Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Lig umduğum gibi bitti ama şu final hala içimde kaldı

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• Darısı başıma.
      Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
      iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
      “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
      Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• Yalnız Rizespor'u tebrik etmek istiyorum,2 maç kazandıkları halde hocalarını göndermediler...

İstikrar yanlısı çıktılar..

Erdoğan Arıca ile istikrar

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• Az kaldı az habu öss bitsi sabahlara kadar oynamayan şerefsiz da seni..
          Twitter Adresim

Yorum

• Trabzonspor Şampiyonlar Liginde !!

Son 4 Hafta'ya 4. Sırada Giren Bordo-Mavi'li Ekip Rakipleri Puan Kaybedince Kendisini Birden 2. Sırada Buldu . Ama Şampiyonlar Ligi Hedefine Ulaşmak İçin İBB Maçından Galip Ayrılmak Şart'dı .
            Küme Düşmesine Rağmen Baskılı Oynayan İBB Karşısında Zorlanan Bordo-Mavili Ekip 2. Yarıda Bulduğu 3 Golle Maçın Seyrini Değiştirdi . Maç Sonunda Kolbastılar Ve Egemen'in 3'lü Çektirdiği Sahneler Görülmeye Değerdi

Lig Bitti Ve Trabzonspor Rotayı Transfer'e Çevirdi . Sezon Öncesi Sözleşme Ön Protokol İmzalayan Futbolcular 1 Temmuz Tarihinde Resmi Sözleşmeyi İmzaladılar , İşte O Futbolcular ;

Zafer Yelen
            Hakan Aslantaş
            Volkan Babacan
            Ferhat Öztorun
            Sezer Öztürk
            Serkan Çalık
            Ali Güzeldal
            GÖkhan Zan

Olmak Üzere 8 Transfer' İmza Attı . Uzun Süredir İzletilen , Ve Hakkında Olumlu Rapor Alınan Atiba Hutchinson 11 Milyon Euroluk Ücretle Kendisini Bordo-Mavili Yapan İmzayı Attı .

Trabzonspor'un Yaşadığı Bu Başarıya Pilot Takımlarıda Ayak Uydurdu .
            Orduspor Süper Lig'e , Karadenizspor BankAsya Ligine Yükseldi . Tekni Direktör Karaman Yaptığı Açıklama ;

2 Takımımızın Birden Bir Üst Basamak Çıkması Gerçekten Sevinç Verici , Ama Yeterli Desteği Orduspor'a Vereceğiz Genç Oyuncularımızıda Orduspor'da Yabancı Sıkıntısı Olmadığı İçin Yabancı Oyuncularımı Orada Pişirmek İstiyoruz '' Dedi .

Bu Arada Trabzonspor'da Kaleci Sıkıntısı Yaşanıyor Onur Kıvrak Transfer Listesine Konulmak İstedi Ve Yönetim İsteiğini Kabul Edince 3 Milyon Euro'ya Werder Bremen'e Transfer Oldu .
            Diğer Kaleci Tolga Zengin İse 6 Ay Sonra 10 Milyon Karşılığında Dinamo Zagrep'e Transfer Oldu .
            Trabzonsporun Transferdeki Şuanlık Hedefi Kaleci Sylva'ya Yerli Alternatifi Bulmak .

Önerilerinizi Beklerim

Yorum

• İlk olarak ÖmerFarukYılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              4-5-1

Orta saha ikili kanatlar ofansif şekilde birde oyun kurucu

Bak hücum nasıl yapılıyorAma forvetlerin çok iyi olsun..
              tam o şekilde oynuyorum forvet gökhan geçen sezon 33 maçda 28 gol atsada bu sezon paso sakat ısaacle umutuda sattım acıl forvet almam lazım ama kımı
              ? yardım edersenız iyi olur )
              uff msglsn glba .s.s.s

Yorum

• İlk olarak ÖmerFarukYılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Yalnız Rizespor'u tebrik etmek istiyorum,2 maç kazandıkları halde hocalarını göndermediler...

İstikrar yanlısı çıktılar..

Erdoğan Arıca ile istikrar
                ççç ççç ççç
                Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
                Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• 3. sezon hazırlık maçları bitti sayılır.2 yıl üst üste şampiyonluk yaşadım.3 yıllık yeni bir anlaşma imzaladım.Bunu üst üste 5'e (veya 6) çıkarmayı planlıyorum.

Bu sene hedefimiz avrupada başarı.İnşallah bu sene kolay bir grup gelirde çıkarız.Ben UEFA'da final oynayacak kadroya sahip olduğumu düşünüyorum.Yerinde transferler yaptım.
                  Més Que Un Club

Yorum

• oyunu bende dün yükledim.trabzonsporla başladım ama bütçemizi çok kısıtlı yapmışlar.ajaxtaki eduardoyu almak istedim satılık listesindeydi ancak bütçem yetmediği için alamadım.jabi ve erdinçi sattım.hasan ve adnan'ı bir türlü gönderemedim.ankaragücü hasanı istedi ama hasan bey maaşını az bulmuş.transfer sezonu kapanmadan eduardoyu almak istiyorum ama malasef zor gözüküyor.birde arkadaşlar size bir şey sorıcam.hile yapmadan trabzonu şampiyon yapan var mı??
                    ''Bir gün herkes ön libero olacak.''
                    #Ziya Doğan

Yorum

• Ne hilesi arkadaşım ? Kimse hile yapmıyor burda.İlk sezon 9.0.3'te ilk sezon transfersiz şampiyon olmak bence çok zor değil.
                      Més Que Un Club

Yorum

• Ya bende 9.0 var Uygun türkce Yamasi olan var mi
                        Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• Şimdi Orduspor'un 7 Yabancı Hakkı Var . Ben Ki Sung Yueng , Papy Ve Brüls'ü Gönderdim .

Uamrım Oynatırlar , Bazen Gönderiyorum Bakıyorum Hiç Oynamadan Gelmiş .

Yorum

• Ayni istikrari biz saglayamadik.. Sampiyonlar ligini kazandirdim takima, takima extra transfer parasi istedigim icin kovduydu beni sadri baskan..
                            Saldırın Seferoğulları
                            Bordo Mavi . Net

Yorum

• İlk olarak Ahmet Baskaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Az kaldı az habu öss bitsi sabahlara kadar oynamayan şerefsiz da seni..
                              aynen ben de oss bitsin gece gunduz oynucam

Yorum

• Ilk macimda 5-0 gbi bir skorla kaybettim Sanli urfa belediyeye karsi

tabi ilk 10dakika ceyhunla olman Kirmizi yiyince Ne palim
                                Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X