Özkan Sümer i takımdan kovdum..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Football Manager
Daraltma
X
-
Vay be, Sadri Şener'e bak. Yattara'yı Liverpool'a satmadı.Liverpool'u çalıştırıyorum. Transfer yapmadım hiç. Yattara'yı istedim satmadı Sadri baba.
Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
- Alıntı
Yorum
-
Yeni başladım Mahmut. İngiltere, Türkiye ve İspanya ligini seçtim. Bu 3 ülke arasında transfer olabileceğim.Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYeni başladım Mahmut. İngiltere, Türkiye ve İspanya ligini seçtim. Bu 3 ülke arasında transfer olabileceğim.
Bende baslicam Ya Madrid Ya atleticoGitme demek cok da Zor olmamali
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Mahmut Pervaneli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAynen Bende Bu 3 Ülkeyi Seciyorum Genelde
Bende baslicam Ya Madrid Ya atleticoSana ne şarkılar, ne siirler yeter TRABZONSPOR´um ismin cihana bedel !!!!
Sana taraftarindan tek bir söz : UGRUNDA ÖLÜRÜZ, BUNU BIL YETER!!!
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Mahmut Pervaneli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAynen Bende Bu 3 Ülkeyi Seciyorum Genelde
Bende baslicam Ya Madrid Ya atleticoMario Alberto Kempes - El Matador
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Gökhan KAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBende sadece TSL var...Artık birileri beni alır diye bekliyorum...Trabzonspor u Avrupa Klasmanında 152. likten 17.liğe getirdim...Sözleşmeyi yenilemicem gelen teklifleri değerlendircem.Sana ne şarkılar, ne siirler yeter TRABZONSPOR´um ismin cihana bedel !!!!
Sana taraftarindan tek bir söz : UGRUNDA ÖLÜRÜZ, BUNU BIL YETER!!!
- Alıntı
Yorum
-
Sadece TSL varsa başka Avrupa'ya gidemezsin Gökhan.Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
- Alıntı
Yorum
-
Avni Aker, genç Miraç ÇİFTÇİ'ye emanet.
61 doğumlu Çİftçi, planlanmış tarzda hucüm anlayışı sayesinde Avni Aker'i yeniden cehenneme çevireceğinin garantisini hem Sadri Şener'e hem de tüm Trabzonspor taraftarına deklare etti. Çiftçi; "Şampiyonluğun en büyük adayıyız, kupa bu sene Trabzon'a gelecek" diyerek rakiplerine göz dağı vermekten de kaçınmadı.
İlk tecrübesinin Trabzonspor takımı antrenörlüğü olsa da Çiftçi, tecrübeli bir profesyonel futbol yaşamının ardından aldığı eğitimler ve staj sürecinde gösterdiği başarılı hamlelerle futbol kamuoyunun kendisini tanımasını sağlamıştı.
Çİftçi ayrıca takımının kadro ve personel durumunun üst düzeyde olduğunu belirterek, çok gerekmedikçe yeni oyuncu almayacağını, sadece sol bek Cale'ye iyi bir yedek almanın yararlı olabileceğini söyleyerek takımına güven vermeyi de ihmal etmedi.
Türk antrenörlere eklenen bu genç ismin neler yapabileceğini hep birlikte göreceğiz.Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
İşte BMN!*
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSadece TSL varsa başka Avrupa'ya gidemezsin Gökhan.Mario Alberto Kempes - El Matador
- Alıntı
Yorum
Yorum