Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ''Bir gün herkes ön libero olacak.''
    #Ziya Doğan

Yorum

• gökhan'ın a.gücü maçında 88.dakikada attığı gol ile 2-1 galip geldik
      bunun üzerine bjk eses deplasmanında mağlup oluncu ikili averajla liderlik koltuğuna yükseldik

deplasmanda 0-1 lik galibiyetin rövanşında 2-2 ile berabere kaldık galatasarayla
      bunun üzerine sene başındaki asıl hedefimiz olan kupa finalini gerçekleştirmiş olduk
      finali beşiktaşı deplasmanda 3-1 yenen sivas ile oynayacağız

Yorum

• Bursaspor Transfere hızlı girdi.
        Sözleşmesi sona eren Franco Cangele ile ve Sevilla'nın sol kanat oyuncusu Adriano ile 4m E karşılığında el sıkıştı.Ayrıca Monaco'nın sözleşmesi sona eren defans oyuncusu Massamba Sambou ile 3 yıllık, West Brom'dan Gianni Zuiverlon ile de 6.5 m E karşılığında transfer etti.
        Sözleşmesi sona eren Onur Kaya da Bursaspor'a 4 yıllık imza attı.

Sinan Bolat'ın gitmek istemesi üzerine Tomas Kuszchak ile her konuda anlaşan Bursaspor, Bolat'ı gönderir göndermez bu oyuncuyu da kadroya dahil edecek.

Emmanuel Sarki ve Rubens Sambueza ise kendilerine klüp arıyorlar bulamazsalar kontejan doluluğu nedeniyle Kadro dışı kalacaklar

Ayrıca Bursaspor Hollanda'nın BV Veendam takımı ile pilot klüp konusunda anlaşmaya vardı.
        Bursaspor'un genç oyuncuları Vincent Rosales,Javier,Santiago Moreno,Yoel Goldstein kiralık gitmeyi bekliyor.

Ayrıca Bursaspor yedek kalecisi ingiliz John Ruddy'yi 1 seneliğine Bolton'a kiraladı.

Takımda 14 yabancı var. Sarki ve Sambueaza giderse 12 olacak. 4 gençi kiralayacağım. Kusczcak a yer yok Bolat umarım kalır.
        Ey Türk Gençliği!
        Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• Bir maçta sakatlanan oyuncu sayısı rekorunuz kaç?

Az önce Kopenhag'la oynadığım şampiyonlar ligi maçında üçü aynı dakika içinde olmak üzere 5 kişi sakatlandı, maçı da 85 ve 90. dakikalarda yediğim 2 golle 2-1 kaybettim. Bu ne lan?
          Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
          Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
          - Eomer -

Yorum

• Resim koysana Ömer çok merak ettim
            "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
            Ali Kemal Denizci

Yorum

• Resim yok ne yazık ki Emirhan. Böyle bir maçtan sonra oyunu kaydetmemi beklemiyorsun herhalde?

Yapay zekanın hilesi varsa benim de var
              - Eomer -

Yorum

• Valla yapmadığımız şey değil

Haklısın
                "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
                Ali Kemal Denizci

Yorum

• Bana da olmadı değil, 4 önemli yıldızım sakatlanmıştı ona rağmen ertesi hafta fb ye 5 attım
                  Ey Türk Gençliği!
                  Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• kupa şampiyonuyuz sene başı koyduğum hedef tuttu
                    açıkçası takımın bu kadar başarılı olacağını sanmıyordum

buda son hafta öncesi 3 puan fark var ve ikili averaj benim lehime yani şampiyonuz ama federasyon kabul etmek istemiyor bu gerçeği
                    feneri yenerek şamp. olduk bu mutluluğumu arttırdı
                    1-0 yenik duruma düştük sonra alan'ın biri müthiş frikik olmak üzere 2 golüyle öne geçtik
                    sonra colman her şeye son noktayı koydu

Yorum

• Oyunla ilgili iyice tecrübelendikten sonra tertemiz bir trabzonspor kariyerine başlayacağım. Ama bu sefer herşey çok iyi olmalı. Karadenizsporu 1.lige hiç aksatmadan çıkartmam lazım. Bildiğim çok çok iyi gençler var. Yada Avrupa'dan pilot takım bulmam. Bütün yabancıları satmayı düşünüyorum Trabzonspor'da. Sizce oyuncular ne zaman en iyi değerlerine varıyorlar?

Yorum

• İlk olarak UnlesheaD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Oyunla ilgili iyice tecrübelendikten sonra tertemiz bir trabzonspor kariyerine başlayacağım. Ama bu sefer herşey çok iyi olmalı. Karadenizsporu 1.lige hiç aksatmadan çıkartmam lazım. Bildiğim çok çok iyi gençler var. Yada Avrupa'dan pilot takım bulmam. Bütün yabancıları satmayı düşünüyorum Trabzonspor'da. Sizce oyuncular ne zaman en iyi değerlerine varıyorlar?
                        Oyuncular iyi geçen bir lig döneminden sonra çok değerleniyor..

Mesela ben İlk yarı sonunda Slyva'yı Barcelona'ya 8.750'ye ,Alanzinho'yu 25'e,Selçuk'u 28'e Colman'ı 15'e Cale'yi 16 ya satmıştım..

Oyuncuların özellikle ortalama puanları yüksek bir seviyede iken transfer dönemi açılıyorsa,Her an yüksek fiyattan taliplileri çıkabiliyor..

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• bu nası iş ya? işsiz olarak başladım,poursthmouthtan daha ilk haftadan teklif geldi sonra karşıyakaya gittim kim teknik direktörünü kovarsa beni istiyo ben de iş bulmak zor sanardım
                          .

Yorum

• brüls ve papy nasıl oynuyor
                            tutsam mı???
                            şutlasam mı??

Yorum

• İlk olarak ÖmerFarukYılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Oyuncular iyi geçen bir lig döneminden sonra çok değerleniyor..

Mesela ben İlk yarı sonunda Slyva'yı Barcelona'ya 8.750'ye ,Alanzinho'yu 25'e,Selçuk'u 28'e Colman'ı 15'e Cale'yi 16 ya satmıştım..

Oyuncuların özellikle ortalama puanları yüksek bir seviyede iken transfer dönemi açılıyorsa,Her an yüksek fiyattan taliplileri çıkabiliyor..
                              Hayret yahu.

Potansiyel ability'si 190 olan adama 5 milyona talip bulamıyorum ben.
                              - Eomer -

Yorum

• İlk olarak Ömer SEVİNÇ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Hayret yahu.

Potansiyel ability'si 190 olan adama 5 milyona talip bulamıyorum ben.
                                Şuan dünyanın en zengin 11. klübüyüm..

Bütün paramı; nakite satıp,24 ay vade ile futbolcu almaya borçluyum

İşletmeciyiz daa

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X