Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Revizyon hareketlerinde Isaac, Gökhan Ünal ve F.Altundağ ile yolumuzu ayırdık. Gelecek vaad eden Vida ve Sercan takıma yedek kulübesinden güç verecekler. Ayrıca Mehmet Çakır'da Yattara'nın gideceği devre arasından sonra sağ açıkta görev almayı bekliyor. Song'u Arsenal'e sattım. Şimdi bir bek arıyorum, büyük ihtimalle Ömer Toprak, Trabzonspor kadrosuna katılacak.
    Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
    İşte BMN!*

Yorum

• İlk olarak Mirac ÇİFTÇİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Çağrı kiralıkların büyük ihtimalle kadroya alınmamıstır. Sen şöyle yap, menejer ekle, Karadenizspor'un başına geç. Taktiğini otuttur ve takım dizilişini belirle. İyi bir yardımcı ant. getir, sonra taktik ve kadro seçimini kendim yapacağımı tıklayıp tatile git. Ben öyle yapmıştım. Silinen save'de Karadenizspor LigA'da birinci sıradaydı.
      Evet bu yöntemle işler rayına oturuyor ama işin sıkıcı tarafı mutlaka ara sıra tatilden gelip işleri rayına koymak gerekiyor.Aksi takdirde sözleşmesi biten oyuncular elden kaçıyor,yeni transfer yapılamıyor,kadro listesi vermekte geç kalınabiliyor,vs.O yüzden mutlaka ara sıra tatili yarıda kesip ne olup bittiğini kontrol etmeniz lazım.
      Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...

Yorum

• İtalyan devine futbol dersi...

Şampiyonlar ligi gruplarında karşılaştığımız Milan'ı içeride ve dışarıda mağlup ederek, çok büyük olasılıkla gruplardan çıkmayı garantiledik. Gönlümüz Euro Lig'e gitmekte bakalım buna göre bir plan da yapabiliriz...

Önce dışarıda;

Sonra içeride,

* İki oyunda kaydet-çık veya herhangi başka bir hile içermemektedir.
        İşte BMN!*

Yorum

• Bizim amblemimiz niye yok?
          Futbolcuyla taraftar el ele versin, şampiyonluk kupası TRABZON'a gelsin!!!

7 7 7 7 7 7 7 7 7....

Yorum

• İlk olarak Can basten tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bizim amblemimiz niye yok?
            Bende bizim başkan'a soruyorum bizim amblemimiz neden yok diye...
            Hemen bir logo paketi indirelim
            İşte BMN!*

Yorum

• Bana da yolla indirdikten sonra kankacım

Ben hiç alt+f4 yapmam. ççç
              Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
              iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
              “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
              Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• poahahha miraçın parmağı şişti alt f4ten

bide loadingi beklemekten sigaraya başlar yakında
                Hadi eyvallah..

Yorum

• Zaragoza ile La Liga'ya çıktım . 45 milyon bütçem var .

Hanzoluk tavanda . Piyasayı dağıtacağım

Yorum

• İlk olarak Egemen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    poahahha miraçın parmağı şişti alt f4ten

bide loadingi beklemekten sigaraya başlar yakında
                    La de get, bir de sizinle uğraşacağım. Dün oyunu öğrettiğimiz bebeler kalkmış dalga geçiyorlar bizimle
                    İşte BMN!*

Yorum

La de get, bir de sizinle uğraşacağım. Dün oyunu öğrettiğimiz bebeler kalkmış dalga geçiyorlar bizimle
                      2000de başladım ben bu oyunlara

sen daha pilav yiyemiyodun
                      Hadi eyvallah..

Yorum

• İlk olarak Egemen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        2000de başladım ben bu oyunlara

sen daha pilav yiyemiyodun
                        Ben Tsiglko, Nikiforenko'larla 70 gol ortalamayı tuttururken sen ayakkabıya agu diyor, parklarda salıncaklara biniyordun güzelim
                        İşte BMN!*

Yorum

Ben Tsiglko, Nikiforenko'larla 70 gol ortalamayı tuttururken sen ayakkabıya agu diyor, parklarda salıncaklara biniyordun güzelim
                          biz sizler gibi çakma topçularla değil maçları 3 boyutlu izleyerek hocalığımızı geliştirdik goçüüm
                          Hadi eyvallah..

Yorum

• Real MAdridle hedeflerimize Teker Ulasiyoruz

Ronalda yu 180 MIo teklifi görüsüryouz alicagiz

Messi ,Villa , Kaka , Torres Gelicekler yavas yavas
                            Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• 15 Temmuz 2010'da Liverpool ile hazırlık maçı yapacağım. Yoğun ısrarlarıma dayanamadılar. Artık şehiri gezdirmesi filan benden, tamam..

Sercan'ı aldım bu arada... Gudjohnsen'de takıma çok yakın. Bonservisi yok. Kiradan gelen Colman ile Selçuk'u satarak kadroda oyuncu fazlalığını indirmeye çalıştım, maddi kaynakta açtım aynı zamanda. Bu sene hedef UEFA ve TSL'de şampiyonluk. İnanıyoruz...

Arda'ya sulandım ama yemedi. Bütün imkanlarımı sunacaktım. Yapmadığım bir şeydi normalde. Bu sefer gözüm dönmüştü. Galatasaray, ada'ya yolluyor çocuğu. Çalışma izni alırsa ki alacak, Tottenham'da gelecek sene. Oh be en azından Gs'den gitti diyorum.

Yorum

• Bir dev daha dize geldi. Şampiyonlar liginde gruptan 2. olarak çıktım. Shalke eşleşmesinin ilk maçı ve işte sonuç. Son atakta tayfun ortaladı barış tamamladı, bende içimden "hadi be son atak gol olsun bari almanyaya avantajlı gidelim diyordum"
                                İşte BMN!*

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X