Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Sene 2013-2014

Sezon başlamadan önce Real Madrid ile İspanya Süper Kupası Finalinde karşılaştık. İlk maçı 2-1 ikici maçı da 1-0 kazanarak şampiyon olduk.

Şampiyonlar Ligi Gruplar

Veeee müthiş transfer. Bu sene Şampiyonlar ligi şampiyonluğunu hedefleyen Valencia kulubü Milan'dan KAKA 'yı müthiş çabalar sonucu 95 milyon euro gibi eşi benzeri görülmemiş bir parayla transfer etti.

Yorum

• İlk olarak gokturk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Zaragoza'da Ewerthon'u Sunderland'a 7.25 milyon avroya sattım .
      Cuartero'yu serbest bıraktım ve genç sol bek Victor'u kiraladım .

Honda'yı VVV'den 1.8 milyona , Kalinic'i Hajduk'tan 2.5 milyona aldım .
      Barcelona'dan Rochina'da 240 bin avroya geldi.
      Liverpool'dan İnsua'yı , Lisbon'dan Adrien'i kiraladım .

Hedef La Liga
      Zaragoza'da 19 yaşında Ander diye bir futbolcu var. İleride teknik,pas,top sürme,ilk dokunuş 19 oluyor.

Ben 1 milyon euroya aldım Trabzonspor'a ilk sezonda. Adam ara transferde gelecek şimdiden bonservisi 2.5 milyon euroya çıkmış. Elinde tutarsan ve maç oynarsa kiralık da olsa iyi olacaktır ileride büyük paralara satarsın

Oyunda potansiyeli en yüksek oyuncular genç olarak: Sofiane Feghouli, Toni Kroos (oyunun en yüksek potansiyel değerine sahip 200 üzerinden 194) Tabi geç kalmadıysanız Ucuzken kapın.

Bu iki elemanı da tavsiye ederim almak isteyenlere.

Yorum

• Trabzonsporla başladım devre arasına 4. girdim. Ve takımı revizyona götürdüm. Bütün yabancıları sattım. Onların yerine uzun vadeli ödemeli olarak Alex(internacional), celso borges,keirrison,marquinhos,ramires,leo,kleber,ale x teixera yı aldım. Sizce iyi mi yaptım bu kadar revizyona giderek sonuçta bu oyuncuların çoğuda genç pek transfer yapmadan 2-3 sene başarılı olabilirmiyim?

Yorum

• İlk olarak UnlesheaD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Trabzonsporla başladım devre arasına 4. girdim. Ve takımı revizyona götürdüm. Bütün yabancıları sattım. Onların yerine uzun vadeli ödemeli olarak Alex(internacional), celso borges,keirrison,marquinhos,ramires,leo,kleber,ale x teixera yı aldım. Sizce iyi mi yaptım bu kadar revizyona giderek sonuçta bu oyuncuların çoğuda genç pek transfer yapmadan 2-3 sene başarılı olabilirmiyim?
          Bu saydığınız oyuncuların hepsi potansiyel yetenekler.İlerde Barcelona, Manchester, Madrid gibi takımlar talip oluyor.Bence uzun vadede çok iyi bir iş yapmışsınız ama kısa sürede bu oyuncular takıma uyum sağlayamayabilir.Gerçi çoğu Brezilyalı, bu alışma dönemi kısa sürebilir.Zaman gösterecek..
          ''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

• Kornerlerle ilgili ufak bir ipucu vereyim.

Hem sağ hem sol korneri de Altıpasın içine atın.İyi kafa vuran ve iyi zıplayan bir oyuncunuzu stoper veya forvet olabilir onu da Altıpasa yönlendirin sonra gelsin goller.Bu şekilde stoper oyuncum yılda 10 golden aşağı atmıyor.

Screen shotları akşama ekleyebilirim.
            Bordomavi.net

Yorum

• İlk olarak BerkTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bu saydığınız oyuncuların hepsi potansiyel yetenekler.İlerde Barcelona, Manchester, Madrid gibi takımlar talip oluyor.Bence uzun vadede çok iyi bir iş yapmışsınız ama kısa sürede bu oyuncular takıma uyum sağlayamayabilir.Gerçi çoğu Brezilyalı, bu alışma dönemi kısa sürebilir.Zaman gösterecek..
              Takımdaki brezilyalıların hepside hücumun her bölgesinde oynayabilen oyuncular alternatif sıkıntısı çekmiyorum bu nedenle. Ama kadro beklediğim performansı vermiyor. Sizce hangi taktikle oynamalıyım?

Yorum

• İlk olarak Fatih Küçük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Kornerlerle ilgili ufak bir ipucu vereyim.

Hem sağ hem sol korneri de Altıpasın içine atın.İyi kafa vuran ve iyi zıplayan bir oyuncunuzu stoper veya forvet olabilir onu da Altıpasa yönlendirin sonra gelsin goller.Bu şekilde stoper oyuncum yılda 10 golden aşağı atmıyor.

Screen shotları akşama ekleyebilirim.
                Bende bu ipucunu şöyle destekleyeyim..Auxerre kariyerimden..İki stoperim Lugano ve Radoi..Üsteki Lugano'nun alttaki Radoi'nin gol istatistiği..Lugano Gol krallıgında, 16 gol attıgı sezonda sezonu gol kralınının arkasından ikinci sırada bitirmişti..

Yorum

Takımdaki brezilyalıların hepside hücumun her bölgesinde oynayabilen oyuncular alternatif sıkıntısı çekmiyorum bu nedenle. Ama kadro beklediğim performansı vermiyor. Sizce hangi taktikle oynamalıyım?
                  senin kadrondaki oyunculardan 4 5 tanesi bende de var...
                  Alexi kesinlikle forvet arkası oynatman lazım..20 mac 16 gol 5 asist...
                  Marquinhosu basta sol kanatta denedim faydalanamadım sonra taktik degişip forvete aldım gayet faydalı oluyor..Cogu macta asist yapıyor..20 mac 9 gol 11 asist...
                  Alex Teixeria ise her yerde harika ben orta sahanın ortasında oynatıyorum 18 macta 7 gol 5 asist ile oynuyor bence orta saha için harika bi istatistik..
                  Keirrisonu ise daha yeni aldım fazla faydalanamadım...
                  marquinhos ve alex ile neredeyse bütün devler ilgileniyor..
                  taktik olarak 4 4 2 diamond attackingi oneririm ben bu taktik için Yatttarayı neredeyse bedavaya sattım..Sag ve Sol bekin hucuma iyi destek veriyorsa harika bi taktik benim sagda hamit solda cale var ikisi de iyi...ama zorlu deplasmanlarda 4 4 2 diamond defendinge donebilirsin...Bu taktik ile 21 macta 18 galibiyet 2 beraberlik aldım sadece 1 kez yenildim...sezon sonu saglam bi stoper alırsam kimseye yenilmem artık...

Yorum

• 9.3 Patch ile oynayanlara 4-1-2-1-2 taktiğini önerebilirim.
                    Bordomavi.net

Yorum

• 2 adet marquinhos var. Ben sanırım yanlıs olanını aldım. Asıl iyi olan digeriymis. O kadarda para vermistim

Yorum

• Ben m.boro abim aston villa yı aldı ilk kez fm 09 oynuyorum öss dolayısı ile ilk hedefim ligden düşmemek..
                        Twitter Adresim

Yorum

2 adet marquinhos var. Ben sanırım yanlıs olanını aldım. Asıl iyi olan digeriymis. O kadarda para vermistim
                          benim aldıgım palmerista olan.
                          9 milyon vermiştim..

Yorum

• İlk olarak trabzonlucocuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            benim aldıgım palmerista olan.
                            9 milyon vermiştim..
                            Bende diğerini aldım. 3,8 milyon euroya aldım. Neyse sezon sonunda satıp diğerini alabilirm inşAllah

Yorum

Bende diğerini aldım. 3,8 milyon euroya aldım. Neyse sezon sonunda satıp diğerini alabilirm inşAllah
                              Digerine de baktım aslında o da iyiymiş ama satıp digerini alman daha iyi olur..
                              Alexi de kesin forvet arkası oynat..
                              Kornerlerde defans oyuncusunu altıpasa yonlendirme nerde ben bunu bulamadım bi türlü??Kornerleri altıpasa kullanıyorum ama defanstan bir kişiyi nasıl yonlendircem??

Yorum

• Alex'i ben AML oynatıyordum çok daha iyiydi. 2 maçtır forvet arkası oynatıyorum puanı düşük geliyor. Sence ne yapmalıyım?

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X