Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• tam olarak kadroyu bi koyabilirsin bi nokta transfer yapariz istersen..
    Sana ne şarkılar, ne siirler yeter TRABZONSPOR´um ismin cihana bedel !!!!
    Sana taraftarindan tek bir söz : UGRUNDA ÖLÜRÜZ, BUNU BIL YETER!!!

Yorum

• ........................................
      En son Emrah Akcagöz tarafından düzenlendi; 24.09.2009, 13:54.
      "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

• FM 2010 ;

Oyun Çıkış Tarihi
        30 Ekim 2009
        Demo Çıkış Tarihi
        Eylül Sonu (Tahmin)
        Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
        Real Madrid
        Manchester United
        twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• İlk olarak Serdær tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          FM 2010 ;

Oyun Çıkış Tarihi
          30 Ekim 2009
          Demo Çıkış Tarihi
          Eylül Sonu (Tahmin)
          Türkçeside olacakmı FM 2010'un..?

Yorum

• Ben şimdi imza atsam ama almazsam nolcak?

Yorum

• İlk olarak emrah.55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Türkçeside olacakmı FM 2010'un..?
              Eğer 10 bin imza toplanırsa olacak.

Yorum

• 5 kişi ortak almak çok mantıklı, buradan beşer kişilik gruplar anlaşıp Steam üzerinden alabiliriz, kişi başı 12 TL civarı bir paraya gelir, orjinal oyun oynamanın keyfini yaşarız, crackti bugtı uğraşmayız. Hem de Türkçe dil desteğine katkıda bulunmuş oluruz.
                Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...

Yorum

• Aynen öyle dostum.

Fatih tekke nikli arkadaş sende imza atıp almassan oda senin ayıbın söz verip almıyorsun.

Yorum

• İlk olarak TheCrow tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    5 kişi ortak almak çok mantıklı, buradan beşer kişilik gruplar anlaşıp Steam üzerinden alabiliriz, kişi başı 12 TL civarı bir paraya gelir, orjinal oyun oynamanın keyfini yaşarız, crackti bugtı uğraşmayız. Hem de Türkçe dil desteğine katkıda bulunmuş oluruz.
                    Kesinlikle katılıyorum. Olursa bende varım. Desteğimizi vermeliyiz.
                    -

her zaman önce Trabzonspor

Yorum

• Resmi Sitelerinde araştırdım böyle bir şey yok. Hem oyunun çıkmasına 1 ay kala tekrar baştan düzenlemek te akıl karı değil bence. Bence Pek umut bağlamayalım bu türkçe olayına. Ama 5 kişi birleşip orjinal oyun alma fikrine bende katiliyorum. Eğer olursa katilirim bende..
                      Sana ne şarkılar, ne siirler yeter TRABZONSPOR´um ismin cihana bedel !!!!
                      Sana taraftarindan tek bir söz : UGRUNDA ÖLÜRÜZ, BUNU BIL YETER!!!

Yorum

• İlk olarak emrah.55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Nottingham Forest kadrom şu şekilde

...........................Sinan Bolat.......................

Santon.............Cahill............Mbia......... .....Jankulovski

..............................Fellaini............ ........................

Lulinha......................Kranjcar............. ...........Mata

.................Marquinhos..............Cavenaghi...............

Yedekler

Schimeichel (GK)
                        Fiorillo (GK)
                        Leo (DC)
                        Vincent Kompany (DC,DM,MC)
                        Vanden Borre (DRC,WBR,DM vs.)
                        Delhaye (DR)---İsmini yanlış yazmış olabilirim Belçikalı genç bi yetenek çok iyi özellikleri var.
                        Brek Shea (DL,AM LC)
                        Kimmo Kuisma (DL)
                        Kristofer Hæstad (DM,MC)
                        Mudingayi (DM,MC)
                        Hugo Viana (DM,MC)
                        Gonzalo Fierro (WBR,AM RL,FC)
                        Piatti (AM LC,FC)
                        Nordin Amrabat (AM RLC,FC)
                        Robert Lewandowski (FC)
                        Kevin Doyle (ST)
                        Sondre Espedal (ST)
                        Yoshiya Takagi (ST)

-----------------------------------------------------------------------

Elimdeki oyuncular bunlar oyun taktiğimide yazdım kadrom gayet iyi ama istikrar yok ligde 10. sıradayız nasıl bi
                        taktikle oynasam daha iyi olur vede oyun sistemim nasıl olmalı sizce..

Sezon sonu büyük ihtimal Jankulovski, Kristofer Hæstad, Kevin Doyle, Schimeichel gidebilir..

Espedal ve Takaginin özellikleri çok iyi ikiside çok genç Espedal (20), Takagi (18) resim koymayı bilmediğimden
                        koyamıyorum...
                        O kadar emek ettik bi yardım edin yahu

Yorum

• İlk olarak Ahmet Pulusoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Resmi Sitelerinde araştırdım böyle bir şey yok. Hem oyunun çıkmasına 1 ay kala tekrar baştan düzenlemek te akıl karı değil bence. Bence Pek umut bağlamayalım bu türkçe olayına. Ama 5 kişi birleşip orjinal oyun alma fikrine bende katiliyorum. Eğer olursa katilirim bende..
                          Çeviriyi Turksportal yapıcakmış. İş Sport İnteractive'nin tamam demesine bağlıymış.

Bu orjinal olayınat ise tek kişi almak zor olur, Steam'dan 5 kişi birleşip alalım diyorum. 12 tl'ye felan geliyor geliyor. Zaten korsanı kaça alıyorsunuz ki? Böyle organizasyon iyi olur, BMN böyle bir organizasyon yapabilir mi acaba?
                          -

her zaman önce Trabzonspor

Yorum

• Bu oyunu orjinal alacak 5 kişi buradan oluşacaksa 1. numaralı yere adımı yazabilirsiniz. (Her türlü)
                            Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
                            İşte BMN!*

Yorum

• Bu sene transfer döneminde Elano (32) ve Keitayı (32) toplam 5.5 milyon euroya sattım ve onların yerine Henri Saivet(22) 17 milyon euro ve Ben Sahar'ı (23) 5 milyon euro aldım.. Ama malesef Vukcevic'i elimde tutamayacağım daha bir sezon geçmesine rağmen gitmeyi düşünüyor, kontrat yenilemiyor ve mutsuz durumda.. Ayrıca Juventus, Manchester United, Chelsea, Lyon ve Marsilya taliplisi.

Transfer olaylarıyla yeni sezona önceki senelere nazaran kötü bir başlangıç yaptım, Kayseriye 3-2 yenildim, Bursayı 4-1, Kasımpaşayı 2-0 ile geçtim. 3 maçta 2 galibiyet, 1 mağlubiyet aldım. 2 asist yaptı Vukcevic, 1 de gol attı.. Artık işimizi kısmete bıraktık, ya kontratın sonuna kadar oynatıp bedava gitmesine göz yumacağız yada devre arası gelen iyi bir teklife satacağız..

Güzel ve genç bir forvet hattım oldu.. Sercan Yıldırım, Ben Sahar, Muhammet Demir, Umut Bulut, Mustafa Pektemek..

Ortasaha ise Hanri Saivet, Vukcevic kanatlarda, Van der Vaart ile Selçuk göbekte iyi oldular.. Defans ise Egemen-Giray göbekte, Cale ile Orhan Şam kanatlarda.. Kalede ise Zoet.. Yedeği Cenk Gönen ile Sinan Bolat. Artık hedef Avrupada başarı.. En azından Çeyrek final..

Dipnot: Şu ana kadar Tolga Zengim kadromda idi, satmak için kulüplere öneri sundum ve Barcelona kiralık olarak taliplisi idi ve bende satma niyetimde olmama rağmen biraz da duygusal davrandım dedim gitsin oraya 1 sene kiralık ve sene sonuna kadar Barcelonaya kiraladım.
                              En son Süleyman Özcan tarafından düzenlendi; 25.09.2009, 01:32.

Yorum

• Oynamadım ama . grafık olarak cok daha ıyı bır gorunumu oldugu kesın.
                                Rejime el koyamadıgımız anda bile,yön vermeye devam ederiz.(KUZEYİN ÇOCUKLARI)

İSTANBUL AREL ÜNİVERSİTESİ

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim