Ve ilk yenilgimi aldım Dinamo Kieve karşı Chelsea ye bile zorlaya zorlaya berabere kaldım gittim Dinamo ya yenildim. Ama millet taktiği çözdü kötü oynamaya başladı takım. Kullandığı taktikten çok memnun olan var mı? Bir de iyi bir antrenman programı var mı bildiğiniz?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Football Manager
Daraltma
X
-
İlk olarak trabzonlucocuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemarquinhos 91000 haftalık teklifimi kabul etmedi ve 42000 karsılıgında sevillaya kactı...
Ama yerine aldıgım oyuncu bomba..
Hamit,Oscar Cardozo,Rafinha,Lucas Bigliadan sonra
Diego da 26 milyon dolar karsılıgı Trabzonsporda
şimdiki hedef Nuri Şahin
Para hilesi mi yapıyorsunZaman çabuk geçse de bugünleri özlesek.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak UnlesheaD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen trabzonsporla 1 sezon oynadım. Hem Kupayı hemde ligi aldım. Sarmadı kolay geldi. Başka ülkelerin birinden orta sıra takımı alıcam.Zaman çabuk geçse de bugünleri özlesek.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Halit AYDIN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbi çok şüpheci gördüm seni
Para, para, paraTrabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
İşte BMN!*
- Alıntı
Yorum
-
Yahu şöyle taktiği iyi olan birileri yokmu?
Taktik paylaşacak bir babayiğit
Benim taktiğin artık zamanı doldu, takım maçları kaybetmeye başladı. Elimdeki oyuncular;
Onur,Sylva,Tolga
Cale, Egemen, Giray, Ömer Toprak, Vida, Tayfun, Shiskhin, Ceyhun, Hüseyin
Wijnaldum, Özer, Topuz, Jem Karacan, Selçuk, Max Moralez, Barış, Zeman
Gökhan, Emre Karaer, LewandowskiTrabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
İşte BMN!*
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Mirac ÇİFTÇİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYahu şöyle taktiği iyi olan birileri yokmu?
Taktik paylaşacak bir babayiğit
Benim taktiğin artık zamanı doldu, takım maçları kaybetmeye başladı. Elimdeki oyuncular;
Onur,Sylva,Tolga
Cale, Egemen, Giray, Ömer Toprak, Vida, Tayfun, Shiskhin, Ceyhun, Hüseyin
Wijnaldum, Özer, Topuz, Jem Karacan, Selçuk, Max Moralez, Barış, Zeman
Gökhan, Emre Karaer, Lewandowski
Cok Gol atiyorum
Defans
Sharbani
Piatti Özer
Roni pektemek Texieria
Coook Gol atiyor bu takimGitme demek cok da Zor olmamali
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Harun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePara hilesi mi yapıyorsun
Ama ben bu butceleri yonetim odasından maas butcesine cevirip,aldıgım futbolculara bol maas teklif ediyorum...Futbolcuyu ise sattıgım oyunculardan gelen paralarla alıyorum..
Ornegin normalde kilit oyuncum 22000 alabilir diyo yonetim en fazla 45bine izin weriyo ben sozlesme zamanı yonetim odasından butun paramı maaşa ceviriyorum adama 98000 haftaloık teklif ediyom ondan sonra tekrar maas butcesini transfere ceviriyorum...
Diegoya verdigim 26m ise
21 milyona Reale %50 opsiyonlu sattıgım Keiirison
7.5 a sattıgım alex texiera
7 ye sattıgım david
Klup ise 9 milyon verdi
suanda 10 milyon civarı transfer butcem var onla da Nuri Sahini alcam..
Herhangi hile yok,onceden oynarken sakatlanınca hile kullanıyodum artık onu da kullanmıyorum..En onemli oyuncum sayılcak Leo 9 ay sakat...
- Alıntı
Yorum
-
İkinci sezonumu bitirdim, ilk sene üçüncü olduk, ikinci sene altıncı.
İkinci sene UEFA'da finalde penaltılarda kaybettik...
İlk sene Türkiye Kupasında yarı finalde son dakika golüyle elendim, bu sene penaltılarla Beşiktaş'ı yenerek kupayı aldım. Tek kupam, seneye iddaalıyız.
UEFA ve TSL bizim.
- Alıntı
Yorum
Yorum