Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 1-Nereye gönderdin ?
    2-Kesin olarak gönderdin mi ?
    3-Zaten sen çağrabiliyorsun ?
    4-O zaten sana raporunu sunuyor.
    Més Que Un Club

Yorum

• Sadri baskan yamuk yaptı..
      Keirrisona 21 milyon+sonraki satıstan %50 teklif gelince dayanamadı sattı...
      Halbuki finans cok iyiydi durduk yere ek butce falan veriyolardı..
      Ama bende bos durmadım Oscar cardozoyu transfer ettim...
      Gercek gol makinesi geldi..ilk macında golunu attı..
      Marquinhos sozlesme yenilemiyo 5 ay sonra bitek nasıl yenileyebilirim??

Yorum

• Eve gideyim ben de bi kariyer yapim bari
        BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• İlk olarak Huseyin İlkin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          UEFA'da finale yükseldim. İkinci sezonum. Porto rakibim. İlerleyen saatlerde oynarım. Bugün pek oynayamadım, dışardaydım.

Porto maçım bir hafta sonra, Türkiye Kupasını oynadım şimdi. Finalde Beşiktaş ile karşılaşacaktım. İlk kupamı kazanmak istiyordum artık. Ve mutlu sona ulaştık, penaltılar sonunda oldu ama sonuçta oldu. Güzel bir kupa aldık.

26'da Holosko ile üzüldük, hemen cevap verdi Cabanas 29'da, 65'de Delgado çıktı sahneye, tam taktik değiştirecektim 68'de Murat Ceylan ile eşitledik skoru. 2-2 ile uzatmalara gitti maç. Bir kaç değişiklik yapıyım dedim, yanlış adamı çıkardım. Çift forvete dönmek zorunda kaldım bu yüzden. 98'de Murat Ceylan çıktı sahneye yine. Artık kupa bizim derken 117'de Gökhan Zan kafasıyla susturdu bizi. Penaltılarda bir iddaam yoktu. Takımda en yüksek penaltıcı 11'di sonuçta.

Ama çocuklar inanmıştı! Önce kalecim Sinan Bolat çıktı sahneye. İlk iki penaltıyı tuttu, Marquinhos( CSKA'da ki) ve Barış Memiş sağolsun 2-0 öne geçtim. Kupa bizim derken Holosko ve Tello 2-2 yaptı. Tabii Bilica ve Egemen'de kaçırdı bu esnada. Artık ben bitti dedim bu sefer. Murat Ceylan attı, Delgado attı. Teklere geçtik. Orhan Şam, Nobre bende, Batuhan ve Emre onlarda attı. Jumar kaçırdı Beşiktaş'ta, Dionisio beni havalara uçurdu. Kupa geldi, kupa bizim oldu.

Artık gözümüz kulağımız 19 Mayıs 2010'da, Hamburg'dayız, rakip Porto.

Yorum

• İbrahim Toramanı kasap gibi yapmışlar yaw her bjk maçında 2-3 oyuncumu sakatlıyor

Yorum

• vee üstün başarımın ödülünü aldım,Fildişi sahilleri Halilhodzici kovarak başa beni getirdii..
              Artık hem milli hem normal takım yonetiyorum ilk defa böyle bi milli takımdan teklif aldım..

şuan 4. sezondayım ligde %90 sampiyon olucam T.kupasında finaldeyimm,super kupayı da alarak gecen sezon gibi 3 te 3 yapıcam gibi gozukuyor....
              Ş.liginde 3. oldum sevilla 2.oldu ama ben ikili averajda sevilladan iyiydim neden ben cıkmadım gruptan??
              Uefada ise ilk 16 dayım kupayı alırsam harika olur...
              edit: uefada Rakip manchester 4 oyuncum sakat 2 tane secilmemiş..
              Yedek oyuncusuz oynuyorum,sahadakilerde kendi ana yerlerinde oynamıyor
              En son Bekir tarafından düzenlendi; 22.06.2009, 17:26.

Yorum

• Muhteşem Trabzonspor Penaltılara Takıldı

UEFA'da gruplardan çıkması başarı olarak gösterelirken, finale kadar gelen Trabzonspor, Porto karşısında iyi futbol oynamasına rağmen, kupayı müzesine götüremedi. Maç beklenildiği gibi Porto'nun kontrolünde başladı, 19-21'de atılan goller sonucu 2-0 öne geçen Portekiz temsilcisi bu işe bitti gözüyle bakıyor, taraftarları şarkılar, türküler söylüyordu. Ama Trabzonspor'un pes etmeye niyeti yoktu! 25'de Daniel Carvalho ve 71'de Nobre'nin golleri maçı tekrar ortaya getiriyordu. Yine bir süpriz mi olacak derken, 85'te Lucho Gonzalez Portekiz temsilcisini bir kez daha öne geçiriyor, bu sefer bitti diyordu. Ama yine bitmemişti maç. İsmail Köybaşı üçüncü asistini yaparken, Barış Memiş dakika 90'da maçı uzatmalara götüren golü atıyordu. Uzatmalar karşılıklı ataklarla geçerken, gol sesi çıkmıyordu.

Penaltı atışlarında ilk üç atışı iki tarafta başarıyla tamamlıyor, son iki penaltı öncesi Porto'lular daha rahat gözüküyordu. Bilica'nın penaltıyı kaçırması sonrası Orestes atıyor, takımını bir farkla öne geçiriyordu. Trabzonspor'un son penaltısını kullanan Barış, sonuç alamayınca UEFA kupası Porto'nun oluyordu.

Önümüzdeki sene UEFA bizimdir inşallah!

Yorum

• Aynı kaderi paylaşmışız Hüseyin.

Bende ilk finalde Chelsea'ye kaybetmiştim

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• cıkamadım ceyrek finale
                    pff adamı deli ediyolar Uefa Kupasında Manchesterin ne işi var??
                    Şampiyonlar liginde 2 li averaj gecerli degil mi??Ben neden Ş.liginden elendim...
                    İçerde sevillayı 1 0 yendim dısarda 2 1 yenildim puanlar 7 ben neden elendim??

Yorum

• Vallaha finaldeyim billaha finaldeyim

Munih'te 1 sıfır yenildiğim Bayern'i Avni Aker'de 3-0 yendim...

Bir mucize gerçekleşti...

Bizi 90 dakika canı gönülden destekleyen taraftarımıza minnetarım..

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• Bizim teknik direktör çıkmıyor FM 2009'da
                        Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
                        İşte BMN!*

Yorum

• İlk olarak Mirac ÇİFTÇİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bizim teknik direktör çıkmıyor FM 2009'da
                          Kovsak mı ne yapsak iyi biri değil heralde

Yorum

• 4. sezonda 3. sampiyonluk..

bu fidişi cok dandik takımmış kalecisi yok arthur boka kalede oynuyo

Yorum

• marquinhos 91000 haftalık teklifimi kabul etmedi ve 42000 karsılıgında sevillaya kactı...
                              Ama yerine aldıgım oyuncu bomba..
                              Hamit,Oscar Cardozo,Rafinha,Lucas Bigliadan sonra
                              Diego da 26 milyon dolar karsılıgı Trabzonsporda

şimdiki hedef Nuri Şahin

Yorum

• Maça 4 defans 2 önlibero ile başlamıştık..Bulursak kontralarla gol bulucaktık...Ama gol yemeyecektik..Ki rakip Barcelona..

Dakika 4 kalesinden açılan Valdes topa istediği gibi vuramayınca topla buluşan Sercan golü atmakta zorlanmadı(yok böyle bir bal)

Golden hemen sonra önlemleri daha fazla artırıp herkesi tutturdum...Zaman geçirme en yüksekte..Onur utanmasa topu yere koyup geri eline alıcak...Barcelone geldikçe geliyor...Tam diyorum ki şans buraya kadarmış..

Dakika 41 bir kontraatak Sercan Valdes'i çalımlayıp golünü yazıyor..

2-0 la devreye giriyoruz...Çocukları tembihliyorum,yapabilirsiniz,taraftar için oynayın diye..

Ve muhteşem bir ikinci yarı ile Şampiyonlar ligi kupası karadenize geliyor..

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X