Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Emrah Akcagöz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bunlar forvet yahu bende solbek sandıydım.

Sağlam solbek yok mu ?

Bu arada Benzia'yı aldım.
    Hayrını gör kaça aldın bu arada hangi yıldasın. Sol bek ben de richard zane var
    dünyanın en iyisi değil ama ucuza alıp iyi bi fiyata satılabilicek adam eğer çok ilerlemediysen işini görür. Ben 2019 yılındayım şu an 2015 de Trabzondan ayrılmaya zorlanınca boştaki chelsea ' ye kapağı attım hala ordayım.
    Messi playstation oyuncusuysa , Jose Mourinho bir Championship Manager , Football Manager ustasıdır .

Herşey için Rabbime sonsuz şükürlerimle,eyvallah...

Yorum

Bunlar forvet yahu bende solbek sandıydım.

Sağlam solbek yok mu ?

Bu arada Benzia'yı aldım.
      Yukarda forvet yazdinda.

Yine FM12'den önerim olacak.

Pape Souare, Gabriel Araujo, Kieran Gibbs.

Yalniz bir sene sabretmen lazim.
      Milli Takımım TRABZONSPOR
      Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
      Helalin adı kaldı, onu gören yok.
      Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• İlk olarak Salih Edip tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Hayrını gör kaça aldın bu arada hangi yıldasın. Sol bek ben de richard zane var
        dünyanın en iyisi değil ama ucuza alıp iyi bi fiyata satılabilicek adam eğer çok ilerlemediysen işini görür. Ben 2019 yılındayım şu an 2015 de Trabzondan ayrılmaya zorlanınca boştaki chelsea ' ye kapağı attım hala ordayım.
        2013-2014 sezonuna başlayacağım. 20 milyon €'ya aldım. İlk maçında çok iyiydi ancak sakatlandı.

Lewandowski peşin 26,5 milyon €'ya ve sonraki satıştan %30 kar ile M. City'e sattım.

Ancak değişik şeyler oldu. Frakfurt'u yendiğimiz Süper Kupa finalinin ardından basın mensuplaından gelen Falcao ile ilgilndiğiniz doğru mu sorusu üzerine birden böyle bir transfer yapma isteği doğdu içimde.

16 Milyon € peşin 20 Milyon € 48 ay taksit olmak üzere Falcao'yu renklerimize kattık. Hala bunun şokundayım.
        "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Yukarda forvet yazdinda.

Yine FM12'den önerim olacak.

Pape Souare, Gabriel Araujo, Kieran Gibbs.

Yalniz bir sene sabretmen lazim.
          Gibbs fena olmaz aslında bakalım ne cevap verecek Arsenal.

Yorum

• 19 Eylül 2030'dayım beyler son 9 senedir üst üste şampiyonluk yaşıyoruz...
            "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• İlk olarak U.Sadıkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              19 Eylül 2030'dayım beyler son 9 senedir üst üste şampiyonluk yaşıyoruz...
              Maşallah Hangi takımdasın hangi takımlarla oynadın.

Ben chelseade 4 sezon bitti 5 e başladım acayip sıkıldım ingiltere liginden bıktım iki günde bir maç yapıyorum acayip yorucu

Bir sezonda bütün kupaları kazanıp öyle bırakıyım dedim herşeyi aldım şampiyonlar ligini kaybettim şimdi işin yoksa bi kere daha şampiyonlar ligini al ondan sonra bi szeon daha oyna bütün kupaları al uğraş dur.
              Messi playstation oyuncusuysa , Jose Mourinho bir Championship Manager , Football Manager ustasıdır .

Yorum

• Ben de 2023 deyim.
                Trabzonsporla 3 kere şampiyonluk yaşadım iki kere UEFA Avrupa Ligi finali oynadım ama kupayı alamadım.3 aylık milli takım kariyerim oldu ama istifa ettim.
                2021 yılında Manchester United'tan teklif geldi sezon ortasında kabul ettim gittiğimde 15.sıradaydı.Ligi orta sıralarda tamamladık ve sezon sonu takımın %80i değişti.2022 yılında şampiyon olduk.
                Sezon sonu duruma göre istifa edip milli takıma bavurabilirim.
                .

Yorum

• 2016'da ligin bitimine 3 hafta kala gol rekorunu kirdim. Su anda attigim gol sayisi 106, yedigim gol sayisi 19.

Sampiyonlar ligi finalinde PSG ile karsilasacagim. Sansima hep kolay rakipler cikti oraya gelene kadar.

Athletico, Rubin, Legia'li gruptan ciktim. Elemelerde sirasiyla Lyon, Man City, Benfica takimlarini gectim.

Simdiye kadar bütün sezonlarda sampiyon oldum, ilk iki sezon Vincent Aboubakar transferi bana 47 gol 18 asistlik katki sagladi. 20 milyona Marseille'ye sattim.

10 milyona Aldigim Anthony Ujah takimima iki sezonda 35 gol 15 asistlik katki sagladi. Simdiki sezona Villa transferiyle bomba gibi bir giris yaptim. Kisa sürede Ujahla uyum sagladi, simdiye kadar ligde 23 gol 10 asist, Sampiyonlar liginde 7 gol 4 asistle oynuyor Villam benim.

Bunuda söylemeden gecmeyeyim. Oyunda yaptigim tek hile 1461li futbolcularin oynadiklari pozisyonlari degistirmek oldu. Gökhan, Abdulkadir kanat oyuncusu, Yusuf forvetti mesela. Onlari düzelttim sadece.

Edit: Bu arada yardimci antrenörüm Fatih Tekke...
                  En son ibrahim tarafından düzenlendi; 24.03.2013, 19:38.

Yorum

• Sıkıldım oyundan her sene şampiyon oluyorum takımın yaş ortalaması 20 hiç bişey yapmasam 10 sene daha şampiyon olurlar. 350 milyon euro bütçe var. Takımı bırakıp gitmeye kıyamıyorum. zaten boşta da takım yok.

Yeni oyuna başlıcam bir takımda en fazla 3 sene kalıcam başka türlü bir yerden sonra oyunun bütün kontrolü senin elinde oluyo zaten.

Yorum

• Bu arada sol açık için Erdinç Tufan mükemmel. Trabzondayken 7.5 milyona almıştım gs'den , chelseaye geldim 4-5 senedir chelseaye almak için uğraşıyorum , şu an 32 milyona anlaşmak üzereyim. 2019 yılındayım daha 22 yaşında.

Yorum

• Takıma Falcao geldi ancak hiçbir işe yaramadı. Arkasında 3 önemli hücum oyuncusu Reus, Götze ve Blaszczykowski sakatlandı. Ligde 2.yiz ancak Şampiyonlar Liginde oynadığımız M. City ve Marsilya maçlarını 4-1 kaybettik.

Yorum

• Ve Sampiyonlar Ligi Sampiyonu Trabzonspor!!

PSG'yi 5-2 devirerek tarihe gectim.

Final macina ayni ligde ciktigim kadroyla ciktim. Gercek hayatta herhalde tarihi fark yerdik bu kadroyla.

Fatih Öztürk

Aykut Demir - Stefan Bell - Marcelo Filho

Abdulkadir Özdemir - Gökhan Alsan

Yusuf - Villa - Baris Memis

Ujah - Ahmet Sari

Yorum

Takıma Falcao geldi ancak hiçbir işe yaramadı. Arkasında 3 önemli hücum oyuncusu Reus, Götze ve Blaszczykowski sakatlandı. Ligde 2.yiz ancak Şampiyonlar Liginde oynadığımız M. City ve Marsilya maçlarını 4-1 kaybettik.
                            Futbolcuların düzelmesinden sonra takım gözle görülecek şekilde iyileşti. İlk yarıyı B.Münih'in 3 puan gerisinde 2. sırada tamamladık. Şampiyonlar Liginde ilk 2 maçtaki yenilginin ardından geri kalan tüm maçları kazandık.

Ve Falcao;

Bu sezon lig ve Avrupa'da oynadığı toplam 23 maçta 25 gol attı. Adam uçuyor, uçuruyor yahu.

ibrahim;

Tebrikler oyun bile olsa insan mutlu oluyor. Süper Kupa'yı da bekliyoruz.

Yorum

• Yok daha neler artık , 26 Aralık da maç yapıyorum 27 si boş 28 inde Arsenalle oynuyorum. Bizimkiler de p.tesi cuma maç yapınca kıyameti koparıyo ben napıyım

Yorum

Futbolcuların düzelmesinden sonra takım gözle görülecek şekilde iyileşti. İlk yarıyı B.Münih'in 3 puan gerisinde 2. sırada tamamladık. Şampiyonlar Liginde ilk 2 maçtaki yenilginin ardından geri kalan tüm maçları kazandık.

Ve Falcao;

Bu sezon lig ve Avrupa'da oynadığı toplam 23 maçta 25 gol attı. Adam uçuyor, uçuruyor yahu.

ibrahim;

Tebrikler oyun bile olsa insan mutlu oluyor. Süper Kupa'yı da bekliyoruz.

Süper Kupada rakibim Barca...

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X