Avrupa olmazsa Trabzonspor'da kalacagim. Fatih Tekke, Trabzonspor'un kaptanidir. Trabzonspor'un oldugu yerde de her türlü fedakarligi yaparim. Trabzonspor'un menfaatini isteyen bir kisiyim. Ölünceye kadar da Trabzonspor'un menfaati dogrultusunda davranmaya devam edecegim.'' Su ana dek hiçbir kulüple görüsmedigini ifade eden Fatih Tekke, ''Menajerlerim araciligiyla Ingiltere'den Everton, Tottenham ve Almanya'nin Bayern Münih takimindan transfer önerisi aldim. Bayern Münih de gelip beni izleyecekmis. Maddi olarak yüksek, kulübe menfaati olursa Trabzon'u, Trabzonspor'u basarili biçimde Avrupa'da temsil etmek isterim. 10-15 gün içinde bu konu netlesir'' diye konustu.<BR style="mso-special-character: line-break"><BR style="mso-special-character: line-break">
        Bertrand Russell : "İstediğiniz bazı şeylere sahip olamamak, mutluluğun bir parçasıdır."

Yorum

• Fatih Tekke: Yurt içinde bir takima gitmek istemiyorum <?:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-comfficeffice" /><?AMESPACE PREFIX = O /><O:P></O:P>

Fenerbahçe ve Besiktas'in transfer gündeminde olan Trabzonspor takimi kaptani Fatih Tekke, yurt içinde bir takima gitmek istemedigini söyledi.
          (A) Milli Futbol Takimi'nin Almanya kampinda bulunan Fatih Tekke, AA muhabirine yaptigi açiklamada, yurt disinda bulundugu için transfer haberlerini takip edemedigini belirterek, ''Benimle transferim konusunda su ana dek kimse konusmadi. Yazilip çizilenler benim disimda gelisen olaylar. Kesinlikle yurt içinde bir takima gitmek istemiyorum. Böyle bir düsüncem yok'' dedi.
          Trabzonspor'dan ayrilmasi halinde Avrupa'ya gidecegi yönünde açiklamalar yaptigini dile getiren Fatih Tekke, söyle devam etti:
          ''3 yildir ben bunu diyorum. Insanlar niye farkli yerlere çekiyorlar. Trabzonspor benim hayatim. Futbolun içinde de disinda da olsam bu camianin içindeyim. Avrupa olmazsa Trabzonspor'da kalacagim. Fatih Tekke, Trabzonspor'un kaptanidir. Trabzonspor'un oldugu yerde de her türlü fedakarligi yaparim. Trabzonspor'un menfaatini isteyen bir kisiyim. Ölünceye kadar da Trabzonspor'un menfaati dogrultusunda davranmaya devam edecegim.'' Su ana dek hiçbir kulüple görüsmedigini ifade eden Fatih Tekke, ''Menajerlerim araciligiyla Ingiltere'den Everton, Tottenham ve Almanya'nin Bayern Münih takimindan transfer önerisi aldim. Bayern Münih de gelip beni izleyecekmis. Maddi olarak yüksek, kulübe menfaati olursa Trabzon'u, Trabzonspor'u basarili biçimde Avrupa'da temsil etmek isterim. 10-15 gün içinde bu konu netlesir'' diye konustu.

--------

fotomaç,sabah ve milliyete kapak !<BR style="mso-special-character: line-break">Edited by: Oflu144

Yorum

• iste kaptan budur dememismiydim bunu birisi antuya yapistirsin[img]smileys/smiley32.gif[/img]
            "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• [img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]Can Bartu [img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]
              Kendini geliştirmeli(!). Hiç bir futbolcu Trabzonspor'dan üstün değildir(!). Yeniden yapılanalım(!). Özümüze dönmeliyiz(!). Transferi kapattık(!).

Yorum

• İlk olarak Oflu144 tarafından gönderildi
                Fatih Tekke: Yurt içinde bir takima gitmek istemiyorum <?:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-comfficeffice" /><?AMESPACE PREFIX = O /><O:P></O:P>

''3 yildir ben bunu diyorum. Insanlar niye farkli yerlere çekiyorlar. Trabzonspor benim hayatim. Futbolun içinde de disinda da olsam bu camianin içindeyim. Avrupa olmazsa Trabzonspor'da kalacagim. Fatih Tekke, Trabzonspor'un kaptanidir. Trabzonspor'un oldugu yerde de her türlü fedakarligi yaparim. Trabzonspor'un menfaatini isteyen bir kisiyim. Ölünceye kadar da Trabzonspor'un menfaati dogrultusunda davranmaya devam edecegim.'' Su ana dek hiçbir kulüple görüsmedigini ifade eden Fatih Tekke, ''Menajerlerim araciligiyla Ingiltere'den Everton, Tottenham ve Almanya'nin Bayern Münih takimindan transfer önerisi aldim. Bayern Münih de gelip beni izleyecekmis. Maddi olarak yüksek, kulübe menfaati olursa Trabzon'u, Trabzonspor'u basarili biçimde Avrupa'da temsil etmek isterim. 10-15 gün içinde bu konu netlesir'' diye konustu.

--------

fotomaç,sabah ve milliyete kapak !<BR style="mso-special-character: line-break">

Bu ülkede, dogru haberler prim yapmaz... Mütareke basini, Fatih üzerinden gazete satmaya devam etsin. Fatih bu demeciyle, birkez daha yigitligini gösterdi. Aferim Fatih'e...

Kapak olsun yüzsüzlere, dogru diyorsun... Tabi onlarda yüz varsa...

Yorum

• BÜYÜK KAPTAN FATIH TEKKE[img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]

Yorum

• Bu sütunada yazacagim.Ilk transfer söylentileri çiktiginda o kadar dellendim ki FATIH SULTAN TEKKE yeaklima ne geldiyse yazdim FUTBOLCULAR kisminda kikonuya.ama sana bi özür borcum var kaptan.Benim yüzümü karartin.Ama iyikide kararttin.Ben hayat boyu böyle yüzü kara gezmeye raziyim yeter ki sen BIZI BIRAKMA.
                    MİMOZA

Yorum

• 'TRABZONSPOR BENIM HAYATIM'' ISTE BUDUR.[img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]

AVRUPADA ISALLAH BASARILI OLURSUN KAPTAN.

Yorum

• İlk olarak kutoz tarafından gönderildi
                        İlk olarak Oflu144 tarafından gönderildi
                        Fatih Tekke: Yurt içinde bir takima gitmek istemiyorum <?:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-comfficeffice" /><?AMESPACE PREFIX = O /><O:P></O:P>

--------

fotomaç,sabah ve milliyete kapak !<BR style="mso-special-character: line-break">

Bu ülkede, dogru haberler prim yapmaz... Mütareke basini, Fatih üzerinden gazete satmaya devam etsin. Fatih bu demeciyle, birkez daha yigitligini gösterdi. Aferim Fatih'e...

Kapak olsun yüzsüzlere, dogru diyorsun... Tabi onlarda yüz varsa...

Fatih Tekke sana hala çok kizginim ama buna ragmen sana karsi bir özür borcum var.

Yorum

• Anadolu Ajansi'nin sitesinde böyle bir habere rastlamadim. Haberi koyan arkadas rica etsem bana link yollar misin? Haberde sadece bir cümle var. O da söyle;

<TABLE cellSpacing=2 cellPadding=2 width=385>
                          <T>
                          <TR>
                          <TD =katayrintibaslik>TEKKE: ''YURT IÇINDE BIR TAKIMA GITMEK ISTEMIYORUM'' </TD></TR>
                          <TR>
                          <TD></TD></TR>
                          <TR>
                          <TD>TRABZON - Fenerbahçe ve Besiktas'in transfer gündeminde olan Trabzonspor takimi kaptani Fatih Tekke, yurt içinde bir takima gitmek istemedigini söyledi.</TD></TR></T></TABLE>

Rica etsem buraya yapistirdigin haberin linkini koyar misin?
                          Fırtına olarak başladı, sahici bir ihtilâle dönüştü, uzun zamandır “sadece” bir efsane..

www.fikirbahcesi.net

Yorum

• 20 ci sayfaya yazdim yine yaziyom fatih avrupaya gider ama bizans kopeklerine sadece yonetim tarafindan satilir istegiyle gitmez cunku kaptan has trabzonludur
                            kaptani bizans kopeklerine sataninda kellesini aliriz

!

Yorum

• İlk olarak metehan tarafından gönderildi
                              ''3 yildir ben bunu diyorum. Insanlar niye farkli yerlere çekiyorlar. Trabzonspor benim hayatim. Futbolun içinde de disinda da olsam bu camianin içindeyim. Avrupa olmazsa Trabzonspor'da kalacagim. Fatih Tekke, Trabzonspor'un kaptanidir. Trabzonspor'un oldugu yerde de her türlü fedakarligi yaparim. Trabzonspor'un menfaatini isteyen bir kisiyim. Ölünceye kadar da Trabzonspor'un menfaati dogrultusunda davranmaya devam edecegim.<BR style="mso-special-character: line-break"><BR style="mso-special-character: line-break">

Valla Metehan abi, Fatih bu açiklamalari yaptiysa ve arkasinda duracaksa helal olsun, daha önce yazdiklarim için de özür dilerim. Artik kalirsa kulübün menfaatleri dogrultusunda sözlesmesini uzatip gitmesi durumunda yine para kazandirmasini beklemeye hakkimiz var.

Yine de "çok yoruldum, bu sene olmazsa seneye zaten kesin olarak ayrilacagim" açiklamalarindan sonra biraz çark etmis gördüm seni kaptan...Edited by: perhaps

Yorum

• helal kaptana bu lafi dedin ya ölsekte gam yemyiz artikk

Yorum

Çalışıyor...
                                X