Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke | Rubin Kazan

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bir Fatih gider bir Fatih gelir.Üzülürsem sadece Avrupa diye Rusya'ya gitmesine üzülürüm.
    keyif adamı ..

Yorum

• eğer fatih türkiyeden kalkıp rusyaya trabzosnpor gibi bir kulüpten zenit gibi bir klübe gidecekse -Silinmiştir-
      En son admin tarafından düzenlendi; 30.07.2006, 01:35.
      is it worth die for TS?

Yorum

• fatih eğer sen para için gidiyorsan aynen -Silinmiştir- artık trabzonda işin olamaz para dediğin nedir ki elinin kiri bu saatten sonra daha çok para senin neyine şükretmesine bilene allah verir daha çoğunu alıpda ne yapacaksın

ama bunlar bir yalansa ve sen takımda kalırsa anlaki gerçek bir trabzonlusundur neden dersen kendini bir bizim yerimize koy anlıyacaksın ama avrupa da kıyak bir takım a gitsen bu kadar bize koymazdı yazık ediyorsun kendine..
        En son admin tarafından düzenlendi; 30.07.2006, 01:36.
        www.akyuzkalip.com
        www.facebook.com/akyuzkalip
        www.twitter.com/akyuzkalip

Yorum

• inşallah kalır fatih tekke ama giderse böyle bir takıma gitmemeli dah doğrusu gönderilmemeli ve eğer kaptanın gönlü yok ta yönetim yolluyorsa o zaman çok büyük bir ayıptır.Çünkü kralın yaptıklarının karşılığı para için satmak olmaz o bizi satmadı biz de onu böyle satamayız.Hiçbir futbolcu yönetimin uşağı değildir.Ayrıca böyle bir durum ileride fatih tekkenin durumunda olacak futbolculara da iyi bir örnek teşkil etmeyecektir.

Yorum

• Kaynak:Resmi site

Fatih’in söylemleri
            Brezilyalı teknik adam Fatih Tekke’nin transfer görüşmeleriyle ilgili olarak da şöyle konuştu: “Ben kalacağını düşünüyordum. Eğer takımdan ayrılırsa zorluk çekeceğiz ama O’nun yerini doldurmak için alternatifler arayacağız. Büyük kaptanların yeri dolmayabilir ama Fatih’in yerine oynayanları da yüreklendirmemiz gerekir. Kendisi dün saat 15.00’te beni aradı ve Başkan Nuri Albayrak’ın kendisiyle İstanbul’da görüşmek istediğini söyledi. Dün gece görüşme oldu ama nasıl sonuçlandı bilemiyorum. Fatih bana iyi bir teklif gelmesi halinde gitmek istediğini ve bunun için de birçok nedeni olduğunu anlattı.”

Bu kouşmaya göre Fatih büyük ihtimalle gidiyor.Yolun açık olsun kaptan...

Yorum

• Fatihin Avrupa rüyası Zenit mi?Fatih Avrupanın önde gelen takımlarından birine gitse üzülmezdim.Ama Zenit bizden daha büyük bir takım değil.

Yorum

• Başka başlıklarada yazdım ama burayada aktarmak istiyorum.

bu akşam II nci başkanla yaptığım telefon görüşmesinde Fatih Tekke'nin durumunu sordum. Oda bana "Fatih Tekke'yi satacaklar ama onuda ellerine yüzlerine bulaştırdılar" dedi...

Sanırım, bir takım sorunlar var. Bekleyip hep beraber göreceğiz.

Yorum

• İlk olarak kutoz tarafından gönderildi
                  Başka başlıklarada yazdım ama burayada aktarmak istiyorum.

bu akşam II nci başkanla yaptığım telefon görüşmesinde Fatih Tekke'nin durumunu sordum. Oda bana "Fatih Tekke'yi satacaklar ama onuda ellerine yüzlerine bulaştırdılar" dedi...

Sanırım, bir takım sorunlar var. Bekleyip hep beraber göreceğiz.
                  Bir şeyi becerememelerine ilk defa sevinirim

Yorum

• İlk olarak mulali61 tarafından gönderildi
                    eğer fatih türkiyeden kalkıp rusyaya trabzosnpor gibi bir kulüpten zenit gibi bir klübe gidecekse si....sn gitsin.......
                    Arkadaşım kullandığınız kelimelere dikkat edin. Fatih para için gitmiyor, yönetim ondan para kazanmak istiyor ve Fatih'e gitmen Trabzonsporun çıkarına olur maslını anlatıyor. Yoksa Fatih Znite mi gider, bizim yedekler bile gitmez o takıma. BUNU ANLAYIN ARTIIIIIIIIKKKK.
                    Taraftarin iyisi

Eski kullanıcı adı : Tslidrist

Yorum

• İlk olarak bordox tarafından gönderildi
                      Fatih 3 sezondur bizde,Fatih'in futbolculuğunu kimseyle tartışmam ama bence hem Trabzonspor hem de kendisi için çok iyi para var ortada.

Çok paranın şampiyonluğun garantisi olmadığı ortada ama Trabzonspor futbol kulübü bir futbolcusundan hemde sözleşmesi seneye sona erecek olan Fatih'den bu şekilde de faydalanmayı düşünebilir.

Fatih'in satılması ile bir şekilde kadro dönüşümü başlar artık şimdi Gökdeniz'e de değerini verseler satılsın derim açıkcası.Belli bir zaman içinde kadro yenilenmeli ve heyecanı canlı tutmalı Trabzonspor.

Verilecek karar riskli iyi para var rakamlar doğruysa yönetimin çok büyük bir riske girdiği de gerçek ama seneye bu kadar para veren olur mu?

En son şunu yazayım bu transferi isteyenler de istemeyenler de haklı,hayırlısı neyse olsun.
                      katılıyorum..
                      sürmene

Yorum

• fatih gitsin. beyinen bitmiş . fatih gitmek istiyor sahsi gitmek isdedigini tekrarlayıp tekrarlayıp duruyor. trabzonlu oldugu icin herkes duygusal davranıyor ya baska bir futbolcu deseydi gitmek isdedigini yerden yere vururdunuz. fatih gitsin be kardesim biktik simarikligindan!!!!! kendisi gitmek istiyor.. gidene eyvallah seneye bedava gidecegine para kazandirsinda gitsin.. git fatih git...
                        Trabzonspor, çiçegin kokusunun yaziya dökülememe halidir benim icin.. twitter @hakankont

Yorum

• inşallah fatih gitmez. ersen martin de alınmaz. ersen martin fasulye sırığı gibi bir adam. mehmet yılmazı gönderdik derken o nerden çıktı. marcelinho iyi mi kötü mü gelir mi gelmez mi göreceğiz ama kaptanın gitmesine her koşulda karşıyım. hele zenit gibi sıradan bile olmayan Ali Şen in ortağı olduğu bir takıma(bir taşla şampiyonluk kazanmıştı) tamamen karşıyım. para iyi diyorsunuz da para her şey değil. bu yönetim maddi yönden güçlü diye geldi. Bizim değerlerimiz var. biz istanbul takımı yada belediye takımı değiliz. Bize bu kadar hizmet eden Kaptanımızı istemediği halde para için Zenit gibi boktan bir takıma satıyorsak yanlış bir yola girdik demektir Trabzonspor şampiyonluklarını parayla kazanmadı. yüreğiyle oynayan trabzon çocuklarıyla ve onların hırsıyla kazandı.
                          sevdim seni bir kere başkasını sevemem
                          deli diyorlar bana desinler değişemem

Yorum

• hersey para kardesim.. bu kulup fatihin kulubu degil... benim senin kulubun. 30 yasına gelmiş bir futbolcuya 8.5 mılyon euro verecekler hersey para degıl trabzon zengın bır kulup degıl.. daha 20 mılyon verıp maca gıdemıyoruz...
                            Trabzonspor, çiçegin kokusunun yaziya dökülememe halidir benim icin.. twitter @hakankont

Yorum

• Bu paraya bende Fatihi satardım.

Yorum

• İlk olarak poseidon_61 tarafından gönderildi
                                Bu paraya bende Fatihi satardım.
                                tabi satacaksın.. bıraksın gitsin ya.. oynayacagı bir senedir seneye dönüp dolaşıp gelecegi yer yine Trabzonsordur..satılması gereken birisi haline geldi artık.. gökdenizi neden istemiyorlar anlamış degilim..
                                Trabzonspor

Yorum

Çalışıyor...
                                X