Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Özkan Sümer i takımdan kovdum..
    Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• Vay be, Sadri Şener'e bak. Yattara'yı Liverpool'a satmadı. Liverpool'u çalıştırıyorum. Transfer yapmadım hiç. Yattara'yı istedim satmadı Sadri baba.
      Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
      iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
      “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
      Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• Transfermi oldun
        Yeni mi Basladin
        Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• Yeni başladım Mahmut. İngiltere, Türkiye ve İspanya ligini seçtim. Bu 3 ülke arasında transfer olabileceğim.

“Ben basit bir '
          iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
          Eduardo Galeano

Yorum

• İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Yeni başladım Mahmut. İngiltere, Türkiye ve İspanya ligini seçtim. Bu 3 ülke arasında transfer olabileceğim.
            Aynen Bende Bu 3 Ülkeyi Seciyorum Genelde

Bende baslicam Ya Madrid Ya atletico

Yorum

• İlk olarak Mahmut Pervaneli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bence Manchester City ile başlayın hem başarısız bi klüp hemde zengin çok zevkli oluyor bence deneyin..
              Sana ne şarkılar, ne siirler yeter TRABZONSPOR´um ismin cihana bedel !!!!
              Sana taraftarindan tek bir söz : UGRUNDA ÖLÜRÜZ, BUNU BIL YETER!!!

Yorum

• İlk olarak Mahmut Pervaneli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bende sadece TSL var...Artık birileri beni alır diye bekliyorum...Trabzonspor u Avrupa Klasmanında 152. likten 17.liğe getirdim...Sözleşmeyi yenilemicem gelen teklifleri değerlendircem.

Yorum

• İlk olarak Gökhan KAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bende sadece TSL var...Artık birileri beni alır diye bekliyorum...Trabzonspor u Avrupa Klasmanında 152. likten 17.liğe getirdim...Sözleşmeyi yenilemicem gelen teklifleri değerlendircem.
                  Eğer sadece Türkiyeyi açtıysan diğer liglerden teklif gelmez. Eğer gitmek istedeiğin bir lig varsa oyun başında o ligleri de açmalıydın..
                  Sana ne şarkılar, ne siirler yeter TRABZONSPOR´um ismin cihana bedel !!!!
                  Sana taraftarindan tek bir söz : UGRUNDA ÖLÜRÜZ, BUNU BIL YETER!!!

Yorum

• Sadece TSL varsa başka Avrupa'ya gidemezsin Gökhan.

“Ben basit bir '
                    Eduardo Galeano

Yorum

• Avni Aker, genç Miraç ÇİFTÇİ'ye emanet.

61 doğumlu Çİftçi, planlanmış tarzda hucüm anlayışı sayesinde Avni Aker'i yeniden cehenneme çevireceğinin garantisini hem Sadri Şener'e hem de tüm Trabzonspor taraftarına deklare etti. Çiftçi; "Şampiyonluğun en büyük adayıyız, kupa bu sene Trabzon'a gelecek" diyerek rakiplerine göz dağı vermekten de kaçınmadı.

İlk tecrübesinin Trabzonspor takımı antrenörlüğü olsa da Çiftçi, tecrübeli bir profesyonel futbol yaşamının ardından aldığı eğitimler ve staj sürecinde gösterdiği başarılı hamlelerle futbol kamuoyunun kendisini tanımasını sağlamıştı.

Çİftçi ayrıca takımının kadro ve personel durumunun üst düzeyde olduğunu belirterek, çok gerekmedikçe yeni oyuncu almayacağını, sadece sol bek Cale'ye iyi bir yedek almanın yararlı olabileceğini söyleyerek takımına güven vermeyi de ihmal etmedi.

Türk antrenörlere eklenen bu genç ismin neler yapabileceğini hep birlikte göreceğiz.
                      Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
                      İşte BMN!*

Yorum

• İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Sadece TSL varsa başka Avrupa'ya gidemezsin Gökhan.
                        Bak onu bilmiyordum...İyi öğrenmiş olduk..

Yorum

• İspanya,İngiltere,İtalya,Almanya,Fransa,Türkiye

Yeni oyuna başlayacak arkadaşlara işsiz başlamayı öneririm.
                          Bordomavi.net

Yorum

• Ben Fm 08 oynuyorum..Oyuna başlarken Tüm Oyuncuları Burdan Al Sekmesi var oradada Ülkeler var bu sekme nedir anlayamadım..

Yorum

• Yıllar ilerledikçe yani oyuncular değiştikçe benim oyundan aldığım zevk yok oluyor .

Bu yüzden radikal bir karar aldık ve yeni kariyere başlıyoruz .

Yorum

• Fm e az vara veriyim de

PES 09 oyniyak

ZAten Transfer teklifide gelmedi

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X