Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke | Rubin Kazan

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• of ya hadi hayırı olsun
    ''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''
    Kazım Koyuncu

Yorum

• ben a şampiyonluk diyorum kim ne derse desin
      Tribünde Küfüre HAYIRRRR!!!!!!!!!

Yorum

• c iş bilmezlik...

Yorum

• ahmet ağaoğlu guzel dedi,trabzonsporun mutlaka fatih tekke senduromundan kurtulmalı...

ki artık gidecekse gitsın ne yapalım bugun avrupada transferler oluyor kimse yıkılmıyor

Manchester United evertondan rooneyi aldığında everton küme düşmemye oynarken satıktan sonra ilk 4 girdi

laziodan intere vieri gitti gititğinde bir çoçuk intihar etti milanın herseyi sevo chlesea gitti,chelsea dan daf newcastle gitti,dünyanın sonu olmadi bunun gibi binlerce örnek var bunlar oluyor olucaktı çok futbolcu satacaz ve hepsinin yeri mutlaka dolar

fatıhınde yeri dolacak,tolga gitti herkes ağladı tolga gitti ama gitmesi sayesinde stpenow gibi bir çoçuk bulduk ve yerinide ondan çok daha iyi doldurdu
          tüm lazio taraftarları ırkçı değildir ama tüm ırkçılar lazio taraftarıdır'' benito mussolini''

Yorum

• İlk olarak egeli tarafından gönderildi
            Rüyamda Fatih ile sohbet ettik,büyük bir odanın içindeyim ve bizim başkan dışarda bulunan Fatihi yanına çağırıyor.Fatih odaya girerken onunla konuşmaya başlıyorum."Gitmeyeceksin" diyorum dimi.Tabiki gitmeyeceğim diyor gülümseyerek.Sohbet uzadığında ise dertlerinden bahsediyor başka sorunlarım var diyor ve Trabzondan uzaklaşmam lazım diyor ciddi bir şekilde.

Genelde, görüpte sabah hatırladığım rüyalarımın tam tersi oluyor.Fakat hatırlamadıklarım gerçek hayatta önüme çıkar ve "ben bu olayın rüyasını görmüştüm"derim kendi kendime.Pek rüya gören biride değilim.Allah herkes için hayırlısını verir inşallah.
            rüyaların tersi çıkarmış!!!(
            Senin Için Kan Akitmak Gerekirse TRABZONUM Dünyanin Atar Damarini Keserim,Yok Olmaz Senin Kanin Olacak Dersen Ben Seni Toprakta Da Severim...

Yorum

• c iş bilmezlik...

Yorum

• a)şampiyonluk

Yorum

• f şıkkı diyorum üç kağıtçılık çünkü hesap ortada.

2,5 euro + 1,8 euro - 8 euro = -3,7 euro eder. kalanıda sazlı sözlü yer artık albayrak ailesi. (tabi 1,8 euro denilson hesabı daha çok yemek isterlerse wagneri alırlar)
                  ŞAMPİYON OLMAN ÖNEMLİ DEĞİL. ÖNEMLİ OLAN SENİN BU HAKSIZ ARENADA VERDİĞİN ONURLU MÜCADELENDİR.

Yorum

• Hiç biri.Çünkü Fatih istemeden yönetim onu hiç bir yere gönderemez
                    En son Emre B. tarafından düzenlendi; 30.07.2006, 17:19.

Yorum

• Anlaşılan o ki Marce-Fatih transferleri taraftarı ikiye böldü.
                      keyif adamı ..

Yorum

• Arkadaşlar kimse darılmasın gücenmesin ama Fatih bence Zenith e paraya gitti. Bana bir sebep gösterebilen varsa göstersin. Bi kere Rusya ligi bana göre Avrupa değil. Avrupaya gidecem diyen oyuncu Almanya, İngiltere, Fransa, İspanya, İtalya varsa unuttuğum ligler bu tip liglere gider orda top koşturur ama Zenith ne bilim Fatih orda ne kadar gösterebilir kendini. CSKA Moskova denilen takım 2 sezondur iyi işler yapıyor ama hangi birimiz bir almanya ligi kadar o ligi takip ediyoz veya ingiltere veya italya hiç farketmez. Benim görüşüm bu... Yani Fatih'in oraya tek gitme sebebi tek kelimeyle bana göre para.....
                        Barış Memiş - İbrahima Yattara yeni ikili...

Yorum

• İlk olarak zedboysts tarafından gönderildi
                          Arkadaşlar kimse darılmasın gücenmesin ama Fatih bence Zenith e paraya gitti. Bana bir sebep gösterebilen varsa göstersin. Bi kere Rusya ligi bana göre Avrupa değil. Avrupaya gidecem diyen oyuncu Almanya, İngiltere, Fransa, İspanya, İtalya varsa unuttuğum ligler bu tip liglere gider orda top koşturur ama Zenith ne bilim Fatih orda ne kadar gösterebilir kendini. CSKA Moskova denilen takım 2 sezondur iyi işler yapıyor ama hangi birimiz bir almanya ligi kadar o ligi takip ediyoz veya ingiltere veya italya hiç farketmez. Benim görüşüm bu... Yani Fatih'in oraya tek gitme sebebi tek kelimeyle bana göre para.....
                          Biz de onu diyoruz. Ama para için gitti değil gönderildi. Bakın Adem'i de göndermişler, çocuğun hbaeri bile yoktu. Yönetim Fatih'e biz seni satıyoruz gitmelisin bu Trabzonsporun çıkarına derse o ne yapsın. Trabzonspor düşmanımı o?
                          Fatih bir ropörtajında bu yıl ipler yönetimde demişti. Yani Trabzonsporun menfaati olmadan bir yere gönderilmem. Gelecek yııl ipler bende olacak ama ben yine Trabzonsporun menfaatini gözeterek giderim, eğer Avrupaya transferim olursa, diye söylemişti.
                          Bu yönetim geldiğinden beri Fatih'in gidişi tartışılır oldu. Ne istiyorlar Fatih'ten söylesinler Allah aşkına
                          Taraftarin iyisi

Eski kullanıcı adı : Tslidrist

Yorum

• İlk olarak Şimal Yıldızı tarafından gönderildi
                            Öncelikle C şıkkı:İş bilmezlik

Ve onun sonucunda karşımıza çıkacak olan B şıkkı ne yazıkki Hüsran

Bu takımda bu sezon kim gol atacak çok merak ediyorum.

Yorum

• İlk olarak AkcaabatliTS tarafından gönderildi
                              3-4 sezonda herseyını ortaya koyarak efsaneler arasında yerını amıstır bence ordada kalmalı...
                              Bencede orda kalmalı . Bu kadar çabuk mu sileceğiz kaptanı
                              "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• fatih tekke zenıte giderek kariyer peşinde degil tamamiyle para için gitti kanısı vararım cunku zenıt kımdırkıde orda kariyer yapmayı planlıyor o yüzden zenıtın verdigi parayı birdaha baska takım etmez cunku yas 29 30 olmus bir oyuncu için kımse o kadar para vermez.ama herzaman kralımızdır yaptıgı katkıları unutmayız..
                                "t®ß" Biz TRABZON'luyuz; Susarsak Güneş Doğar, Konusursak Ay yanar, İsyanımızda Kıyamet Kopar

Yorum

Çalışıyor...
                                X